6) the secret of The Payne family

2.8K 50 5
                                    

Pov Charlie

Floor stapt achterop op de motor en ik scheur weg.
Als we aankomen bij het hotel parkeer ik de motor en doe ik er drie hangsloten omheen. Floor kijkt me lachend aan. "Zayn is gek op deze motor en sommige fans willen hem best graag hebben" leg ik uit.
We lopen naar de kamer en kloppen aan. Fenne doet open en laat ons glimlachend binnen. "Waar is Liam?" Vraag ik als we de woonkamer binnen komen lopen. "Op zijn kamer, hoezo?" Vraagt Niall. Het ziet er echt schattig uit. Isa zit bij hem op schoot en hij heeft zijn armen om haar heen geslagen. "LIAM PAYNE KOM HIER" gil ik. Nog geen drie seconden later komt Liam aanrennen. "Wat is er? Is er brand?" Ik schud mijn hoofd. "Floor en jij moeten even praten." Liam kijkt verbaasd naar Floor. "Maar je haat ons...?" "Kom nou maar" Floor pakt zijn arm en sleep hem mee.

Twintig minuten later komen ze aanlopen. "Guys wat is er nu tussen jullie?" Vraagt Harry, hij vind Floor echt een stuk. Liam omhelst Floor. "Ze is blijkbaar mijn zusje"

Tien minuten later hebben Liam en Floor alles uitgelegd. "Dus daarom haate je ons zo erg?" Vraagt Niall verbaasd. "Ja, omdat mijn moeder vertelde dat Liam weg was gegaan voor de muziek... ik dacht dat dat waar was en dat jullie ervoor hadden gezorgd dat ik mijn broer kwijt was..." Floor kijkt naar haar voeten. "Het spijt me echt heel erg" de jongens springen allemaal tegelijk van de bank en omhelzen Floor. "Het maakt niet uit, echt niet" Liam geeft haar een kus op haar wang.

Een uur later zitten we rustig op de bank te praten. "Doen durf of de waarheid aan Floor" gilt Niall ineens. "Waarheid" Niall kijkt grijnzend naar Harry maar gelukkig ziet Floor het niet. "Wie vind je het knapst van ons?" Vraagt Niall dan. "Harry" zegt Floor zonder twijfel. Harry bloost en kijkt weg. "Doen durf of de waarheid aan Zayn" zegt Floor. "Doen" antwoord Zayn. "Zing het hoge stukje uit iT's YoU" zegt Floor. Zayn schraapt zijn keel en begint te zingen. Fenne zucht "ik hou zo van deze stem" Zayn omhelst haar lachend.

"Guys ik wil op vakantie." Zeg ik ineens fucking random. "Hmm, we gaan later in het jaar wel naar een warm land" zegt Liam. Hij licht languit op de bank en Floor ligt met haar hoofd op zijn borst te slapen. Zijn hand ligt op haar rug en hij aait haar zachtjes.
"Je bent blij dat je haar hebt gevonden hè?" Vraag ik. Hij knikt. "Ja absoluut, gewoon té toevallig" lacht hij.
De rest ligt ook te slapen. Niall en Isa liggen samen op de andere bank, Zayn en Fenne liggen half op elkaar op de grote stoel. Harry ligt naast me op de derde bank, i know we hebben te veel banken hier. En Louis ligt op mijn schoot. "Schatjes" momel ik terwijl ik met mijn ene hand door Harry's krullen aai en met mijn andere hand over Louis' rug streel.
"Aaahh, lief" fluistert Liam. Ik grinnik. "Zijn wij echt de enige die nog wakker zijn?" Vraagt Liam. Ik knik. "Zou je het erg vinden als Floor met één van de jongens zou daten?" Vraag ik ineens heel random. "Nee, maar als diegene haar pijn doet sla ik hem kapot" ik lach. "Hoezo dan?" Vraagt hij. "Gewoon" mompel ik voor ik mijn hoofd op Harry's hoofd leg en in slaap val.

de volgende ochtend
Ik open langzaam mijn ogen. Ik kijk om me heen en zie dat Louis en Harry nog steeds naast me liggen. Ik kijk naar de rest en zie dat Liam en Floor ook al wakker zijn. "Hey guys" mompel ik met mijn prachtige ochtendstem. "Hey kleine" mompelt Liam, die is ook net wakker. Floor staat langzaam op. Ze kijkt glimlachend naar hoe Harry slaapt.
Ze loot naar de keuken en ik sta heel langzaam op, zodat ik de jongens niet wakker maak. Ik loop achter Floor aan. "Vind je Harry leuk?" Vraag ik straight to the point. "I don't know, maybe" mompelt ze terwijl ze koffie zet. "Zou je het voor je zien?" Vraag ik door. Ze haalt haar schouders op. "Niet ontkennen jij" lach ik. Floor kijkt lachend op. "Ik weet het niet, ik vind Harry echt super knap naar voor de rest... i don't know..."
"Heeft Liam eigenlijk een vriendin?" Ik schiet in de lach. "Why?"
"Omdat ik diegene wil goedkeuren, alleen de allerliefste is goed genoeg voor Liam. Ik wil niet dat iemand hem gebruikt omdat hij toevallig Liam Payne heet." Zegt ze. Ik knik. "Nou nee, tot nu toe nog niet nee." Floor knikt en pakt wat eten voor mij, Liam en zichzelf.

Een half uur later
"Charlie?" Gilt Louis van boven. "Ja?" Antwoord ik. "Waar is mijn zwarte trui? Die hele grote" ik loop naar boven en stap de kamer van Louis en mij in. "Uhm, wat doe je?" Vraag ik als ik zie dat Louis aan het inpakken is.
Ineens komt Harry naar binnen lopen. "Are you sirius? Kan je het weer niet voor je houden? Louis we zouden het morgen vertellen. Liam gaat hier niet blij mee zijn." Zegt hij zuchtend. "Wat voor je houden? Waar hebben jullie het over?"
Harry en Louis kijken weg. "Verdomme guys" zeg ik boos. "We gaan voor een maand op tour" fluistert Louis bijna. Ik word lijkbleek. "Een maand?" De jongens knikken zwijgend. Ik loop de kamer uit. "Char" roepen de jongens maar ik loop door, huilend.

4 uur later
De jongens hebben alles uitgelegd; ze moeten op tour en zijn over ongeveer een maand weer terug, misschien eerder. Ze gaan naar een paar landen.

Ik lig in bed, Louis ligt naast me. "Sorry" mompelt hij. "Kan ik het goedmaken?" Ik kijk hem brutaal aan. "Ja" fluister ik in zijn oor. Hij glimlacht en buigt zich over me heen.
Ik kreun zacht als hij me streelt over mijn borsten.
"I love the sounds you make" fluistert Louis in mijn oor. Ik grinnik en zoen hem weer.

𝐈ʼ𝐌 𝐍𝐄𝐕𝐄𝐑 𝐄𝐕𝐄𝐑 𝐆𝐎𝐍𝐍𝐀 𝐁𝐄 𝐘𝐎𝐔𝐑 𝐅𝐀𝐍 ,  one direction Where stories live. Discover now