17) we're gonna be parents!

1.7K 39 5
                                    

Pov Charlie

Vandaag gaan Louis en ik naar zijn familie om te vertellen dat ik zwanger ben. Ik heb ze al meerdere keren gezien maar toch ben ik hartstikke zenuwachtig. 'Love ben je klaar?', vraagt Louis als hij de kamer binnen komt lopen. 'Nee.', zucht ik. 'Wat is er?', vraagt Louis. 'Ik ben bang... Straks word je familie boos.', zeg ik. 'Waarom zouden ze boos worden omdat het condoom scheurde?' Ik schiet in de lach. 'Sukkel.' Louis kijkt me zogenaamd beledigd aan. 'Ik denk dat mijn zusjes heel blij zullen zijn.', zegt Lou dan. Ik glimlach.
'Kom op. Je ziet er prachtig uit.', zegt Lou. Hij geeft me een kus en ik omhels hem. 'Nu nog wel ja.', zeg ik dan. Hij schiet in de lach. 'Ik zal je altijd mooi vinden. Vooral als je ons kind draagt.' Ik glimlach en geef hem een kus. We lopen naar beneden en Louis pakt de autosleutels. 'Guys wij gaan naar m'n moeder!', schreeuwt Louis door het huis. We geven iedereen een knuffel en lopen dan naar de auto.

Als we aankomen ben ik nog zenuwachtiger dan eerst. 'Louis?' 'Ja?' 'Ik ben echt heel erg gestrest...', zeg ik. 'Niet doen dat is slecht voor de baby.', zegt Louis snel. Ik glimlach om zijn vaderlijke reactie. We lopen naar de voordeur en bellen aan. Ik hoor Daisy en Phoebe roepen dat zij wel gaan en de deur gaat open. De tweeling springt op Louis en hij valt in het gras. Ik kijk glimlachend toe. 'CHAR!' Ik kijk op en zie Lottie staan. Ik glimlach en knuffel haar. Ook Felicité komt aanlopen. 'Hey lieverd.' Ze omhelst me. 'Uhm meiden laten jullie Louis nog heel?', vraagt Lottie lachend. Ik kijk naar Louis en schiet in de lach. Hij zit in het gras met Daisy en Phoebe tegen zich aangedrukt. De meiden springen op en rennen naar mij toe.
De gangdeur gaat open en Johanna staat stralend in de deuropening. Ik ren op haar af en omhels haar stevig. Johanna is als een moeder voor me en ik hou echt heel erg veel van haar.

We zitten met z'n alle in de woonkamer. Ik zit op Louis' schoot en hij heeft zijn handen op mijn heupen. 'Uhm mam, we komen niet zomaar logeren... we willen wat vertellen.', begint Louis. Ik adem diep in en knik. 'Uhm.... i-ik...', stamel ik. 'Charlie is zwanger.', zegt Louis dan. Het is ineens super stil. Niemand zegt wat en iedereen zit naar ons te staren. 'M-mam?', vraagt Louis onzeker. Dan springt Johanna op. Ze omhelst ons allebei. 'Ik ben zo blij voor jullie.' Lottie en Felicité springen ook op en rennen naar ons toe. 'IK WORD TANTE!', schreeuwt Fizzy blij. Ik glimlach. Ik wou zo graag dat ze er blij mee waren en het zouden accepteren.
'Hoelang ben je al zwanger Charlie?', vraagt Johanna dan. 'Twee maanden.', antwoord ik glimlachend. 'En hebben jullie al een naam? En wanneer moeten jullie voor een echo naar het ziekenhuis?', vraagt Daisy nieuwsgierig. Ik lach. 'We hebben nog niet echt over een naam nagedacht en ik moet morgen naar het ziekenhuis, maar dat duurt niet lang dus we zijn snel weer terug.', voeg ik ernaartoe als ik de tweeling beteuterd naar Louis zie kijken. Ik ben zo blij dat ons kind een lid zal worden van zo'n mooie familie.

𝐈ʼ𝐌 𝐍𝐄𝐕𝐄𝐑 𝐄𝐕𝐄𝐑 𝐆𝐎𝐍𝐍𝐀 𝐁𝐄 𝐘𝐎𝐔𝐑 𝐅𝐀𝐍 ,  one direction Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu