Hoofdstuk 24

875 21 13
                                    



'Raad eens wie er is?!' riep ik uit terwijl ik de kamer van James in liep met de zak van de Macdonalds. 'Baby!' ik grinnikte. Ik zette de zak met eten op het tafeltje naast het bed en kroop snel bij James in bed die zijn armen al open had.

'Jij bent snel terug van school.' 'Ik heb niet eens in de les gezeten.' Zei ik schouderophalend. 'Oh wat dan?' 'Gewoon de directeur. Het is niets om je druk over te maken.' zei ik terwijl ik de zak van het tafeltje pakte en hem op schoot nam. Ik pakte de dingen van James eruit en gaf het aan hem.

'Babe. Ik kan zien dat je er mee zit. Dus ik maak me er druk om. Nou vertel wat er is gebeurd.' 'Nou kijk... Hij was dus fucking boos dat ik al die tijd niet op school ben geweest. Vertelde me dat er nooit een geldige rede voor mijn afwezigheid kon zijn aangezien dat niet voorkomt in mijn woordenboek.' 'Wat een fucking assbutt met een hoofdletter a.' ik grinnikte. 'Maar goed. ik werd boos toen werd hij nog bozer. Ik schreeuwde naar hem dat ik ontvoerd ben geweest hij geloofde me niet.'

'Wacht even hij geloofde je niet?!' 'Nope. En om het nog erger te maken zei hij dat ik van het "soort" ben dat van alles verzint om maar niet naar school te hoeven.' 'The fuck. Ik hoop dat je hem een blauw oog hebt bezorgt. Of of of! Op zijn minst een gebroken neus.' 'Ja had ik dat maar gedaan. Maar goed, hij zei dat hij bewijs wilde en hij was er heilig van overtuigt dat ik dat niet had en dus mijn verhaal verzonnen was.' 'Je hebt toch niet?' 'Ja heb ik wel. Ik heb mijn shirt uitgetrokken en hem wat van de littekens laten zien.'

'Maar er was wel iets leuks gebeurd.' Zei ik lachend. 'Wat dan baby?' 'Ik heb zo'n bitch compleet gedist.' Zei ik grinnikend. 'Tell me!' 'Oke nou het ging zo...'

'En dat is hoe ik haar heb gedist.' Zei ik trots. 'That's my girl!' ik grinnikte. 'Thanks. Maar nu ben ik moe.' Ik nestelde me goed tegen hem aan en sloot mijn ogen. James begon te lachen. 'You're adorable.' 'I'm not! I'm your worst nightmare!' 'Alleen als je me verlaat in die nachtmerrie.' 'You smooth fucker.' Hij begon te lachen. Ik glimlachte en viel vrij snel in slaap.

'Ooh my god!' riep ik en schoot overeind. 'Wat?! Wat is er?! Had je een nachtmerrie?' 'Nee! Iets veel ergers! Ik ben mijn fucking kipnuggets vergeten!' ik pakte de zak van de Mac van het voeteneind en haalde het doosje met de onderhand koude kipnuggets eruit. 'Die zijn nu koud. En ik denk niet meer lekker.' Zei James grinnikend. Ik ging zo op zijn schoot zitten dat ik hem recht in zijn ogen keek en een kipnugget in mijn mond stopte zonder oogcontact te verbreken.

'En is het lekker?' vroeg James met een grijns. 'Dit is heilig!' zei ik terwijl ik nog een kipnugget in mijn mond stopte. James schudde grinnikend zijn hoofd.

Toen ik de nuggets op had nestelde ik me weer goed in zijn armen en sloot mijn ogen. 'Ik ben nog steeds moe.' Mompelde ik in zijn shirt. 'Nou dan ga je nog even slapen.' Zei hij terwijl hij met mijn haren begon te spelen. Ik glimlachte en sloeg mijn armen strakker om hem heen en voelde mezelf al vrij snel weer in slaap vallen.

'Je dacht toch niet dat je van me af was Linnetje?' ik draaide me snel om. Ik bevond me weer in de koude, donkere kamer waar Joan me twee maanden lang had opgesloten. 'Waar ben je?! Laat jezelf zien Joan!' ze begon te lachen. Ik draaide me weer om maar werd meteen met een grote vaart hard tegen de muur achter me aangeduwd. Ik voelde hoe de ruwe stenen door het kapotte hemt dat ik aan had in mijn rug sneden. Ik hitste in pijn en keek Joan vol haat aan.

'Wat moet je van me Joan?' 'Kijk daar eens meisje.' Zei ze met een vieze grijns. Ze pakte mijn gezicht stevig vast en draaide mijn hoofd ruw in de richting waarvan ze wilde dat ik op keek. De tranen sprongen in mijn ogen bij het aanzien van James zijn levenloze lichaam. 'Jamie!' riep ik huilend uit.

Daughter Of The Maffia KingOù les histoires vivent. Découvrez maintenant