19) Freddie

1.5K 43 24
                                    

Kan iemand voor me kijken of ik in een ranglijst sta en zo ja, waar? Xx

Pov Charlie

zeven maanden later
Langzaam open ik mijn ogen. Mijn buik doet verschrikkelijk pijn. De baby heeft uitgevonden hoe je moet schoppen en doet dus ook niks anders meer. Ik zucht en sta langzaam op. Ik heb al een reusachtige buik, onze baby gaat ergens in de komende vier dagen geboren worden. Louis komt de kamer inlopen met zijn onesi in zijn handen. 'Trek deze maar aan voor vandaag lieverd.' Ik glimlach. De laatste tijd draag ik de onesi's van Louis en hij koopt er ook steeds meer in zijn maat zodat ik ze zonder problemen aan kan. 'Ik ben dik.', mompel ik. Louis schiet in de lach. 'O, dat is raar.' Ik rol met mijn ogen. Voorzichtig loop ik de trap af. Harry staat beneden in de keuken. 'Wat maak je Hazz?', vraag ik. 'Ik maak crêpes voor je.' Ik glimlach. 'Wat lief van je.'
Ik ga op de bank zitten, waar Liam ook zit. 'Hey dikzak.' Ik steek lachend mijn tong uit. 'Ik heb me nog nooit zo lelijk gevoeld...', mompel ik. Louis' buigt zich naar me toe en drukt zijn lippen op die van mij. 'Dat ben je niet.', fluistert hij. Harry komt aanlopen met een bord met allemaal crêpes. Er zitten plakjes banaan op, chocolade saus en er liggen aardbeien bij. 'O my god Harry je bent de beste!' Harry glimlacht. Liam kijkt op zijn horloge. 'Guys we moeten zo naar de studio.' Ik zie Louis bedenkelijk kijken maar ik glimlach bemoedigend. 'Ga nou maar Lou. Je moet toch doorgaan met je muziek, ondanks ons kind.' 'Hebben jullie al een naam?', vraagt Zayn, die net naar beneden komt lopen. 'Yep.' Louis en ik kijken elkaar glimlachend aan. 'Oehh, vertel.', zegt Niall. 'Freddie.', zeggen Louis en ik tegelijkertijd. 'Aaahh.', zeggen de andere boys. 'Dat is echt zo'n schattige naam.', zegt Harry glimlachend.
Floor, Fenne en Isa komen ook naar beneden. 'Guys, ga nou naar de studio. Wij blijven bij Char.' Ik lach naar mijn vriendinnen, die bij me op de bank komen zitten.

Een uurtje late zitten we rustig een film te kijken als Louis ineens appt.

Loubear💙💘👑: hey Love, gaat het nog met jullie? Moet ik naar huis komen?

You: nee Lou! Blijf nou maar, de meiden zorgen super goed voor ons.

Loubear💙💘👑: zeg maar tegen Freddie dat hij zich moet gedragen! Maar zeg ook dat ik van hem hou.

You: aaahh, zal ik doen.💘

Loubear💙💘👑: i love you!

You: i love you more💕

Glimlachend zet ik mijn telefoon weer uit. 'Hoe voel je je?', vraagt Isa. 'Dik en lelijk.', antwoord ik. Floor schiet in de lach. 'Jezus sukkel... hoe is het met Freddie?', vraagt ze. Ik kijk naar mijn buik en leg mijn hand erop. 'Hij is heel bewegend. Misschien word hij wel een voetballer.', zeg ik glimlachend. 'Aaah, dat zou zo lief zijn.', zegt Isa blij. Ik glimlach. Ineens voel ik een soort water tussen mijn benen lopen; mijn weeën zijn gebroken!

𝐈ʼ𝐌 𝐍𝐄𝐕𝐄𝐑 𝐄𝐕𝐄𝐑 𝐆𝐎𝐍𝐍𝐀 𝐁𝐄 𝐘𝐎𝐔𝐑 𝐅𝐀𝐍 ,  one direction Donde viven las historias. Descúbrelo ahora