Kender i hinanden?

17 1 2
                                    

NÆSTE DAG Jeg vågnede op i en seng der ikke var min. Jeg hørte noget vand løbe "IKKE IGEN!" Tænkte jeg, da jeg kom i tanke om da jeg sov hjemme hos Jungkook. Der var en der kom ud. Det var Namjoon uden trøje på. Han så VILDT hot ud uden trøje på. Han så jeg snu kigget på ham. "Altså du behøves ikke at snu kigge når du bare kan kigge" Sagde han. "Jeg er blind nu!" Røg det ud af min mund. Han rødmede og grinte. 

"Men, du er lækker!" Sagde jeg

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Men, du er lækker!" Sagde jeg. Okay, jeg tror jeg bliver nødt til at slappe lidt af nu! Fordi at jeg er ikke en der bare er sammen med alle. Han gik over mod mig, trak mig op. "Er dig og Jin sammen?" Hviskede han. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle svare. "Ja, eller det ved jeg ikke" Svarede jeg. "Gør' det noget hvis vi kysser, bare ikke i langt tid?" Sagde han. Jeg kunne ikke fatte hvad jeg selv hørte. Han gik tættere på mig, så jeg gik bagud og ramte væggen. Han kom HELT hen til mig og begyndte at holde mine hænder stramt. så jeg ikke kunne gøre noget.

"Bare et hurtigt kys" Sagde han. Han lænede sig tættere ned og døren brasede pludseligt op. Vi kiggede begge forskrækket derhen. "DET BARE LØGN!" Sagde jeg og så Jungkook og Jin. "Namjoon?" Sagde de begge forskrækket. De kunne vidst ikke se mig da han stod foran mig. "Hvad laver i?" Spurgte han. Jeg kiggede stadigt underligt. "Du må snart stoppe med hvad du har-" Sagde Jungkook. Men han så mig og derfor stoppede hvad han skulle til at sige. "Kookie!" Sagde jeg lavt. "Hvis jeg var dig vil jeg gå væk fra ham" Sagde Jungkook. Jeg kiggede underligt på dem. Namjoon holdt stadig mine hænder. "Nej! Bliv her!" Sagde RM. "Y/N kom herhen NU!" Sagde Jin. Altså jeg kunne ikke se problemet. "Hvorfor skal jeg gå væk fra ham?" Spurgte jeg. "Du ved ikke hvad han kan finde på at gøre" Sagde Jin og Jungkook på samme tid. Altså jeg vil sige at jeg stoler mere på Jin og Jungkook end jeg gør med Namjoon da jeg har kendt Jin og Jungkook længere. Jeg prøvede at vrede mig ud af hans greb. Men han lændte sig HELT op ad mig og presset mig op ad væggen. "AVV! GÅ VÆK!" Råbte jeg. Jungkook skulle til at gå hen imod os. "Jungkook hvis du nærmer dig, så er Y/N død!" Sagde Namjoon. "Namjoon, gå nu væk fra hende!" Sagde Jin. Jeg stod foran ham og han tog lige pludselig en kniv frem. Han havde kniven ved min hals.

"Y/N bliver min, KUN min!" Råbte Jungkook og løb hen og slog Namjoon lige i ansigtet så han besvimet. Jeg faldt ned på mine knæ. Jeg rejste mig op eller det vil sige at Kookie hjalp mig. Jeg kyssede ham på munden i langt tid. Jeg havde virkelig savnet ham, og hans kys. "Undskyld at jeg forstyrre men vil det sige at dig og Jungkook er sammen igen?" Spurgte Jin trist. Jeg kiggede op på Jungkook. "Ja, det er vi!" Sagde jeg. Jin gik, og mig og Jungkook stod der tilbage imens Namjoon lå nede på gulvet. Vi hørte pludselig en kom løbende og personen kom løbende ind. "Y/N! JUNGKOOK ER I HER?!!" Råbte Suga nervøst. "Yoongi!" Sagde jeg og løb hen og krammet ham. "Er i okay?" Spurgte Suga om nervøst. "Ja, er du?" Sagde jeg. Det var der jeg opdaget at Yoongi havde et blåt mærke lidt under øjet. "Hvad er der sket!" Spurgte jeg om beskyttende. "Jeg prøvede mit bedste!" Sagde han pludseligt og begyndte at græde. "Yoongi, hvad prøvede du dit bedste på?" Spurgte jeg imens jeg krammet ham. "På at rede Ella!" Sagde han og tude højt. Jeg gik i chok og rystede. "Y/N og Yoongi, skal vi ikke tage-" Sagde Jungkook men kunne ikke sige noget da en holdt hans hånd foran hans mund. "OPPA!" Råbte jeg, da vi så Namjoon holde Jungkook's mund og havde hans kniv ved Jungkook's hals. Jeg skulle til at græde. "Lad ham gå, og tage mig istedet!" Sagde Yoongi. "Så kan jeg komme op til Ella" Sagde Yoongi trist. 

Men det var jo ikke sikkert Namjoon ville dræbe. "NEJ! Namjoon tage mig istedet. Det er jo mig du vil have." Sagde jeg med en bestemt tone. "Y/N! LAD VÆR!" Kunne Jungkook lige råbe. "NEJ! Namjoon hvis du giver slip på Jungkook, så må du kysse mig ligesom du ville." Sagde jeg nervøst. Jeg tænkte at det måske kunne være det han vil have. "Så kom herhen." Sagde Namjoon. RM gav slip på Jungkook og skyndte sig at fange mig istedet. "RM! HVAD VIL DU HAVE, SÅ DU LADER HENDE FUCKING VÆRE I FRED DIN PSYKOPAT!" Råbte Jungkook. "Kookie, det var hende selv der valgte det!" Sagde Namjoon. Jeg stod med ryggen til Suga og Kookie og med fronten mod RM. Han kiggede ned på mine læber imens han holdt min hage, så jeg blev tvunget til at skulle kigge op på ham. "Jeg kysser dig, som JEG vil kysse, også trækker jeg dig med ind i et rum, binder dig fast til en stol og tæver dine venner imens" Sagde han, med et uhyggeligt smil. "Jeg går med til at du må kysse mig og binde mig fast, men tæver du dem for det konsekvenser!" Sagde jeg på en måde stolt og prøvede ikke at lyde bange selvom at jeg var. "Y/N du behøves ikke det her!" Sagde Jungkook og Yoongi på samme tid. "Jo, jeg gør" Nået jeg lige at sige men så var der et par læber på mine læber. 

Det begyndte at udvikle sig til et snav. DET VAR IKKE DET JEG TROEDE HAN MENTE!! Han kiggede op og ondt på Jungkook. Jeg ville ikke mere nu! Nu er det fint. Inden han bliver ALT for tændt så han gør noget dumt. Men jeg kunne ikke bryde det, fordi at Namjoon er ALT for stærk. Imens han stadig snavede mig bar han mig pludseligt og løb forbi Jungkook og Yoongi, og ind i et andet rum. Hvor der var en rigtig 'Tage til fange stol' 

Ligesom denne her:

Han bandt mig STRAMT fast, at det gjorde helt ondt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Han bandt mig STRAMT fast, at det gjorde helt ondt. "Y/N 1. Jeg kunne syge din mund sammen. 2. Jeg kunne gøre noget frækt med dig som vil gøre ondt. 3. Jeg kunne også bare dræbe dig." Sagde han. "Ingen ad delene!" Sagde jeg tilbage. Han gik op og slog mig i hoved med han knytnæve. Så det løb ned ad mig med blod, og have forfærdeligt hovedpine. "Du skal bare holde din mund, ellers så syger jeg den sammen!" Sagde han. Det gjorde forfærdeligt ondt om mine håndled. Jeg følte mig helt svag og slap. *BANK BANK* Jeg hørte nogle banke på døren VOLDSOMT! "HVEM FUCK ER DET? VI VENTER IKKE GÆSTER!" Råbte Namjoon. Det blev ved med at banke. De bankede så meget og lige pludselig blev døren sparket op og Jin og Jungkook kom ind med en anden? 

Ham For Altid?Where stories live. Discover now