Érdekességek

3.6K 189 20
                                    

1. A könyv eredetileg egy minikönyvnek indult, max 5 résszel, de sokkal több lett belőle.

2. A főszereplőnkről azért nincs személyleírás, mert úgy gondoltam hogy mindenki képzeljen oda azt akit akar.

3. Mikor volt a "Szökés" című fejezetben a visszaütésről  volt szó, eredetileg azt terveztem hogy Rojarának az egyik őse vámpír volt és örökölt valamit, de inkább letettem róla.

4.Az előzőből kiindulva, a koronás dolgot is a "Vissza oda, ahol minden elkezdődött" is azért írtam le, mert úgy terveztem hogy Rojara valami elveszett örökös aki megmenti egymaga a királyságot de erről is letettem.

5.Mint valaki megkérdezte, "Mikor játszódik a történet?". Nos, eredetileg úgy volt hogy valahol a 19.században, de megjelent mivel akkor már volt Film, így kicsit tovább kellett rakni, aztán a vibrátor, aztán meg a dátum az üzeneten... Szóval ja.... vannak itt hibák...

6. A legeredetibb változatban ez történt volna: Rojarát elrabolják, Franz magába szeretteti, boldog élnek amég meg nem halnak. Szerintem ez a változat sokkal jobb ^^"

7.  A "Testvérek" című fejezetben, Rojara megemlíti hogy elássa magát. Nos, erről Rojara megfelejtkezett, de legalább így megtudta menteni az országot.

8. Egy idő után, Franz leszokott Rojara vérének a szívásáról, még ha ő a későbbiekben önként fel is ajánlotta. (Természetesen az után hogy elköltöztek)

9.A Másik nagy kérdés: "Milyen évszak van?". Eredetileg őszt gondoltam, de inkább a leveles miatt Augusztus + Szeptember környéke.

10. Gibrella, és Gabriella. Na most, ki kell hangsúlyoznom hogy NEM ugyan az a 2 név mert a tesómtól már megkaptam c.c Először kreativitás hiányban szenvedtem, de aztán kimagyaráztam magamnak annyival hogy: Az egyiket már elnevezték, betoppant a nagymama és az anyáról akarta elnevezni a másik gyereket (mert amúgy ikrek (csak valahogy elfelejtettem közölni)) akit történetesen Gibrellának hívtak.

11. Rojara "mamája" Megírta a könyveket, ("Közben otthon")de Rojara nem foglalkozott vele. Ráhagyta.

Kis hibák és érdekességek (amiket lehet észre sem vetettek), de úgy gondoltam kell egy ilyen is ^^ Lehet kihagytam néhány dolgot, de ha valami eszembe jut úgy is leírom.

2 HercegWhere stories live. Discover now