Undskyld

22 1 2
                                    

Jeg var henne på skolen og havde det her på: 

Jeg gik rundt om hjørnet da jeg pludselig gik ind i nogle

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg gik rundt om hjørnet da jeg pludselig gik ind i nogle. "Undskyld det var ikke-" Sagde jeg indtil at jeg så hvem det var. "Jin!" Sagde jeg lidt lavt. "Y/N, jeg må fortælle dig noget" Sagde han. "Og hvad er det? At du har kneppet en ny pige!!!" Sagde jeg irriteret og prøvede at gå uden om ham men han greb fat i min arm "Lad mig gå!" Sagde jeg. "Ikke før at jeg har sagt det jeg gerne ville" Sagde han roligt. Jeg gik ind foran ham og var klar til at lytte for skulle bare væk. "Hende pigen du så mig sammen med, var min veninde fra min gamle skole." Sagde han. "OG HVAD FUCK SKULLE DET GØRE GODT FOR!" Råbte jeg. Han trak mig med udenfor. "Hør her Y/N jeg er ked af at du blev ked af det da du så mig sammen med hende!" Sagde han trist. "Det vil jeg aldrig gøre mere" Sagde han. "Nu må han sgu kraftedme stoppe!" Tænkte jeg. "Hvis du lover det!" Sagde jeg. "Men jeg er sammen med Jungkook nu så forsent!" Sagde jeg og gik. Jeg gik ind i klassen og HELE min verden brød sammen. Mit hjerte blev flået op! Jeg var ikke mig selv. Jeg kunne mærke at nogle trak mig ud af klassen og trak mig med udenfor igen. Jeg så at det var Jin. "U okay?" Spurgte Jin om imens at han krammede mig. "JIN JEG ER FUCKING IKKE OKAY!" Græd jeg. "Lad os tage hjem til mig, vi kunne også tage i byen, eller bestille pizza. Du bestemmer!" Sagde han. Jeg blev faktisk lidt glad igen. Sådan var Jungkook ikke rigtigt over for mig. "Kan vi ikke bare tage hjem til dig og bestille pizza?" Spurgte jeg om. "Det kan vi godt, eller vil du hellere ud på restaurant?" Spurgte han mig om. "Bare bestille pizza." Sagde jeg. Vi gik hjem og havde det faktisk ret sjovt på vejen. 

Vi var kommet hjem til ham nu. Jeg stilte mine sko og hang min jakke op. Jin kom pudselig hen til mig "Hop op" Sagde han. Jeg gjorde det så mine ben var rundt om hans talje. Han gik op på hans værelse. Jeg havde sådan lyst til at kysse ham, jeg mener jeg har jo gjort det før. Han satte sig ned i sengen og jeg sad ovenpå ham. "Y/N jeg må indrømme at jeg faktisk godt kan lide dig!" Sagde han. "Jamen jeg kan lide dig!" Sagde jeg, og BAM!!!! Vi kyssede. At mærke hans læber mod mine var fortryllende. Jeg trak mig langsomt ud af kysset. "Skal vi bestille den pizza eller hvad?" Sagde jeg. "Lige om lidt, vi er ikke færdige," Sagde Jin og vi kyssede igen i noget tid. "Oppa?" Sagde jeg. "Hvad er der?" Spurgte Jin. "Jeg vil have pizza nu!" Sagde jeg. Vi fik bestilt noget pizza og så film imens. Klokken er mange og det ringede pludseligt på døren. "Jin, der er nogle der ringer på døren" Hviskede jeg. "Bliv her, jeg åbner" Sagde Jin. Jeg var ikke meget for det. Han stod og snakket med en, og pludselig så jeg hvem det var. 

"Suga! Hvad laver du her?" Spurgte jeg

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Suga! Hvad laver du her?" Spurgte jeg. "Angående Ella, ved du hvor hun er?" Spurgte han mig om. "Nej! Jeg troede hun var med dig eller sådan noget" Sagde jeg. "Jeg har slet ikke set hende siden den første dag, og jeg har ledt efter hende." Sagde Suga. Jeg begyndte at blive bekymret og nervøs. Det ringede pludseligt på igen. "Jeg åbner!" Sagde jeg. Da jeg åbnede døren, kunne jeg mærke vreden strømme indeni mig. "Suga? Har du taget Jungkook med dig?!" Spurgte jeg om irriteret. "Nej, det har jeg ikke" Sagde Suga. Jungkook hev mig pludseligt med udenfor. "HVAD FUCK LAVER DU HJEMME HOS JIN!" Råbte han. "HVAD FUCK LAVEDE DU INDE I KLASSEN! NÅR JA, DU FUCKING KYSSEDE MED EN ANDEN PIGE!" Råbte jeg igen. Jeg kunne mærke tårene presse på. Så jeg gik, og det var mørkt men lige nu gav jeg ikke en fuck. Jeg satte mig i parken på en bænk. Jeg frøs, jeg trak mine ben op til mig. Der var en der satte sig ved siden ad mig. "Hey, hvad laver sådan en smuk pige som dig her? Midt om natten?" Sagde personen. "Hvem er du?" Spurgte jeg om. "Mit navn er Namjoon, men kald mig bare RM" 

 "Mit navn er Namjoon, men kald mig bare RM" 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Han så egentlig ret så lækker ud. Men jeg er ikke en playgirl, der render rundt sammen med alle fyre. "Du ser ikke dum ud, du ser faktisk godt ud" Rød det PLUDSELIGT ud af min mund. Han rødmede ad det. "Kan du allerede lide mig?" Spurgte han om lumsk. "Nej! Men derfor kan du da godt se hot ud alligevel!" Sagde jeg. "Jeg tror du snakker om dig selv." Sagde han. Jeg smilede. Vi sad på den bænk i timevis. "Kan jeg få dit nummer?" Spurgte jeg. Han rødmede ad det. "Jeg har meget svært ved at sige nej, så det må blive et ja" Sagde han. "Hvor bor du?" Sagde jeg. "Ikke så langt væk" Svarede han. Jeg kiggede på ham og han kigget på mig. "Bor du egentlig et sted?" Spurgte han. "Ja, eller nej. Jeg gider ikke gå hjem, der har været et skænderi mellem mig om min ex" Sagde jeg. "Ikke fordi at det skal hentydes på den måde, men vil du med hjem til mig?" Spurgte han. "Meget gerne". 

Vi gik så hjem til ham og snakket på vejen, vi holdt også lidt i hånd. Da vi var hjemme ved ham gik vi ind. Vi satte os i sofaen. Vi så en film og jeg faldt pludseligt i søvn. 

Ham For Altid?Where stories live. Discover now