22.Welcome To The Trikru

111 19 18
                                    

//přístí den//

,,Cam.....POMOC" zakřičel Matt z plných plic. Všichni se rozespale podívali na Matta, který se krčil u stromu a skoro metr od něho malé vlče ,,Akiro, co jsem říkal" Promnul si Pay oči ,,dejte toho démona oDE MĚ!!!"

,,jaaaj Matte klídek..je to jen štěně"

,,A-a-ale Cam!"

,,žádné ale..chápeme, že máš alergii, ale tohle je přehnaný!"

,,je to ĎÁBEL!! VŠAK SE NA NI PODÍVEJ!"

,,on je to...vlastně kluk" Vložil se do toho Pay ,,přestaňte tolik křičet vy idioti " Ozval se Tomův hlas ,,brý ráno modrá orchidej"

,,nech mě bejt pudle.."

,,čivavo.."

,,TO JE FUK" mávl nad tím Tom rukou.

,,nechci vám tady nějak kazit náladu" Začal Luka ,,ale pokud nevyrazíme, tak nás najdou kojoti" Přehodil si přes záda batoh ,,a jeden z vás bude muset vzít na záda Treeho" Ukázal na malého spícího kluka.

,,Tordle vem ho" Strčila Cam do Torda ,,proč já?! Ať to udělá Tom n- aha on už šel"  Povzdychl si a opatrně si Treeho vzal na záda (snad chápete xdd).

---

,,dámy a pánové, vítejte v Trikru!" Objevili se u velké kamenné brány, kde byl znak klanu. Všude byla slyšet hudba. Na náměstí byly akorát trhy. Každý něco měl. Jeden třeba zeleninu, další oděvy.

,,pání!!" Seskočil Tree z Torda. Byl ohromen, jak nádherné město bylo. ,,Tak dobrá vážení. Držte se při sobě. Máme ještě tak hodinu, než se bude moct do věže " Najednou Luka začal něco vytahovat. Byl to měšec ,,takže si vemte tohle a jděte okouknout trhy" Usmál se.

Dneska krátký :d.

Bude to na střídačku dobrá? :3 Slibuji, že příště bude delší kapitola, protože tady už jsem dostala nápad! :3
Ps. Nahoře máte ten nejvíc smexy znak klanu Trikru (Dřevěného klanu)

Abych nezapomněla...máme tady změnu coveru. Všichni se pomodleme za úžasný cover od erei a přivítejme nový od našeho úžasného bagra! ^-^

©Croiss

Věnováno: všem, co dnes měli náladu pod psa ;3

Prvních Sto [Eddsworld X The 100 Crossover]Where stories live. Discover now