6.

1.9K 64 3
                                    

îţi dai toate hainele jos şi pur şi simplu să începem!
Miei îi căzu o lacrimă pe obraz. WonHo observă şi-i spusese că va trece repede şi că nu va simţi!
MIA: Nu pot!
WH: Trebuie!
MIA: De ce eu?
WH: Mai repede!
A strigat WonHo la ea dându-şi pantofii jos.
MIA: Nu! Chiar nu pot! Nu ştiu cum! Nu am mai facut-o!
WH: Nu e greu, va veni totul de la sine!
Mia avea capul în pământ, dar când îl ridică îşi izbi fruntea de abdomenul perfect al lui WonHo, acesta având deja tricoul dat jos.

MIA: Nu! Chiar nu pot! Nu ştiu cum! Nu am mai facut-o! WH: Nu e greu, va veni totul de la sine!     Mia avea capul în pământ, dar când îl ridică îşi izbi fruntea de abdomenul perfect al lui WonHo, acesta având deja tricoul dat jos

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


[PERSPECTIVA MIEI]

Oh, Doamne, ce bine arată, eu ce ar trebui să fac acum?

WH: Haide! Îţi vrei banii aşa-i?
Sfioasă, Mia dădu din cap că da, asta nedezlipindu-şi ochii de abdomenul milionarului.
MIA: Acum ce ar trebui să fac?
După aceste cuvinte, WonHo o apucă pe Mia de ambii umeri, o trânti de marginea patului, şi începu să îi dea hainele jos, nemaiputând să aştepte. Ea încă avea costumul roz pe ea, ceea ce îl făcu pe WonHo să înnebunească! Se apropie din ce în ce mai tare de buzele Miei. Ea, panicată privea buzele cărnoase şi roşii ale lui şi dădu capul în spate. Degeaba. WonHo o apucă de gât, o trase spre el şi începu să o sărute tandru, şi mai tandru, şi mai tandru, până când limba lui ajunsese să o atingă pe a Miei, şi să facă mişcări circulare în gura acesteia. Mia nu a reacţionat până când WonHo nu a muşcat-o până la sânge pe buza de jos. A coborât uşor pe gât, făcându-i Miei o grămadă de vânătăi, după care a ajuns la sânii ei, ce erau acoperiţi de dantela neagră pe care acesta a rupt-o cu dinţii, pentru a-şi putea face treaba aşa cum trebuie. I-a mângâiat, frecat şi muşcat până a dat sângele după care a ajuns la abdomenul Miei, pe care, la fel, l-a sărutat cu plăcere. Cu degetul mijlociu de la mâna dreaptă a început să îi frece buricul, din ce în ce mai repede.
MIA: Opre-AA-şte-te! Nu mai vreau!
WH: Nici nu am început! Spuse el, coborând la lenjeria intimă roz a Miei.

The Kidnapping - WonHoWhere stories live. Discover now