thanks

4.6K 333 179
                                    

Okuduğunuz cümlelerden sonra buraya gelmek garip hissettirmiş olabilir çünkü son bölümü az önce yazdım ve içimde bir yerde hâla burukluk var. :')

Nakamoto'nun yansıttığı karakterden dolayı bu burukluk. Hayatımızın neredeyse her köşesinde denk geldiğimiz insanlardan olduğu için istemsizce sinirleniyor olmamız, çok normal. Onlara istediğimiz kadar dil döksek de konuşsak da kendi bildiklerinden vazgeçmeyecekleri için, acı ama, asla bitmeyecekler.

Bu, acı gerçeği dökmek istediğim bir hikâyeydi.

Onun dışında, söylemek istediğiniz bir çok şey olabilir, ters köşe yaptığımı düşünen olabilir, sonunun içine sindiğini söyleyen olabilir bu yüzden; bu bölüme istediğiniz şeyi yazmanızı istiyorum. Hikâye ile ilgili, karakterlerle ilgili, konuyla ilgili her şeyi yazabilirsiniz. Bekliyor olacağım.

Hikâye çerçevesinde üstü kapalı bahsettiğim şeylerden çıkarmak istediğiniz yorumlar içi dolu ya da boş olabilir, umarım, bunun bir hikâyeden çok gerçekliğin bir yansıması olduğunu görebilmişsinizdir.

Buraya kadar okuyan, yorum yapan, takip eden, sessizce ya da aktif bir şekilde buraya gelmeme yardım eden herkese teşekkür ederim.

NCT'yi ve Yuta'yı desteklemeye devam edin~

Kendinize iyi bakın.

teşekkürler ciellyoung ♡

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

teşekkürler ciellyoung

➳ 16.01.19

disgusting 厭味 yutaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin