🖤20.Chapter🖤

1.6K 71 20
                                    

Potom všem jsem poprosila Jackoba, který byl rozčílený stejně jako já jestli by nespal u mě, že tam asi nikdo nebude. ,,Katie spí vlastně u Andrewa." Tomu jsme se my mírně zasmáli i když to moc nešlo potom co jsme se dozvěděli. ,,A holky někam taky jdou na nějakou přespávačku u někoho." ,,Dobře, tak moc rád tam bude stebou." 

Já jsem si lehla do postele a dívala jsem se do telefonu, který tady nestíhám tolik používat a tak jsem musel psát vše Niky, která mě vlastně dokopala k tomu jsem jet. Mimochodem je moje kamarádka ze střední. Která bydlí malý kus od nás. Pak jsem ještě mluvila s mamkou a tátou. Samozřejmě mě vynadali za to že se neozývám častěji. Ale samozřejmě jsem jim o ničem neřekla, jako o Jackobovi a Jonesovi. To by to bylo na dlouho a to fakt nechci a ještě by to máma děsně řešila a tak jsem se s nimi rozloučila a popřála jim dobrou noc však to znát. 

No holky se mě ptaly, jestli nechci jít s nimi, ale já jsem jim vysvětlila, že přijde Jackob. Tak ať si to užijí i beze mě. Pak mě jen všechny objaly a vydaly se na cestu za svými plány. 

No Jackob tu ještě nebyl a tak jsem se rozhodla, že se zajdu umýt a tak jsem si vzala vše sebou. No a samozřejmě jsem, tam narazila na tu barbínu, no samozřejmě na Melisu. ,,No heleme se, kdo se to přišel umýt." Zasmály se ty její asistentky, nebo spíš poskoci. ,,No už se na tebe zítra těžším." Řekla Melisa. ,,No a víš že já celkem taky, alespoň tě víc poznám." Řekla jsem, že jsem měla úplně klid v hlase. Proste jsem jí to chtěla vrátit. Na to už nic neřekla a všechny odešly jako slepičky za sebou. Přišlo mi to docela vtipný.

Já jsem si užívala kapky, které na mě dopadaly a stékaly po mojí kůži. V tu chvilku jsem nevnímala nic jiného. Pak už jsem jen oblékla do mého krásného pyžama. A vyčistil si zuby atd. Vydala jsme se zpátky do své chatky.

Kde už na mě čekala moje láska. ,, Ahoj." Pozdravila jsem ho s úsměvem s tím nejhezčím, co jsem snad dokázala. Samozřejmě, už se válel v mojí posteli. ,,Ahoj květinko doufám, že si jdeš lehnout ke mě." Na to jsem jen přikývla a zase se usmálas, co to semnou dneska je pořád se usmívám, až na tu zítřejší situaci s Melisou. Uklidila jsem si věci a šla za ním.

Když jsem se k němu blížila, tak se posadil a ukázal mi ať si taky sednu. A tak jsem si na něj sedla obkročmo a nohy jsem si proste obmotala za jeho pasem. Nevadilo mu to a tak mě začal rukama hladit po zádech. A začali jsme se vpíjet očima do těch toho druhého. Pak jsem se k němu začala pomalu přibližovat a až se naše rty staly jedny. A naše těla byli u sebe, už tak blízko ze ani papír by se mezi nás nevešel. A pak jsem v jeho očích uviděla ten chtíč, ale vypadli i trochu vystrašeně. Potom mi vjel rukou pod tričko a to už mi naběhla husina po celém těle. Pak se na mě podíval a řekl. ,,Si připravená nechci tě do něčeho tlačit klidně počkáme." Tak to byl ten strach v jeho očích. Ale já jen mlčky přikývla a políbila ho vášnivé, abych mu tím naznačila, že jsem. A tak se do polibku usmál. A po chvilce dolu letělo moje tričko a já samozřejmě jsem nechtěla být pozadu, tak jsem svlékla i to jeho. A pak už jsme si lehli. A pak dolu letělo snad všechno moje oblečení kromě spodního prádla. A tak pak jsem si to s nim vyměnila pomalu jsem mu rozepla kraťasy, které pak leželi bůh ví kde. On mě začal líbat od krku až k lemu kalhotek, kde za sebou nechal vlhkou cestičku to už jsem nevydržela a z mích úst vyšel lehký vzdych. Ale to jsem mu musela oplatit. A tak jsem se mu něžně zakousla do krku. Což už taky vyšel vzdych z jeho úst a ještě slova ve stylu chci tě a abys bylo jen moje. A tak už letěli jen poslední kousky našeho oblečení. A pak se to odehrálo tak rychle, že místností už pak byli slyšet jen naše zrychlené dýchání. A pak už jen do mě vnikl opatrně a pak začal přirážet a naše pohyby zrychlovali a už jsme si užívali jen ten pocit nás dvou.

Ahojky moji čtenáři. Je tu další obyčejná kapitola, ale nejprve jsem psala nějakou takovou scénku. Tak snad mě za to nezabijete. Vím, že to není nejlepší, ale všechno je jednou poprvé. A tak doufám, že oceníte ty snahu. Samozřejmě v další kapitole už bude něco jiného. 💭 Doufám ze mě k tomu něco napíšete každý malý názor mě zajímá 💭 . ❤️ A ať třeba vím jak vylepšit 💞 . Dekuji za všechno.

Vaše Adri.N 🖤

Letní tábor (Dokončeno✅)Kde žijí příběhy. Začni objevovat