Tae.

23 1 0
                                    

"Hvem i al verden er det?" Tænkte jeg imens jeg stadig var bundet fast til den stol. "AYYY, TaeTae min ven!" Sagde Namjoon. "Namjoon hvis du gør hende noget så, er du FÆRDIG!" Sagde, Tae? Jeg ved jo ikke hvem han er. "Ja! Namjoon, gå væk fra hende!" Sagde Suga. "Tror i virkelig at det er så nemt at få mig til at gå væk? Tværtimod, Y/N er min nu. I kan ligeså go-" Sagde RM men blev afbrødet. "HVEM FUCK TROR DU AT DU ER!" Råbte Jin, imens at Tae og Kookie holdt ham da han skulle til at springe i fjæset på Namjoon. 

"Søde Jin, hør her. Y/N ER MIN NU HVORNÅR FATTER DU DET?!" Sagde Namjoon hidsigt. "Namjoon, hvad er det du vil have fra mig?" Spurgte jeg om nervøst og bange. "Det vil jeg ikke sige, ikke foran dem!" Sagde han og kigget på imens han bed sin under-læbe. "DIN PSYKOPATISKE STODDER!" Skreg Jin. "Jin! Lad nu vær! Det går bare udover mig!" Sagde jeg men råbte næsten. "Det rigtigt, endelig en der har forstået noget!" Sagde Namjoon. 

"Namjoon! Lad hende være også tage mig istedet!" Sagde Tae og kigget sådan på Namjoon.

"Mener du det? Vil du virkelig give dig selv for sådan en luder?" Spurgte Namjoon om og slog mig i hoved igen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Mener du det? Vil du virkelig give dig selv for sådan en luder?" Spurgte Namjoon om og slog mig i hoved igen. Mit hoved FLØJ bare over til den anden side. Jeg kunne mærke smerten, og skulle til at lukke min øjne. "ARRRRG!!" Råbte Tae og løb over så hurtigt han kunne, og slog Namjoon lige midt i ansigtet. Jin løb over til mig så hurtigt han kunne og bandt mig op. Det kunne ikke gå hurtigt nok, jeg krammede Jin så HÅRDT som jeg kunne. 

Jeg kunne tydeligt se jalousien i Jungkook's øjne. Jeg gad bare ikke at give slip på ham. "OH, OH, OH! PAS PÅ HUN FALDER!!" Råbte Tae. Jin skyndte sig at gribe mig. "Kookie?" Noget jeg lige at sige med et smil. Så blev alt sort! Jeg kunne ikke høre eller føle noget, det ligsom når du sover faktisk. 

Jeg vågnede op af en irriterende lyd. Jeg åbnet mine øjne lidt og så eller dem mine øjne først landede på var Tae. Jin og Jungkook var der også. Jin var vågen, og vi fik øjenkontakt. "Y/N DU VÅGN!!" Sagde Jin glad. Kookie og Tae vågnet op! "YAAAAY!!" Sagde Tae og begyndte at danse. 

Tae var rigtig glad

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tae var rigtig glad. Jin var også meget glad. Kookie var også glad men så også trist. "Kookie? Hvad tænker du på?" Spurgte jeg ham om! "Lad vær med at tænkte på det" Sagde han trist. "Kookie! Det kan jeg ikke bare sådan lade vær med!" Sagde jeg til ham støttende. "Drenge, kan mig og Y/N lige tale?" Sagde Jungkook. "Kom Tae, vi kan gå en tur" Sagde Jin. De gik ud af rummet. "Y/N, min mor sagde til mig at vi skal flytte" Sagde han og var ved at græde, det samme med mig.  "J-j-jeg, jeg ved ik!" Sagde jeg og var ved at brøde sammen. Der gik det op for mig at jeg måske aldrig skulle se ham mere! 

"Y-Y/N?" Sagde han. "Kook-kookie?" Sagde jeg. "Y/N jeg ved godt at det er et dårligt tidspunkt, men det er fordi at vi flytter imorgen" Sagde han. Jeps, nu er jeg død. Jeg brød ud i tårer! Du har ret der er ikke det bedste tidspunkt. "Kookie? Kommer du så aldrig tilbage?" Spurgte jeg om. "På et tidspunkt, gør jeg nok" Svarede han. Mit hjerte var ødelagt. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre. 

De andre kom tilbage og så at jeg var ked af det og trist. "HAR JUNGKOOK RØRT DIG! HVAD HAR HAN GJORT?" Sagde en løbende Tae! Han så, sur ud. "Rolig Tae! Han-" Sagde jeg og kigget på Jungkook. Han gav mig et 'Ik sig det' blik. Jeg sagde ikke noget, "Y/N SVAR MIG! SKAL JEG SLÅ HAM?" Spurgte Jin. "Drenge lad vær!" Sagde jeg og skulle til at græde igen. De blev vidst forvirret. Jin gik med hårde skridt mod Jungkook, Jin stod foran Jungkook. Jin greb Jungkook hårdt om han håndled og rakte hans anden han hånd som var parat til at slå. "NEEJ!! LAD NU BARE FUCKING VÆR!" Råbte jeg og græd. Jin og Tae kiggede på mig MEGET forvirret. Jin gik stille og roligt væk fra Jungkook. 

"Drenge det er ikke derfor at hun græder!" Sagde Jungkook. "Hvorfor græder hun så?" Sagde Tae og Jin på samme tid. "Jeg flytter væk, imorgen." Sagde han og kiggede ned i gulvet. "HVAD!!" Råbte Jin. "Sig det er en fucking joke!" Sagde Tae. "Drenge! Der er ikke noget at gøre ved det!" Sagde Jungkook. "Hvad FUCK Jungkook! Hvorfor sagde du ikke det!" Sagde Tae og Jin næsten på samme tid igen. "FORDI JEG VILLE IKKE GØRE JER BEKYMRET!!" Råbte han, han græd også. "og især ikke gøre Y/N bekymret!" Sagde han bagefter. "Kookie? Er det her så enden på vores forhold?" Spurgte jeg ham om. "Ja, desværre!" Sagde han og løb. Jeg ville bare gerne dø nu! Tænk at han lige slog op!!! "Y/N? Han kunne ikke andet. Han er også en ret følsom fyr!" Sagde Tae! "Kan du ikke løbe efter ham Tae?" Spurgte Jin om. Tae nikkede og løb ud ad døren. Det var kun mig og Jin tilbage. 

En læge/sygplejske kom ind. "Y/N du kan gå nu!" Sagde han. Jeg blev glad og det samme med Jin. Jin holdt mig sådan at jeg ikke vil falde eller noget. Vi gik hjem tog vores over-tøj af. Vi satte os over i sofa'en og så noget fjernsyn. "JIN! HVAD SÅ MED TAE OG KOOKIE?!!" Spurgte jeg om meget bekymret! For Tae løb jo efter Jungkook og de er ikke kommet tilbage. "Det ved jeg ikke, prøv at ring til en af dem" Sagde Jin. Jeg ringet til Kookie han tog den ikke. Så ringet jeg til Tae og han tog den! "TAE!!" Skreg jeg næsten. "Hvad er der?" Spurgte han om. "Hvor FUCK ER DU!!!" Råbte jeg næsten! "Jungkook slog mig!" Sagde han. "Han gik lige pludselig amok og skubbede mig op ad en mur, og sparkede" Sagde Tae. Man kunne høre på hans stemme at han var skræmt over noget. "Tae, hvor er du så køre vi derhen hvor du er" Sagde jeg og var allerede på vej ud ad døren. "Jeg ligger i en vej-side" Sagde han. Vi var allerede kørt. "Jamen hvor henne?" Spurgte jeg. "Øh-øhm, tæt ved kiosken!" Sagde han. "Vi er på vej!" Sagde jeg. "Jin speederen i bund!" Sagde jeg.

                                                                          HENNE VED TAE

"DER ER HAN!!" Skreg han. Jin bremsede op og jeg  hoppede ud ad døren.

At se ham sådan var LANGT FRA fedt, og at vide at det er Jungkook der har gjort det er endnu værre

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

At se ham sådan var LANGT FRA fedt, og at vide at det er Jungkook der har gjort det er endnu værre. "Tae! Er du okay?" Spurgte jeg om. Vi fik rejst ham op, og jeg kyssede ham blidt på kinden. Han rødmede ad det! Det var sødt. "Tae, næste gang bliver du bare!" Sagde jeg. Han nikkede og vi fik ham ind i bilen. Jeg satte mig om bagi ved siden ad ham. "Jeg er virkelig ked af det! Hvis ikke jeg eller Jin havde sagt til dig at du skulle løbe efter den nar, ville du ALDRIG havde kommet til skade!" Sagde jeg og græd. "Y/N det er ikke din skyld!" Sagde Tae og lige pludselig kyssede han mig på munden. Jeg trak mig stille ud ad kysset. HELDIGVIS så Jin det ikke. 

Jeg kiggede på Tae og så at han kiggede på mig. 

Det blik han gav mig varmede min krop

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Det blik han gav mig varmede min krop. Vi standsede pludseligt og vi var allerede hjemme. Det føltes som 3 sekunder. Vi gik ud og gik indenfor. Jeg blev SÅ sur og irriteret da jeg så hvem der sad i sofa'en!  

Ham For Altid?Where stories live. Discover now