2.

2.1K 72 1
                                    

...l-a trântit de spătarul scaunului pe care stătea şi cu brutalitate i-a împins pe cei care stăteau lângă WonHo. Mia s-a urcat pe el şi a început să îi facă lap dance, unul dintre cele mai seducatoare tipuri de dans vulgar dintre toate. Făcea mişcări lente de înainte-înapoi pe partea de sub abdomen până simţi ca penisul lui începu să se ridice. În acel moment se pierdu cu firea iar cu mişcări bruşte îi desfăcu pantalonii şi îi dădură jos numai cât penisul sa poată ieşi. După care Mia frecă zona intimă a lui WonHo şi peste nu mult timp se aşeză fix cu chiloţeii ei roz pe penisul lui. Şi începu din nou să se frece de el. Înainte şi înapoi dar de data asta mai violent decât prima oara pentru a-l satisface pe acesta.
Organul lui sexual se ridica atât de tare încât, în timpul lap dance-ului Mia îl putea simți înăuntru. Era tare. Nu putea spune ca nu îi plăcea senzaţia. Era ceva nou pentru ea, niciodata nu a mai făcut asta pe o persoană.
La un moment dat Mia nu se mai putea abţine, iar de plăcere scoase un gemăt. Din start a ştiut că asta nu e de bine, dar a continuat din cauza privirilor răutăcioase ale şefei ei, încercând să nu mai scoată sunetele acelea. Din fericire nimeni nu o auzi, dar tot se simţea ciudat...
În timp ce îşi făcea treaba, Mia observă mimica feţei lui WonHo. Îşi muşcă buza de jos. Până la urmă nu arăta atât de rău. Dar doar atât. Nu putea accepta niciodată faptul că i-ar putea plăcea de unul ca el. Nici ea nu era perfectă dar totuşi avea criterii mai mari în alegerea unui băiat.
Peste încă 2-3 minute de chin, Mia îl lăsă pe WonHo si se întoarse din nou la scaunul şi la bara ei, nici măcar uitându-se la tipul milionar, şi nici măcar ajutându-l să-şi încheie pantalonii. Regreta foarte mult ceea ce făcuse, dar asta îi era meseria. Părinţii îi trimiteau bani o data la 3 luni deci trebuia să îşi câştige existenţa cumva. Oricum, nu mai voia să mai dea ochii cu WonHo în viaţa ei! Şi-a dat seama de gravitatea situaţiei şi de ceea ce putea să I se întâmple!
Într-un final programul s-a încheiat, toţi au plecat, chiar şi miliardarul, rămânând doar angajatele pentru a-şi primi răsplata. Bineînţeles Mia a primit triplu faţă de celelalte. S-a dus la vestiar, şi-a luat din nou blugii, tricoul şi jacheta pe ea, şi-a pus din nou adidaşii în picioare, a stat puţin pe gânduri, privind scena, după care a plecat. Peogramul se prelungise puţin, dar Mia deja era obişnuită. Ei bine...chiar daca avea să se culce la ora 03:00, măcar s-a ales cu 6000$.
Nu avea maşină, iar transportul în comun nu activa atunci, deci o luă la pas. Apartamentul său se afla la aproape 1 km de club, dar nu o deranja, oricum altă opţiune nu avea.
A mers cam 600m, dupa care s-a oprit brusc...

The Kidnapping - WonHoWhere stories live. Discover now