08 - Byla to chyba

1K 106 3
                                    

Promnul jsem si spánky, protože mě strašně bolela hlava. Mrtvola z mého sklepa zmizela a vyšetřovatelé jsou pryč. V domě jsem nemohl být sám a tak jsem na přespání (jak žensky řečeno) pozval Danu, Nicol a Andy. Bál jsme se tady být sám, ale nemohl jsem se odstěhovat. Jistě, peněz mám dost, ale kvůli nějakému bastardovi a náně se přece nebudu stěhovat.

,,Kdo si dá ještě další rundu?‘‘ zasmál se Nicol a přinesla další irskou whisky. Mám v sobě tolik alkoholu, že ani nevím, co pořádně dělám. Právě teď mi Nicol sedí na klíně a já ani nevnímám, že je její ruka pod mým černým tričkem.

,,Co vůbec zapíjíme?‘‘ zeptal jsem se Andy a Dany, protože ty dvě seděli přede mnou. Na Nicol jsem se nemohl pořádně podívat bez toho aniž by se mi nezamotala hlava. Jak bylo vidno všichni jsme dost opití. Moje vidění začalo být víc a víc rozmazanější. Ucítil jsem doteky na mém krku a ruku, která mě pod tričkem škrábala.

,,Ach!‘‘ vzdychl jsem a zaklonil hlavu od rozkoše. Nemohl jsem si pomoct. Když jsem hlavu dal na původní místo, tak nevím jestli jsem měl halucinace, ale ty dvě se pomalu blížili ke mně a Nicol. Skousl jsem si ret a čekal co bude.

,,Chtěl bys nás kocourku?‘‘ uslyšel jsem šepot blízko mého ucha. Nicol. Nic jsem neříkal a jenom sledoval, jak Andy a Dana tancují sexy tanečky. Věděl jsem, že tohle nemůžu udělat, že nejsem takový děvkař, jako si každý myslí. Jsem obyčejný kluk proboha. Ale síla alkoholu v mé krvi byla silnější než moje logické uvažování. Ucítil jsme stisk na mém kamarádovi a znovu zavzdychal.

,,Kurva jo, chci vás všechny!‘‘ říkal jsem spolu s vzdychy. Neotáleli a ihned mě zvedli a vedli do mojí ložnice. Než jsem si stačil sednout už byli všechny tři nahé. Vytřeštil jsme oči a díval se na sexy vypadající nahá těla. Nasucho jsem polkl a nemohl zastavit svoje pudy. Můj kámoš se probouzel ať jsem chtěl nebo ne. Snažil jsem se vstát, ale nešlo to. Asi bych upadl. Chtěl jsem si dát facku za to, že jsem se rozhodl vyspat se všemi třemi. Vždyť jsem s Andy! Nebo nejsem? Nechápu sám sebe. Všiml jsem si Nicol. Její břicho mělo kolem dokola nějakého hada. Asi tu samou kobru, kterou mají všichni tři na krku. Dana měla zase jiného hada okolo břicha. A tu jsem si najedou všiml, že i Andy ho má. Předtím, když jsem s ní spal poprvé to určitě neměla. Co se to tady děje?! V sekundě jsem vystřízlivěl a vstal. Sice ještě ne moc stabilně, ale stál. Dívali se na mě s úsměvem.

,,Kterou naplníš, jako první?‘‘ zeptala se mě Andy a já nemohl uvěřit vlastním uším. Obešel jsem je a divnou chůzí odešel z ložnice. Tohle jsem nemohl udělat. Nemohl. Najednou jsem zakopl. Přímo před schody ze kterých jsem se následně skutálel. Taková bolest projela mým tělem, že jsem nevěděl, co mám dělat. Upadl jsem do hlubokého spánku.

***

,,Huh?!‘‘ probudil jsem se rychle a zalitoval toho. Taková bolest celého těla mi procházela do mozku a zpátky na bolavá místa. Bolel mě zadek, záda, hlava a břicho. Jakoby mě zmlátil nějaký kulturista. Co se to včera stalo? Nepamatuji si ani to jak jsem se dostal do postele. Nemohl jsem ani za mák vstát z postele a tak jsem radši zůstal ležet. Díval jsem se do stropu a snažil se vzpomenout si, co se stalo, ale marně. Vzpomněl jsem si jenom na to, že holky spali u mě. Nebo měli. Co já vím. Byl jsem totálně rozlámaný a ještě s kocovinou, jako prase. Bolest hlavy byla tak příšerná, že kdyby někdo promluvil asi by mi praskla. Chytl jsem se za čelo a silně si oddechl. Tak takhle do práce nejdu. Zvonění mobilu. Posraný mobil! Zvedl jsem se s bolestí všech kostí v těle a dorazil k mobilu, který byl kousek od postele na nabíječce.

,,Co?!‘‘ řekl jsme hnusně do mobilu a čekal, jaký kokot mi to volá.

,,Ahoj Harry to jsem já Andy,‘‘ uslyšel jsem melodický hlas, co mi způsoboval bolest hlavy.

,,Co potřebuješ?‘‘ zeptal jsem se a snažil se být milý, ale nešlo to. Opravdu v tuhle chvíli nemůžu být milý snad ani na svojí mámu, která mi darovala život, protože tohle je nesnesitelný.

,,Omlouvám se za včerejšek, my..my jsme to přehnali,‘‘ začala a já nechápal, co přehnali. Chtěl jsem vědět víc a tak jsem dělal, že vím o co jde, ale přitom jsem mohl vědět leda tak šumák. Opřel jsem se zády o skříň a hned jsme litoval. Bolest mi projela naopak zády a já zasyčel.

,,To je v pohodě. Chápu,‘‘ řekl jsem a snažil se, aby to vyznělo, že vím o co se jedná. Pracuji s herci, tak vím jak mám mluvit, aby to znělo věrohodně, ale nevím, jak teď když mám náladu a hlavu v prdeli.

,,Ne není. Odešli jsme ještě ten večer. Nechtěli jsme tě urazit. Ten alkohol to v nás rozpumpoval,‘‘ řekla potichounku až skoro neslyšně. Nechápal jsem ani hovno. Totálně mi to teď byla taky jedno.

,,Hele musím, ahoj,‘‘ řekl jsem rychle a položil to. Seru. Na. Celej. Posranej. Svět. Snažil jsme se ,,doplazit‘‘ do koupelny a taky se mi to podařilo. Můj zjev byl teda zjev to vám povím. Vlasy mi trčeli do všech stran, kruhy pod očima a roztrhnutý ret. To vám povím, vypadám jako bych se pral včera někde v hospodě. Dostal jsme se do sprchy a udělal hygienu, která mi dala pěkně zabrat. Pak jsem si všiml všech modřin na těle. Měl jsem jich teda požehnaně. Vyšel jsem z koupelny a opatrně sešel schody, abych došel do kuchyně pro nějaký prášek a vodu. Ale než jsem tam dorazil jsem si všiml obýváku. Tolik prázdných flašek! Super, takže moje zásoby na Vánoce jsou v tahu. Že jsem vůbec chlastal. Došel jsem tedy do té kuchyně kam jsem chtěl a zapil jsem prášek na bolest hlavy. Nadechl jsem se zhluboka a šel zpět do ložnice. Zabouchl jsem chtě nechtě dveře a sedl si na postel. Přemýšlel jsem, proč se mi Andy omlouvala. Za co se omlouvala. Nemám absolutní ponětí. Chtěl jsem si dát facku, ale věděl jsem, že stačí blbej pohyb a bude mě bolet celý tělo. Složil jsem si hlavu do dlaní a zhluboka dýchal. Tak takovouhle kocovinu jsem neměl ani když jsem se poprvé vožral na osmnáctiny. Po chvilce mi začal znovu vyzvánět mobil. Kriste! Zvedl jsem se tak prudce, že jsem málem napálil do zdi. Přijal jsme hovor.

,,Ano?‘‘ zeptal jsem se mile. Teda tak nejlíp mile, jak to jen šlo.

,,Jsem u tebe za pět minut,‘‘ oznámil mi hlas Andy a já si jenom povzdechl. Jestli bude chtít sex, tak dneska na to opravdu náladu nemám. Ten by se nepostavil ani kdyby to byla Pamela Anderson.

,,Fajn,‘‘ řekl jsem a položil hovor. Začal jsem trochu poklízet, ale uvědomil jsem si, co je dole v obýváku za spoušť. Sešel jsem tedy znovu schody a vešel do obýváku celým tělem a ne jenom pohledem. Moje oči byli přišpendlené na zdi. Stejně, jako to tělo, co tam byla přišpendlené.

Doufám, že se další díl líbí:3 v příštím čekejte velké překvapení, protože se to totálně rozjede:3 S ,,rozjezdem'' se pomalu ale bude blížit konec. Možná už jsem zmiňovala, že bude mít Kanibal max. dvacet dílů:3 ale nebojte, plánuji i druhou řadu:3 No nebudu strašit s koncem. Další věc, co jsem chtěla napsat je o povídce ''Psychopat'' se Zaynem:)) Takže najdete ji na mém profilu. Zatím prolog, abych vás ,,dokopala'' k přečtení:D jak šlechetné:D

Takže Vote&Comment moje zlata:3

Kanibal [Harry Styles]Kde žijí příběhy. Začni objevovat