Întoarce pagina

8 2 0
                                    

Nu-i venea să creadă ce întorsătură luaseră lucrurile. Da, era dimineață şi nu se trezise cu mult timp în urmă, dar se privi în oglindă, după ce se spălă pe față. Stătea în baie şi îşi privea cearcănele de la ochi, pătul blond tuns scurtuț şi răvăşit. Deasemenea toate antrenamentele de la Academia de Poliție o ajutaseră să slăbească, dar şi să pună masă musculară. Pe plan profesional, totul era bine pentru Corina. Însă problemele emoționale nu încetau să apară. Cu toate astea, un singur lucru îi mai aducea bucurie sufletească.

Fata se aşeză la masă cu mama şi tatăl ei, ca să ia micul-dejun. Corina turnă din espressor în două căni, una roz, pentru ea, şi una neagră pentru tatăl ei. Mama ei, Sara, cu care semăna perfect, îi spuse:

- Hei, şi eu?

- Mami, nu cred că e bună cafeaua pentru bebe, răspunse Corina şi mângâie burtica de gravidă a mamei sale.

- Am voie să am şi eu pofte! Sunt în a opta lună! De-abia aştept să o dau afară!!! aproape că mârâi Sara.

- Cori, pune-i mamei o ceaşcă de cafea înainte să-nceapă să facă urât, râse soțul Sarei.

Corina turnă ,, licoarea magică" într-o cescuță de ceai. I-o puse mamei sale în față şi se aşeză între cei doi. Îşi întinse pe o felie de pâine prăjită nişte unt, apoi gem de căpşuni. Tatăl ei mânca un ou fiert, şi mama sa, câteva legume.

- Ai mai vorbit cu prietenii tăi? o întrebă Cezar, tatăl ei.

Corina nu putea să fi avut o familie mai bună. Discutau orice, nu îi era frică să vorbească cu părinții ei, chiar şi despre sex sau alcool, sau despre tâmpeniile pe care le făcea. Ştiau şi că era bisexuală, şi nu aveau o problemă cu asta. Într-adevăr, fuseseră protectivi cu ea când nu era majoră, mai ales atunci când încercase să se sinucidă şi când Nick îi luase mințile, dar dacă nu ar fi avut ei grijă, hormonii şi depresia nu ar fi făcut-o.

- Nu ştiu ce să mă mai fac cu ei, tati... Am trecut prin atâtea şi acum, cele două ,, căprițe" ale grupului vor să ne certăm toți, pentru că ele nu mai vorbesc.

- Şi tu vorbeşti cu toți, nu? întrebă Sarah.

- Păi da, dar dacă vreau să mă vad cu Letiția şi Dragoş, nu pot să mă întâlnesc în acelaşi timp cu Ramona şi Alex, pentru că s-ar certa.

- Credeam că Alex şi Dragoş sunt cei mai buni prieteni! făcu tatăl ei, uimit.

- Sunt, dar îşi pun iubitele pe primul loc.

- Vezi, tată, e mai bine să nu te căsătoreşti!

Cezar şi fiica lui râseră, dar bărbatul îşi primi un cot în coaste de la nevasta sa. Corina bău din cafeaua caldă şi dulce, după care continuă să povestească:

- Nu e corect față de băieți.

- Da, dar ei încă vorbesc, nu?

- Ar fi cam ciudat să nu, pentru că datorită lui Alex Dragoş a mers la spital, şi Alexandru era să-l bată pe Nick în seara aia cu drogul. Doar că Letiției şi Ramonei nu le prea convine faptul că ei sunt prieteni, deoarece ele sunt la cuțite.

- Cine te-a băgat şi pe tine în telenovela asta, tată?

- Hai, tati, ştii că şi noi am avut probleme...

- Aşa e, Cezar. Cu băiatul ăla, Nick, cum a rămas, Cori? o întrebă mama ei. A, şi poți să mai tai şi tu nişte pâine?

Tânăra tăie pâine.

- Nu ştiu... stă cu Claudiu, dar cam toți ceilalți îl evită. Înafară de Ramona, că-i verişoara lui.

- Mami, ştii că nu îl mai plac.

NuanțeWhere stories live. Discover now