A határon túl

16.2K 860 378
                                    

Mikor magamhoz tértem, hideget éreztem. Szemeimet nem tudtam kinyitni. Hangokat hallottam.

-Olyan nehéz ellenállni... olyan szép és érintetten.

-Fogd vissza magad. Inkább szívd azoknak a vérét akik megtámadnak minket hogy elvegyék tőlünk.

-Meg sem mernek minket támadni! Félnek tőlünk.

-Tudod hogy a vámpírok bármire képesek egy porcelánbőrűért. Ha megtudják hogy nálunk van egy perc nyugtunk sem lesz.-Hirtelen éles fájdalmat éreztem a fejemben. Reflex szerűen összehúztam magam. Ezt egy lánc csörgés is alátámasztott. A kezeim hátul vannak összekötve. Lábaim meg össze láncolva. Ekkor éreztem magamon mind a három vámpír tekintetét.

-Felébredt a kis hercegünk.-Kuncogott hang alapján.... a fekete hajú. Hallom hogy valamelyikük feláll majd oda sétál mellém.

-Jobban teszed ha nem ficeregsz.-A mély hangú volt az. Nem tudom mire értette ezt. Egy kezét éreztem a fejem alatt majd egy másikat meg a térdemnél. A fejemnél lévő kezét lejjebb csúsztatta a hátam közepéig majd felemelt.

-Ne-Mondtam rekedt hangon.

-Csak nyugi, nem bántunk.- Éreztem a kemény mellkasát. Leült velem valahova.-Nyisd ki a szemed.-Nem tudom miért de kinyitottam. Egy szőke hajú férfival találtam szembe magam. Vörös szemei lyukat égettek a lelkembe. Megnéztem mi van egy rajtam. Azt hittem elkap a szívinfarktus.... ugyan az a gönc van rajtam mint rajtuk.. Ezt mikor...?

-Mit hallottál a beszélgetésünkből?-Kérdezte végül a szőke.

-Azt-Itt a rekedt hangom miatt megköszörültem a torkom.-Azt hogy nehéz nekem ellen állnia valakinek. Nem tudtam eltalálni kinek.-Tekintetét az enyémbe fúrta.

-Igazat mond?-Kérdezte a fekete hajú. A szőke meg csak bólogatott.

-Mit fogtok csinálni velem?-A kérdésemre csak elvigyorodott.

-Ne kíváncsiskodj.

-Megyek hozok kaját.-Állt fel a barna hajú. Most esik le, hogy egy barlangban vagyok. A barlang közepén ég egy kis tábortűz. Körbe vannak farönkök valószínű mi is azon ülünk.

-Addig mit csinálunk?-Nézett rám majd a szőkére a fekete hajú.

-Megbeszélhetnénk azt hogy hogy fogjuk őt eljuttatni a palotába. Kezdjük avval hogy hogy fogjuk átcsempészni 2 határon. Ide felé még könnyű volt.-A fekete hajú föl állt majd elment a barlang egyik végébe megfogott valamit és vissza ült. Egy térkép, meg egy ceruza. Leterítette oda mellénk majd helyet foglalt a földön. Engem meg lerakott a szőke hogy háttal legyek a tűznek. A térképen rajta volt az "én" országom, a szomszédosok és még azoknak a szomszédaik is. Na meg tele volt vonalakkal. Pirossal, kékkel, zölddel, sárgával.

-Ha innen megyünk-Kezdett bele balra a fekete hajú.

-Nem, az nem jó. Este több őr van arra mint kóbor kutyán a bolha.

-Akkor kerüljünk?-Húzta az ujját a fekete hajú kelet felé.

-Ott nincsenek annyira felkészülve hogy arra megyünk. Viszont...

-Viszont akkor 3 határon kell át kelnünk és ki tudja hogy mennyire lettek riasztva a szomszédos országok.

-Nyugat felé meg lehetetlen hogy menjünk.

-Az már biztos. Akkor marad kelet?

-Valószínű. Akkor kell majd küldeni a jelentéssel egy út vonal tervet.-Úgy beszélgetnek mintha itt se lennék.

2 HercegWhere stories live. Discover now