18. Mizíme!

851 92 9
                                    

,,Au! Kurva dávej bacha!‘‘ vyštěkl jsem na Danu, která mi právě dělá tetování na ruce. Jehla se zabodává do mé kůže a já cítím samou bolest. Zakláním hlavu v bolesti a zatím zuby, jak nejvíc to jde.

,,Harry nebuď baba! Ještě tě čekají piercingy,‘‘ řekne si v klidu Nicol a ignoruje mojí bolest. Skousnu si ret a posadím se normálně. Nejsem přece ženská a něco vydržím ne? Opravdu to ale bolí. Mám teprve pořádně jednu půlku ruky a asi z toho umřu. Rozhodl jsem se na jednoduché řešení.

,,Hej Nicol!‘‘ zařval jsem přes celý dům a ona se přiřítila zamnou. Rozhlédla se, co se děje. Tak rád bych jí ze srandy poslal do prdele, ale nemůžu. Nadechl jsem se k tomu, abych jí řekl ať mě uspí, protože to fakt bolí.

,,Přetáhni mě pánvičkou!‘‘ řeknu rozkazovacím hlasem Nicol a ona mě poslechne. Super i služebnictvo mi to nabízí. Přišla s pánvičkou a pomalu šla ke mně. Zastavil jsem jí volnou rukou ještě předtím než mě praštila.

,,Kde je Andy? Neviděl jsem jí tu od té doby, co mě Dana tetuje.‘‘ Moje oči hleděli do těch Nicol(pozn. au. Nebudu skloňovat). Zacítil jsem další bolest na ruce a zasyčel. Zavřel jsem oči a zase zaťal čelist.

,,Je nahoře. Pokud jí budeš chtít vidět, tak až po tetování.‘‘ Poslední věta, kterou jsem slyšel než mi natáhla pánvičkou po obličeji. Bolest se dotkla i mého obličeje a tím mě uspala do bezesného spánku, který jsem si předtím žádal.

****

,,Harry? Harry! Vzbuď se!‘‘ Uslyšel jsem známý hlas, který mě probudil z temnoty, která mě pohlcovala. Otevřel jsem oči a viděl celkem rozmazaně. Bolela mě hlava a ruka mě pálila. Obličej jsem měl v jedno ohni a nevěděl, co dělat. Jestli se chytil hlavy, ruky nebo obličeje. Místo toho jsem zabručel a dál nehybně ležel.

,,Máš už hotové tetování a vzali jsme to i s piercingama, když jsi spal,‘‘ řekl mi ten hlas, ale já pořád nevěděl, kdo mluví. Jestli Nicol nebo Dana. Pořádně jsem zvedl hlavu a všiml si jí. Nicol seděla na křesle asi metr a půl od postele na které jsem ležel. Přikývl jsem a hodil hlavu zpět na polštář. Tohle je rozhodně horší než kocovina. Neuvědomil jsem si, co si můžu udělat a sjel si rukou po obličeji. Okamžitě mě bouchla bolest na stranách pod pusou a na levém obočí.

,,Říkala jsme ti, že tam máš piercingy,‘‘ řekla krutě a odešla z pokoje s bouchnutím dveří. Protočil jsem oči a nadále ležel. Opravdu jsem se právě přidal ke krvežíznivým bestiím? Sednul jsem si a přemýšlel o všem, co se stalo. Prohrábl jsem si svoje kudrnaté vlasy a vydechl všechen vzduch z mých plic, aby se trochu zklidnil. Když do místnosti někdo vrazil. Leknutím jsem vstal a díval se na postavu dívky, kterou tak velmi znám.

,,Andy? Já-já, chtěl jsem jít za tebou,‘‘ přiznal jsem pravdu, která mi ležela na jazyku a doslova mě pálila. Chtěl jsem jí strašně říct, jak mi chyběla, ale něco ve mně mi říkalo, že to není pravda. Pomalou chůzí jsem k ní přišel a pohladil jí po tváři.

,,Miluji tě,‘‘ vyklouzlo mi z úst a já věděl, že je to pravda. Ona nad mými slovy sklopila hlavu. Jakoby se mi nemohla podívat do tváře. Má oteklá ústa jsem dal do jedné roviny. Skousl jsem a zlostně se na ní díval.

,,Podívej se na mě,‘‘ zavrčel jsem na ní tato slova. Nezvedla pohled a dál se dívala do země. Zvedl jsem surově její obličej, aby se mi dívala do očí. Pořád jsem měl kamenný obličej a ona měla v očích slzy. Její slzy mi uvolnili všechny svaly na obličeji. Díval jsem se na ten její s omluvou v očích, ale ona jí nevyčetla.

,,Nenávidím tě. Nenávidím, co se z tebe stalo. Jsi mi nechutný,‘‘ řekla a trhla hlavou. Nejspíš jí to zabolelo s předešlé bitky, kterou jsme měli dole. Zasyčela bolestí a otočila svůj pohled na stranu, aby se mi nadále nemusela dívat do obličeje. Zase jsem upevnil moje svaly na obličeji a probodával její tělo pohledem. Přišel jsem k ní blíž a naklonil se k jejímu uchu a otřel se svými nateklými rty o její ucho. Ucukla a já se usmál.

Kanibal [Harry Styles]Kde žijí příběhy. Začni objevovat