9) are we a couple now?

2.4K 55 6
                                    

Pov Floor

Als Liam nog drie keer roept kleden we ons aan en gaan naar beneden. "Zijn we nu..." mompel ik. Harry knikt en zoent me.
Louis, Niall en Zayn zitten ons grijnzend aan te kijken en Liam pakt mijn arm en sleept me mee naar de keuken.
"Wat hebben jullie gedaan?" Sist hij. Ik ruk me los. "Stel je niet zo aan Liam. Ik kies zelf van ik doe."
Hij kijkt me nog even aan en loopt dan terug naar de rest. Harry kijkt me vragend aan maar ik schud mijn hoofd. "Zometeen, boven" fluister ik. Hij knikt en we gaan zitten.

Na het eten lopen Harry en ik naar boven. "Waarom is hij zo overbezorgd?" Mopper ik. Harry lacht. "Omdat het je broer is, hij houdt van je." Ik zucht. "Ik ook van hem maar hij houd me zo in de gaten." Ik pak mijn schooltas en leg mijn huiswerk op het bureau. "Ik ga huiswerk maken." Harry knikt en gaat met zijn oortjes in op bed liggen.

Pov Harry
Ik doe mijn oortjes uit en hoor Floor zachtjes zingen. Ik luister even en herken dan het nummer Riptide.
(A/N
Kijk media, die meisjes stem moet dan even Floor voorstellen xx)
Ik lig rustig te luisteren, ze zingt echt gaaf. "Waarom heb je nooit verteld dat je zo mooi kan zingen?" Vraag ik al ze klaar is. Ze draait zich geschrokken om. "Ik wist niet dat je luisterde..." zegt ze zacht. "Je zingt mooi." Ze haalt haar schouders op. "Het is een hobby, meer niet." Ik loop naar haar toe en omhels haar.
Ik druk zachtjes een kus in haar nek; een lovebite. "Harry als Liam dat ziet." Lacht Floor. Ik haal mijn schouders op. "Hij moet er even aan wennen waarschijnlijk." Antwoord ik. "Ben je klaar met je huiswerk?" Vraag ik dan. Ze knikt. "Ik ga even naar de meiden." Ze kust me en loopt dan naar de kamer van Isa. God damn wat is ze toch mooi.

Pov Liam
Ik zit met Charlie op haar kamer. We liggen languit op het bed en zijn aan het praten over van alles en nog wat.
"En? Ben je nou al verliefd?" Vraagt ze ineens. Ik bloos maar schud mijn hoofd. "Nope, en alle meiden hier zijn al bezet."
"En hoe zit het tussen jou en Jesy?" Verdomme, ze heeft het dus gehoord van één van de jongens. Jesy en ik zijn best vaak samen en ze is best leuk hoor. Maar verliefd weet ik niet. "Er is niks tussen ons." Antwoord ik. "Je kan me alles vertellen hoor. Als er ooit wat is ben ik er voor je." Ze drukt een kus op mijn wang. Wat is het toch een schatje. "thanks Honey."
"Je hebt echt al tijden niks meer op insta gezet." Mompelt ze. Ik haal mijn schouders op en pak mijn telefoon. Ze heeft gelijk, mijn laatste foto is van drie maanden geleden. Ik maak een foto met Charlie en plaats hem.

@liampayne: babygirl❤ i love you @charliecaintwell

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

@liampayne: babygirl❤ i love you @charliecaintwell

~reacties~
@charliecaintwell: aaah i love you to big brother! ❤😍
@liampayneisbae: omg zo schattig, i love you Liam!!!!!
@harrystyles: cuties x
@harryxlouisxniallxliam: omg Harry heeft gereageerd.
@louist91: aaaahh bestfriends never ends! Ik hou van jullie guys💕
@louist91fanaccount: omg jullie zijn zo lief samen! Hebben jullie een relatie?
@louist91: @louist91fanaccount nope, That's my girl!
@louist91fanaccount: @louist91 omggggg Louis ik hou zoveel van je.
@louist91: @louist91fanaccount ik ook van jou.

𝐈ʼ𝐌 𝐍𝐄𝐕𝐄𝐑 𝐄𝐕𝐄𝐑 𝐆𝐎𝐍𝐍𝐀 𝐁𝐄 𝐘𝐎𝐔𝐑 𝐅𝐀𝐍 ,  one direction Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu