you are [R]atty

5.5K 467 148
                                    

R

Haftasonu, sıkıldığımız için Hee Ran ile alışverişe çıkma kararı almıştık ve birçok mağaza gezdikten sonra sürekli giyindiğim tarzın dışına çıkarak farklı bir kıyafet almıştım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Haftasonu, sıkıldığımız için Hee Ran ile alışverişe çıkma kararı almıştık ve birçok mağaza gezdikten sonra sürekli giyindiğim tarzın dışına çıkarak farklı bir kıyafet almıştım. Fazla cırt olmayan bir sarı renginde, üzeri hafif simlerle donatılmış yumuşacık bir kazaktı bu. Normalde açık renkler giymediğim için garip gelse de, giymek istemiş ve giymiştim.

Okula geldiğimde şaşıran birçok kişi olmuştu ve Mimji yumuşacık olduğu söyleyerek sürekli bana sarılıp durmuştu. Yukhei moda akımını başlatan kişi olduğunu savunduğu için bugün tarzımı beğendiğini ve daha çok bunun gibi kıyafetler giymemi söylemişti.

Mutluydum.

Sırama oturduğumda hemen yan tarafımdaki sıradaydın. Göz göze geldiğimizde ne diyeceğini ya da tepki vereceğini merakla bekledim.

Tebessüm ettin.

Öncekilerine nazaran somurtmadığında sonunda bir şeyimi beğendiğini düşündüm ve konuştun.

❝Rüküşsün,❞

Dedin.

❝Siyah giydiğinde en azından gözüme batmıyordun.❞  


°
bunun canımı nasıl yaktığından
haberin olacak.

disgusting 厭味 yutaWhere stories live. Discover now