twenty-five

124 8 0
                                    


Kızın küçük bedeni bayıldığı yerde ağzından bir kaç kelime çıkmasına izin verdi fakat ardından usulca kapanan gözlerini daha fazla zorlamayıp kapanmasına izin vermişti.

Jimin her ne kadar kızın o sözleri söylediğini merak etse de şu an onun bayılmış olmasının daha önemli olduğunun farkındaydı.

Hızlıca Cho Hee'ye yaklaştı ve o küçük bedeni kucağına aldı hızlıca.

Arkasından gelen bir kaç kişi vardı ama umursamadan hızlıca ilerleyeme devam etti Jimin.

Revire vardığında kapıya kırarcasına tekme attı,şansına kapı içeri doğru açılmıştı.

Hızlıca bir yatağa yatırdı ve hemşirenin ona müdahale edişini izledi bir kaç saniye.

Ama söylediğim gibi bir kaç saniye çünkü hemşire diğer hemşirenin gelmesi için bir tuşa basmıştı,o gelince Jimin'i dışarı çıkartmışlardı.

İçeride ne olduğunu bilmiyordu çocuk fakat kızı getirirken başını bir yere vurduğunu ve kanadığını görmüştü.

Çocuğun içini iyice korku sararken kapıya bir kaç kez tıklatıp hemşirelerden ona bilgi vermesini bekledi.

Yugyeom ve Taehyung hızlı çıkmak için asansöre binmişlerdi ama o an ki korkuyla asansörün üzerindeki arızalı yazısını görmemişlerdi.

Onlarında şansı yaver gitmişti çünkü onlar asansöre binerken arkalarından asansörün tamiratı için gelen adamlar koşup hemen asansörü durdurmuş,arızanın yerini bulup düzeltmiş ve tekrar etkin hale getirmişlerdi.

Onlar buraya vardığında Jimin neredeyse ağlayacak hale gelmişti çünkü dediğim gibi başının kanadığını görmüş ve içine daha büyük bir korku sarmasına izin vermişti.

Onlar yanına vardığında görevli hemşirelerden birinin sonunda dışarıda arkadaşlarının beklediği aklına geldi ve arkadaşlarını içeri çağırıp konuşmaya başladı;

-O şu an iyi ama başını çarpmış,bu bir süre ağrı yapabilir bu yüzden her zaman kullandığı ağrı kesicilerden birini kullanabilir,bunu ona söylersiniz.Şimdi biraz uyuyup dinlensin bizim molamız var uyandığı zaman bizim yanımıza gelebilir ama siz söylerseniz gelmesine de gerek yok,ağrısı geçmezse bir doktora gitsin,iyi günler çocuklar.

dediler ve ayrıldılar.

(...)

Enjoy↬Park JiminOnde histórias criam vida. Descubra agora