05 - Podruhé

1.2K 109 3
                                    

Stále nemohou najít vraha a já jsem hlavní podezřelý. Nechápu. Pořád mám strach být v domě sám, protože se bojím, že přijde a zabije i mě. Pracovnu jsem zamkl a rozhodnul se, že už tam víckrát nevlezu. Ne potom, co se stalo. Je uklizená, ale pořád je to divný. V práci se mi už moc nedaří. Kvůli tomu, že jsem vyšetřovaný z vraždy několik herců opustilo smlouvu a nechali mě. Jsem z toho naštvaný, protože musím shánět dál. Momentálně sedím ve své kanceláři v práci a přemýšlím, co teď. Držím si hlavu v obou dlaních a silně přemýšlím. Všechno je to jenom sen. Určitě, už jenom nemohu rozeznat, co je realita a co je sen.

,,Jsi v pořádku?‘‘ optal se mě ten krásný hlas. Andy. Zvedl jsem hlavu a uviděl její krásné zelené oči, které svítili na dálku. Miloval jsem pohled do jejích krásných očí, které byli tak upřímné. Ona jediná okolo mě neprocházela obloukem. Často zamnou chodila a pomáhala mi. I v osobních životě. Chodila ke mně domů a povídala si semnou, abych nezešílel.

,,Jsem, ale budu muset jít domů. Jsem unavený, takže zatím ahoj.‘‘ Rychle jsem oznámil svým chraplákem a vyšel z kanceláři a jí nechal za sebou. Možná to bylo moc kruté, ale nemám náladu s nikým mluvit. Nebyl jsem si stále jistý sám sebou. Proč bych taky měl. V mém domě se stala vražda a já jsem hlavní podezřelý. Hlídají mě hlídky a dohlíží jestli se nestane další vražda u které mě uvidí. Když chtějí klidně přijdou a dívají se po domě. Asi z toho šílím. Nasednu rychle do svého auta a mířím si to domů. Zastavuji zrovna, když mě rozbolí hlava. Vystoupím a kleknu si, držím se za hlavu.

,,Kurva!‘‘ zakřičím na celou ulici. Slza mi stekla přes okraj. Tolik to bolí. V hlavě takovou bodavou bolest. Že bych z toho měl migrénu? Ano, z těch idiotů je to dost možný. Zvedl jsem se ze země a pořád si držel hlavu. Přišel jsem k hlavním dveřím po kamenité zemi a odemkl je. Přišel jsem dovnitř a tam bylo plno policistů. Jak se sem dostali?

,,Co je to tady za zkrurvený čajový dýchánek? Jak jste se dostali dovnitř?!‘‘ začal jsem, jak jinak než sprostě, protože už fakt z toho nemůžu. Bolela mě hlava ještě víc z toho zmatku. Plno policistů po mém domě a ještě k tomu blízko sklepa. Někdo si snad ze mě dělá srandu? Neříkejte mi že..

,,Pane Styles stala se další vražda,‘‘ oznámil mi detektiv. No to snad ne?! V mém domě, opět?! Ne to je jenom sen, probuď se Harolde! Probuď.

,,Běžte se podívat do sklepa, ale prosím vás jestli máte lačný žaludek nechoďte,‘‘ oznámil mi další informaci, kterou jsem nepotřeboval. Nebylo mi zrovna dobře, ale musel jsem vidět, co se stalo v mém domě. Přece tohle nemůže být náhoda, že je to v mém domě. Někdo tady vraždí a oni podezřívají mě. Zrovna mě! Měli by mě chránit, aby nezabil i mě! Jsem sice chlap, ale mám totální strach. Pomalu jsem se rozešel ke schodům do sklepa. Opatrně jsem našlapoval, jako kdyby se ty schody měli pode mnou propadnout a já spadl do věčné tmy. Když jsem došel dolů, tak jsem poznal, že to nebyl dobrý nápad. Po všech zdech byla krev a na zemi tělo bez rukou, nohou a hlavy. Jako předtím tomu chybí vnitřnosti a břišní dutina jde vidět celá. Když zkoumám dál zdi na zdech jsou pověšeny usekané ohlodané kusy těla. Zvedne se mi kufr a musím okamžitě nahoru. Do nosní dutiny mě udeří puch, který jsem cítil i když jsem našel to první tělo. Vylezu zpět nahoru a ze zavřenýma očima ohlásím.

,,Okamžitě to dostaňte z mého sklepa a najděte to prase. Nechci, aby se to dělo v mém domě.‘‘ Dal jsme si ruce na čelo a klekl si. Asi opravdu z toho blázním.

,,Pane Styles nechal další vzkaz,‘‘ oznámil mi detektiv. Odhodlaně jsem se na něho podíval a vzal ho do obývacího pokoje. Musím to vidět. Třeba se jeho obličej ukáže. Třeba je tak tupý, že se odhalí. Nechtěl jsem znovu vidět, jak požírá ten muž další tělo, ale musel jsem to vidět. Jenom proto, abych ho našel. Jen co se spustilo mě znovu to blbé video šokovalo. Ve mně mísili pocity strachu, nechutě a zdrcení. Nemohlo být nic horšího než tyhle zatracená videa, která nechával vrah po sobě. Chtěl se tím nějak pomstit rodině zavražděné? Nechápu čím toho chtěl dokázat. Je snad hladový natolik, aby zabíjel? Ne, je to jenom pro zábavu. Je to vidět. Baví ho to. Kanibal v mém domě. Je jenom otázka času kdy si přijde i pro mě.

,,Děláte si prdel?! Co to k sakru je?!‘‘ vydechl jsem a moje oči byli přilepené na obrazovce.

No, tak tenhle díl je trošku o ničem, ale snad se líbí. Upřímně mě se líbí až další díly :DD Takže tenhle díl věnuji Daničce :33 Za komentáře a ty Nicol nezapomeň, že jsi stále první ^_^

Nebudu se ptát, co je na videu, ale zeptám se jinak. Myslíte si, že tentokrát Harry hodí šanvli hned nebo až pár minut potom?:DD Btw. do dalšího dílu byste mohli dát 10 votes a 3 komentáře? Minimálně:33

I <3 you!!:**

Kanibal [Harry Styles]Kde žijí příběhy. Začni objevovat