8.

1.9K 57 1
                                    

WH: Te dezleg de perete acum. Voi începe să număr descrescător de la 3. Când voi ajunge la 1, te vei tolăni pe pat ca să îmi fac treaba mai bine! Spuse WonHo în şoaptă la urechea Miei.
WH: 3!2!...1! Jos!
Mia făcu cum I se poruncise şi se puse pe burtă.
WH: O să doară..!
După aceste cuvinte WonHo s-a aşzat deasupra Miei ca pentru poziţia de flotări, iar cu o rapiditate neobişnuită a continuat de unde rămăsese, făcâd-o pe aceasta, ca în sfârşit să ajungă la orgasm.
Putea simţi atât picăturile de transpiraţie ale lui WonHo alunecându-i de-a lungul corpului, cât şi cele de sânge ieşind din zona ei intimă.
WonHo continua să dea comenzi, Mia continua să le aplice. Deja se obişnuise. Una dintre "comenzi" a fost: Capră!, pe care Mia o cunoştea foarte bine!
De data asta se simţea diferit. Miei îi treceau tot felul de gânduri prin cap printre care şi:
- WonHo poate nu e atât de rău! Aish!

[PERSPECTIVA MIEI]:

Aaah! O puteam simţi cum intra şi ieşea! Era tare! Aluneca foarte bine! Cu fiecare mişcare puteam simţi sperma lui ce era oprită din cauza prezervativului! Când schimbam mişcările puteam vedea penisul lui plin de sângele din vaginul meu, rănile fiind cauzate de sălbăticitatea cu care o împingea şi o scotea de fiecare dată diferit! Când îşi introducea penisul în mine se putea observa forma ciudată a acestuia când mă uitam la abdomenul meu. Se vedea şi mai ales se simţea când făcea asta!

În timp ce WonHo îşi consuma toate puterile pe Mia, era atent ca, din când în când să o plesnească peste fese, atât de tare până la vânătăi.
WonHo, la un moment dat a lăsat-o câteva secunde pe Mia, ce gâfâia gălăgios, şi dăduse play melodiei Sex Trip. Auzind-o, Mia imediat ridică fruntea şi îşi văzu telefonul în mâinile roşii ale lui WonHo.
MIA: Ce...uh..faci cu ăla? De unde îl ai?
WH: Doar simte melodia!
Ridicându-se în sezut, cu ochii închişi, Mia asculta cu atenţie versurile melodiei. Ştiind ce va urma, WonHo se întinsese pe pat, aşteptând ca de acum înainte Mia să-şi facă treaba.
Versurile provocatoare despre sex o făcură pe Mia să uite de tot şi să se urce pe WonHo, exact ca în club, iar pe ritmul muzicii începu să se frece de zona genitală a "partenerului" ei. Cu un zâmbet fals WonHo privi faţa Miei, pe care se putea citi clar placerea provocată de mişcările încete pe care le făcea. La refren, când linia melodică devenise mai dinamică, şi mişcările Miei deveniră şi ele mai brutale şi mai bruşte.
Acum cei doi gemeau împreună, greu reuşind să scoată următoarele cuvinte:
WH: Nu mai sunt..Ah...atât de răU acum, nu??
MIA: Mm, No Daddy, NO! Aaaah!
WonHo, cu grijă îşi dădură prezervativul jos, aşezându-se pentru 69. Mia se trase la o parte, dar privirile greoaie ale lui WonHo o făcură să se teamă, alegând să accepte propunerea sa. S-a aşezat uşor cu vaginul pe faţa transpirată a lui WonHo, iar ea aproape cu gura de penisul lui. WonHo deja începuse, dar Mia, îngrijorată încă se uita la acea zonă, până când fuse ghiontită tare în tălpi. Scârbită, Mia apucă cu ambele mâini organul sexual al lui WonHo şi începu să îl frece cu putere în sus şi în jos, după care să îl introducă în gură.

[PERSPECTIVA MIEI]:

Era atât de gelatinoasă şi de moale, şi de groasă încât nu o puteam băga pe toată în gură. Aproape că mă înecam când o simţeam în gât, iar tremurăturile şi sunetele de plăcere pe care le sscoteam nu mă ajutau prea mult. Mai deloc....! Gustul lichidului eliminat de penisul lui era unul amar şi greţos, cu o textură groasă, dar mă obişnuisem cu asta după câteva minute... Problema şi mai mare era că erecţiile lui erau atât de dese şi de mari încât eram nevoită să scuip surplusul pe care nu îl puteam înghiţi pentru a nu mă îneca.

WH: Ajunge! E îndeajuns cât pentru jumătate de noapte....
MIA: Cât e ceasul?
WH: 07:51...
MIA: Am...toată noaptea?
WH: Haide, acum ne culcăm, te plătesc în plus!
MIA: Aici? E totul plin de sânge şi de spermă! Nu dorm aici!

Câteva momente mai târziu Mia îşi luă înapoi costumul roz, iar WonHo boxerii.

WH: Urmează-mă!

The Kidnapping - WonHoWhere stories live. Discover now