Hvor er jeg?

27 0 2
                                    

Jeg vågnede op i en seng, der ikke var min. Jeg hørte noget vand løb ude fra badeværelset så der var nok en der var i bad. "Hvad lavede jeg igår?" Tænkte jeg hele tiden på. Døren åbnede og jeg lod som om at jeg sov, og kigget lidt, men så personene ikke kunne se det. Jeg fik åben mund da personene stod der uden trøje på! 

Det var Jungkook! "OMFG HANS MAVE!!!" Tænkte jeg, han kiggede over på mig og så mig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Det var Jungkook! "OMFG HANS MAVE!!!" Tænkte jeg, han kiggede over på mig og så mig. "Noget du godt kan lide?" Spurgte han om imens han fik et smørret smil på læben. "Ø-øhmn d-det..i have no comments" Sagde jeg imens jeg blev ved med at kigge på hans mave. "Hvis du ikke snart stopper med at kigge på min mave for det konsekvenser!" Sagde han med et smil på mundvigen. "Hvilke konsekvenser?" Spurgte jeg om imens mine øjne stadig var limet fast til hans mave. Et eller andet sted ville jeg faktisk gerne have den der konsekvens så jeg blev ved med at kigge på hans mave. Han gik hen imod mig, satte sig oven på mig. Altså på min talje eller hvad fanden det nu hedder. Han begyndte at kilde mig. "Ahh, J-Jungkook STOOP!!" Råbte jeg, fordi at det kildede så meget. Jeg ved ikke lige hvad der skete men pludselig sad JEG ovenpå Jungkook. "Vil du give mig en konsekvens nu?" Spurgte Jungkook om. Vi kiggede på hinanden i langt tid. Han vendte mig rundt så at han sad ovenpå mig igen. Jeg kunne se i hans øjne hvad han ville.

"Du tænker på noget kookie, hvad tænker du på?" Spurgte jeg om. "Jeg tænker bare på hvor smuk og cute du egentlig ser ud!" Sagde han og stirrede på mig. Jeg følte lidt at det her var forkert. Fordi at han startet igår i skolen og nu sidder han allerede ovenpå mig?! Tænke jeg sådan lidt. Han vækket mine tanker. "Jeg har sådan løst til at kysse dig" Sagde han pludseligt. 

"Kookie, jeg ved godt at jeg er en god kysser no shit men det er altså også lidt fokert. Jeg mener du startede jo igår, og vi kyssede allerede samme dag! Jeg kyssede en fucking playboy jeg ikke vil have noget at gøre med længere også kyssede jeg dig!" Sagde jeg. Han kiggede på mig. "Jamen er det ikke bare kærlighed ved første blik?" Sagde han. "Kookie, jeg kan lide Jin, men at se ham sammen med andre piger er ikke fedt!" Sagde jeg. Han gik af mig og satte sig på senegen og kiggede på mig. "Y/N, jeg ved godt at du kan lide Jin, MEN Jin er en playboy. Han har næsten været sammen og kyssede med alle her på skole." Sagde Jungkook roligt. Vi skulle egentlig i skole men det orkede vi ik, og især ikke når en fucking playboy render rundt og fucking kysser med alle som om at det var normalt. 

"Kookie?" Sagde jeg. "Yeah?" "Du skal vide at for mig er du ligesom min bror, min bror jeg aldrig fik. Du skal vide at jeg elsker dig ligeså højt som var du min bror men, men-" Jeg begyndte at få tåre i øjnene. Han hev mig ind i et STORT kram. "Shhh, rolig Y/N jeg er her altid for dig som var jeg din bror" Sagde han med en rolig stemme. "Kookie, kan jeg ikke blive her i nogle dage?" Spurgte jeg om. "Det må du godt,er der nogle fra din familie der rør dig?" Sagde han pludseligt. Jeg svarede ham ikke.

Vi rejste os op fra sengen, jeg skulle have tøj på. Men fordi at jeg jo var hjemme hos Jungkook måtte jeg låne en trøje af ham:  

Jeg skulle skifte, og fordi at jeg faktisk er lidt ligeglad gjorde jeg det imens han også var der

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg skulle skifte, og fordi at jeg faktisk er lidt ligeglad gjorde jeg det imens han også var der. Jeg kunne fornemme at han kiggede på mig. "Har du ikke set en pige's torso før?" Spurgte jeg imens jeg skiftede. Han flækkede af grin. "Selvfølgelig har jeg det" Sagde han imens han grinte. "Hvordan? Mor's torso, kæreste's torso? Or what?" Og bare rolig jeg havde BH på! Han små grinte at det "Jeg har ikke rigtigt haft en kæreste før." Sagde han. Jeg stod med åben mund. "Har du ikke?" Spurgte jeg om roligt da jeg kunne se at hans smil forsvandt da han sagde det. "Nej, men ville gerne prøve at have en kæreste." Sagde han. Jeg ved ikke om han håbet på at jeg sagde at mig og ham kunne være kærester. Men et eller andet sted havde jeg faktisk løst til at sige det. "Y/N, jeg ved det er hurtigt at få føleser for en, men den her følelse er virkelig. Jeg tror det må være kærlighed ved første blik. Så Y/N vil du være min kæreste?" Spurgte han om. Jeg havde en følelse at jeg havde løst til at kysse ham! "Kookie, jeg vil med glæde være din." Røg det pludseligt ud af min mund!

Han blev glad som et lille spædbarn der fik nyt legetøj. Han kom tættere på mig, og jeg ved ikke hvorfor men jeg lagde mig ned, Jungkook lagde sig ovenpå mig og ja, vi kyssede. I næsten 2 minutter. Jeg træk mig stille fra kysset og kiggede ind i hans øjne. Jeg kunne se at han tænkte på noget men jeg vidste ikke hvad. Han trak mig lige pludseligt op fra sengen, og jeg svinget min ben rundt om hans talje, han gik og jeg ramte væggen. "Y/N, du min og KUN min! Fuck Jin vi kan vise han hvordan du følte da du så ham med en anden pige." Hviskede han i mit øre. "Fuck Jin, Fuck ham, Fuck pigen. Jeg er med på den!" Sagde jeg. 

                                                                                SKOLE NÆSTE DAG

Mig og Jungkook vi sad inde i klassen, da Jin pludselig kom ind ad døren med sin arm rundt om en ny pige. "Jungkook så er det nu!" Hviskede jeg til ham. Jeg satte mig ovenpå ham og vi kyssede som aldrig før, jeg ville aldrig trække mig tilbage. Jin kiggede på os, man kunne se jalousien i hans øjne. Så den fuck boy gjorde. Han snavede med den pige han havde armen rundt om. "Jungkook, vi bliver nødt til at gøre noget der kan slå at snave you know" Hviskede jeg. Vi begyndte at snave GROFT! Jin kom over til os. "Undskyld, jeg forstyrre men Jungkook gider du lige at få din tunge ud af min dame."  Sagde Jin irriteret. "Vi er lige igang med noget her og hun er ikke din dame men min kæreste!" Sagde Jungkook og vi fortsatte. Jeg mærkede pludseligt at jeg blev hevet væk fra Jungkook og Jin trak mig ud af døren og ind på drengenes toilet. "HVAD FUCK LAVER DU!!!" Råbte jeg. Han tog hurtigt sin hånd op til min mund så jeg kunne holde min kæft. Han stod ubehageligt tæt på mig. Han trak sit hoved ned til mit øre. "Hvad lavde Jungkook inde i munden på dig?" Hviskede Jin i mit øre. Han bar mig op så mine ben automatisk var rundt om hans talje. "Fuck af!" Sagde jeg. Han gik tættere og tættere mod mit ansigt. Jeg vidste han ville mig noget, jeg vidste at han ville kysse mig groft. Jeg kunne se det i hans øjne. Jeg nikkede ham en skalde så han gik lidt bagud. Men kom hurtigt hen til mig igen. "Er det sådan vi leger?" Sagde Jin og holdte mine hænder op mod væggen. Døren åbnede og Jungkook kom ind.

"FJERN DIG FRA HENDE NU!" Sagde Jungkook med en VRED stemme. "Hvis du går et skridt tættere på, så går det ud over hende." Sagde Jin, og Jungkook kiggede på mig. "Hvad vil du gøre hvis jeg tager et skrid forud?" Sagde Jungkook lidt nervøst. "Min og hendes tunge" Var det eneste Jin sagde. "HVIS DU GØR' DET ER DU SOM SAGT DØD!!!" Sagde Jungkook og han tog et skridt. Jin begyndte at snave mig. Jungkook kom løbende hen mod Jin og REV han væk fra mig. 

"OPPA!" Råbte jeg og løb hen og krammet ham. "Du ved ikke hvad jeg dur' til!" Sagde Jin og gik. Jeg kyssede Kookie. "Skal vi ikke bare gå hjem!" Sagde Jungkook. Jeg vidste godt at han ville noget frækt, men det går jeg ikke med til. Ikke endnu. 

Ham For Altid?Where stories live. Discover now