🖤9.Chapter🖤

2.7K 86 6
                                    

Ráno mě probudil polibek na čelo. Otevřela jsem oči a uviděla jsem jeho, jak má krásně rozcuchané vlasy. A ty jeho nádherné oči, vedle něho se chci probouzet každé ráno. ,,Dobré ráno princezno." ,,Nechtěl jsem tě vzbudit." ,,Včera jsem tu omylem usnul." ,,Snad se nezlobíš." ,,Dobré ránko jasně, že se nezlobím jsem ráda, že jsem tu nebyla sama." ,, Holky ještě koukám nedorazily." ,,Včera jsem je vlastně potkal, když šly na naši chatku očividně tam, už zůstaly." Tomu jsme se oba zasmáli.

Koukl mi do očí a znovu mě políbil, ale na rty. Já jsem mu to samozřejmě oplácela.

,,Vstaly jsme dost brzo, tak já si ještě půjdu lehnout na svoji postel. ",, Nechci poslouchat kecy ve stylu, kde jsem celou noc byl." ,,Chápu tak mi jenom potom pošly holky." Uchechtla jsem se.

Rozhodla jsem, když jsem vstala o hodinu dřív, než je snídaně. Tak že se půjdu vysprchovat, alespoň tam nikdo skoro nebude. Vzala jsem si věci a šla směrem ke sprchám. Tam jsem si užívala pocit toho, jak na mě dopadají teplé kapky vody.

Dnešní noc byla, tak úžasná. Vůbec mi nepřipadal, jako ten děvkař. Třeba mě má vážně rád. Jen teď nevím, co mezi námi je. Jestli spolu chodíme nebo co teda. Musím se ho zeptat.

Když jsem došla do chatky. Tak už tam holky byly. ,,Co jste dělaly na, chatce plný kluků?" Zeptala jsem se holek. ,,Kluci tam měli nějaký alkohol a hrály jsme flašku." Odpověděla mi Katie. ,,No a něco se tam určitě stalo." ,,Tak povídejte." ,,No mě se líbí Andrewa, ale to už i minulý rok, ale ten nemá asi o mě zájem." ,,On chce asi Carrie včera si dali pusu při té flašce." Posmutněla Katie. ,,No a doufám, že ale ty a Carrie nejste kvůli tomu pohádané." ,,A neboj určitě se to změní já tomu věřím, jen musíš chtít." Řekla jsem. ,,No to doufám, ale bojím se, že miluje Carrie. Ale my jsme kamarádky ona za to nemůže a navíc se jí líbí někdo jiný." ,,Páni kdo." Otočila jsem se s nadšením na Carrie. ,,No, ale to asi taky nemá cenu je to Taylor." Při vyslovení jeho jména celá zrudla. ,,Tak s nim ti mužů pomoc jsme docela dobrý kamarádi." Odpověděla jsem. ,,To by si udělá?" ,,Jasně to je maličkost." ,,No a co ty Casidy, jak ty sis to užila." Zeptala jsem se. ,,Nech mě být jo jdi si klidně za Thomasem." ,,Co jsem ti udělala." ,,Ty se ještě ptáš." ,,Já totiž vůbec nevím o co tady jde." ,,On se jí totiž líbí Thomas." Řekla Carrie. ,,A co jsem  já udělala." ,,On totiž miluje tebe a ty určitě jeho." Řekla s ubrečeným obličejem Casidy.
,,Já ho teda rozhodně nemiluji mě se líbí někdo jiný." Jó a kdo řekly všechny holky. ,,Však to víte." ,,Ty pořád myslíš Jacoba." Řekla Katie. ,,Ano asi ho miluji, nevím co to je za city." ,,A moc se ti omlouvám Cassidy, jestli sis myslela, že ti beru Thomase, ale jsme vážně jenom kamarádi." ,,A navíc celou noc tu se mnou spal Jacob." ,,A vážně k němu něco cítím, takže nemusíš mít strach." ,,Dobře věřím ti, protože tě mám ráda." Řekla Casidy.

,,Hele holky potom to ještě probereme, ale teď musíme už na snídani." Řekla Katie. ,,Dobře" odpověděli jsme. Když jsme si vzali všechny jídlo byli tedy míchaná vajíčka. Tak jsme se vydali do rohu, kde byl vždycky náš stůl. Sedly jsme si a povídaly si. Jsem ráda, že jsem s Casidy za dobře mám jí hrozně ráda. Nejradši mám teda Katie. Zase jsme svůj pohled upřela na Jacoba. Ať jsem se snažila co nejvíc, můj pohled si k němu našel stejně cestu.

,,Co ty a Jacob včera." Zeptala se Casidy. ,,Bylo to úžasný." ,, A ne nevyspal se hned se mnou." ,,Myslím, že ke mě něco cítí." ,,No přesto se říká, že tu nespí s Melisou, ale je vážně divný, že by se změnil." ,,A ještě, tak rychle. No nevím nezdá se mi to, ale přeji ti to, aby ti vyšlo." Řekla Katie. ,,Já taky doufám, ale včera to bylo vážně jiný." ,,Doufám, že mi zase neublíží."

Scott si stoupl a začal nám říkat dnešní program. ,,Takže dnes máte do večeře volno hrajte hry a tak dále." ,,Ale neopouštějte areál." ,,Ale od šesti je táborák sice není povinný, ale rádi vás uvidíme." ,,To je dnes všechno."

Když jsme odcházeli z jídelny. Holky se šly nachystat na vybíjenou. Já jsem ještě musela na záchod. Když jsem došla k záchodům, tak mi cestu zastoupily 3 holky tu uprostřed jsme hned poznali byla to Melisa. Ale ty vedle ní jsem neznala jméno, je znám od vidění.

,,Potřebuji projít prosím," řekla jsem. ,,To si jen myslíš." ,,Hele přestaň se mi lepit na Jackoba to je můj miláček." Řekla Melisa. ,,A co když ne." Odpověděla jsem. ,,No holčičko tohle drzé chování si ke mně nikdo nedovolí." ,,A jestli ho nenecháš být, tak to od nás schytáš, že jooo holky." ,,To je jasný Meliso." Odpověděly obě dvě. ,,A co mi jako uděláte barbíny." Už jsem byla vážně naštvaná, ale bavilo mě si z nich dělat srandu. ,,Tak holky ona si přeje asi malou ukázku." ,,Jasně klidně jí to předvedeme." Jen co jsem se na ně podívala jsem dostal facku a potom pěstí.

Ahojky je tu další kapitola 💗 . Sice je celkem o ničem, ale už se nám tam připletla i Melisa. Myslíte, že si necháte Rachel pro sebe? No a myslíte si, že jí Jacob vážně miluje. Budu ráda za jakoukoli odpověď 💗🖤 . A čím víc bude komentář, tak uvidím.  Ale to je na vás budu ráda za každou radu k příběhu.
Vaše Adri.N miluji vás 💗 .

Letní tábor (Dokončeno✅)Kde žijí příběhy. Začni objevovat