Aldrig det samme mere

16 1 0
                                    

Jeg blev SÅ sur da jeg så hvem der sad i sofa'en. "HVAD FUCK LAVER DU HER!?" Råbte jeg. Jeg blev også ked af det på samme tid. "Y/N lad nu bare vær'" Sagde Tae. "LADE VÆR! DU GODT KLAR OVER AT DET ER HAM DER BANKEDE DIG. ALTSÅ JUNGKOOK, RIGHT?" Råbte jeg. "Jungkook gå, nu!" Sagde Jin. "JA GÅ! DIN FUCKING NAR. OG KOM ALDRIG TILBAGE!" Råbte jeg imens at jeg kunne mærke at tårene pressede sig på. "Hvorfor?" Spurgte Jungkook koldt. Hvis jeg skal indrømme det, var jeg faktisk lidt bange. Jeg troede slet ikke at Jungkook kunne finde på sådan noget, jeg mener vi ved nok ikke alle 100% så det er bare med at passe på! "HVAD FUCK TROR-" Jeg stoppede med at snakke da jeg så at en stod bag ham. "Hvad er der?" Spurgte Jungkook om. Et eller andet sted ville jeg ikke advare ham men så et andet sted ville jeg godt. "JUNGKOOK DER ER EN BAG DIG!" Råbte jeg og løb hen imod ham men en holdt min arm så jeg ikke kunne skubbe eller tage Jungkook væk. *DONK* Sagde det og med et lå Jungkook på gulvet. Han var blevet slået ned. "Hvad fuck Tae?" Sagde jeg. "HALLO! SE PÅ MIG. HAN FORTJENER DET!" Sagde Tae og Jin nikkede. 

Jeg blev både ked af det men så havde Tae også ret. Han fortjente det. Manden gik tættere på og da jeg så hvem manden var! Stoppede hele min verden. "NAMJOON?!" Råbte jeg. Jeg troede nemelig at politiet havde andholdt ham! Det var ihvertfald det politiet sagde til os. "Hej, Y/N dejligt at se dig igen" Sagde han og lavede et uhyggeligt smil. "Du går ikke tættere på!" Sagde Jin til Namjoon. Jungkook lå stadig på gulvet. 

Jeg så at Namjoon trak en ting op ad lommen. DET VAR EN PISTOL! Han pegede pistolen ned mod Jungkook's hoved. "Namjoon, skyd mig istedet hvis at det er så vigtigt at dræbe folk!" Sagde jeg koldt. "Y/N! HVAD ER DET DOG DU SIGER?!" Råbte Jin og Tae forskrækket. "Ja, det er vigtigt at dræbe folk, så kan jeg skille mig af med dem og få dig for mig selv!" Sagde Namjoon. Jeg blev bange over det han sagde.

"Namjoon! Du behøves da ikke at dræbe mine venner bare for at få mig for dig selv!" Sagde jeg. Jeg kunne se at han syntes at jeg havde ret. Han fjernet stille og roligt pistolen væk. 

Jeg løb over til Jungkook og så at han var skadet. Jeg ville SÅ gerne have Jungkook lige nu(ikke på en dirty måde). Jeg kunne mærke at en tog fat i min arm og hev mig hen til ham selv. "Hvis jeg bare kan få dig! Så skal jeg nok lade dine venner være!" Sagde Namjoon, det var jo ham der hev mig. "Hvis jeg kan få Jungkook på hospitalet, så er jeg din!" Svarede jeg koldt. Namjoon stod med ryggen til Jin og Tae og lige pludselig trak Tae en kniv frem og løb hen mod mig og Namjoon men mimet til mig at jeg skulle springe til siden, så selvfølgelige gjorde jeg det. *BUM* Så lå Namjoon nede på gulvet. "Ta-ta-tae?" Spurgte jeg om imens at han kom gående hen til mig og stod nu foran mig. 

"Det okay Y/N" Sagde han og kysset blidt min pande. Og der kom jeg i tanke om at Jungkook stadigvæk ligger nede på gulvet. "VI SKAL HAVE JUNGKOOK HEN TIL HOSPITALET NU!" Græd jeg. 

                                                                                  HOSPITALET

Jeg kigger på Jungkook, og så at han stadig sover. Det havde han gjort længe. Det endte med at jeg også var faldet i søvn, Jin og Tae var der også. Selvom at Tae var ret pissed på Jungkook, fordi at (det giver lidt sig selv) fordi at Jungkook havde slået og sparkede Tae. En læge kom ind. "Og lad mig gætte ham her er-" Sagde lægen men stoppede da han så Tae. "Og hvad er der så sket med dig?" Spurgte lægen og så at Tae bløde ned fra ansigtet. "Det..øhh-" Sagde Tae. "Han kom op og slås" Rede jeg ham lige med. "Okay, det ser RET alvorligt ud, jeg siger det til en sygplejske." Siger lægen. "Ja, ja. Det godt, kan vi gå tilbage til ham her nu?" Spurgte jeg og stod ved siden af Jungkook. "Ja, selvfølgelige kan vi det" Sagde lægen. "Okay. Vi har gode nyheder. Jungkook, skal nok vågne op igen. Men hvornår det ved vi ikke." Sagde lægen.    

Ham For Altid?Where stories live. Discover now