Dankwoord

710 22 9
                                    


Nou guys, dit was dan toch echt het einde van de Maffia King serie!! 😱😱😱

 Heel erg bedankt dat jullie ook het tweede boek, het verhaal van Ceylinn en James, een kans hebben gegeven en er bij zijn gebleven tot het einde. Ik stel het heel erg op prijs. Ik sluit deze serie met een lach en een traan af. Wat heb ik me toch een plezier beleeft met het schrijven ervan. 

Ik wil iedereen bedanken die me enorm hebben gesteund en geïnspireerd om te schrijven. Ik wil ieder van jullie bedanken voor het lezen, stemmen en het reageren op het verhaal. Mijn dag werd altijd een stuk beter als ik zag dat ik weer een lief berichtje kreeg op het verhaal, het spoorde me aan om te schrijven. Mijn boeken zijn niet perfect, maar toch werden ze heel erg gewaardeerd. Echt heel erg bedankt allemaal! 

Nu deze serie af is en je misschien niets meer te lezen hebt... Niet getreurd! Zoals sommigen?? van jullie misschien wel hebben gezien staat nu ook Maanlicht (EINDELIJK) online. Maanlicht is een weerwolven verhaal en voor de personen die daar interesse in hebben zou ik het zeker checken! Maanlicht is niet een lang verhaal, zo'n 20 max 25 hoofdstukken. Maar ieder hoofdstuk is minimaal 1600 woorden. Maar, de meeste liggen tussen de 2400 en de 4000 in. Dus lekker lang. Anyway, als het je wat lijkt, check Maanlicht zeker uit zou ik zeggen! 

Tot in een van mijn volgende boeken guys!

bk281100 out!


Daughter Of The Maffia KingKde žijí příběhy. Začni objevovat