•|01|•

500 36 32
                                    

°•°•°




Cʜᴀᴇʏᴏᴜɴɢ's POV ~~




            Σήμερα είναι η μέρα. Σήμερα είναι η μέρα που θα της πω πως νοιώθω. Μετά από 5 χρόνια, επιτέλους κατάφερα και βρήκα το κουράγιο να της το πω. Σήμερα στο πάρτυ θα μαθει οτι δεν την βλέπω μόνο σαν φίλη.


          Άρπαξα την τσάντα που ετοίμαζα από χτες το βράδυ και βγήκα εξω. Έβγαλα το ποδήλατό μου από το γκαράζ και αρχισα να κάνω πεταλι. Το δροσερό καλοκαιρινό αερακι χτυπουσε απαλά το πρόσωπό μου κάνοντας με να νιώθω υπέροχα.





Αλλά αν μου φωνάξει  ;




Αμα δεν με θέλει για φίλη της πλεον ;







Αμα δεν μου ξαναμιλήσει ποτε ;







           Πριν προλάβω να σκεφτω κάτι άλλο είχα ήδη φτάσει στο σπίτι της. Άφησα το ποδηλατο μου στον κήπο και κατευθύνθηκα προς την πορτα. Χτυπησα το κουδουνι και μόλις την άκουγα να ξεκλειδώνει ένα χαζό χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπό μου.



        "Ελα SooHyun σταματα! " είπε ενοχλημένη ενω το αγόρι της την έπιανε από την μέση και την φιλουσε στον λαιμό. Εκείνο το χαζό χαμόγελο εξαφανίστηκε μονομιάς από το πρόσωπό μου, στην σκέψη ότι δεν θα μπορέσω να είμαι ποτέ στην θέση του.




         "Ει Rosie είσαι καλά ;" με διέκοψε από τις σκέψεις μου. "Ε ναι φυσικά. " της απάντησα χαμογελώντας της ψεύτικα. "Ωραία.. Ε SooHyun τα λέμε το βράδυ! " του είπε. Εκείνος με κοίταξε με ένα βλέμμα αηδίας και μπήκε μέσα στο αμάξι του.



           Η Lisa έκλεισε την πόρτα πίσω μου και χαμογέλασε πλατιά. "Έχω πολλά σχέδια για απόψε. Αυτό θα είναι το πάρτυ της χρονιάς! "τσίριξε από ενθουσιασμό, άρπαξε το χέρι μου και άρχισε να τρέχει προς την σκάλα. Ένιωθα τους παλμούς μου να αυξάνονται και τα μαγουλα μου να καίνε. Εκανα να ηρεμησω ,αλλά ήταν μάταιο.


  
       " Εγώ πάω να κάνω ένα μπάνιο και έρχομαι. "μου είπε διαλέγοντας δυο ανοιχτές ροζ πετσέτες από την ντουλάπα. Μπήκε μέσα στο μπάνιο αφήνοντας μισάνοιχτη την πόρτα.Σε λίγο έβλεπα τα ρουχα της κάτω στο πάτωμα και υστερα τα εσώρουχα.



          Ακουσα την βρυση να ανοίγει και σε λίγο ο ήχος του καυτού νερού ηχούσε στα αυτιά μου. Όσο φανταζόμουν το καυτό νερό να τρέχει πανω στο γυμνασμενο σώμα της, κοκκίνιζα όλο και πιο πολύ. Η μέρα δεν είχε αρχίσει ακόμα και κοντά της ένιωθα αδύναμη. Πως θα την αντιμετώπισω ; Πως θα της εκφράσω τα συναισθήματα μου από την στιγμή που δεν μπορώ ουτε να την κοιτάξω μέσα στα μάτια ;









( Χευυ. Αυτό είναι το πρώτο κεφάλαιο. Ξέρω δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο αλλά είπα να την ανεβάσω μιας και δεν υπάρχουν πολλα fanfiction με blackpink :). Τα κεφάλια είναι πολυ μικρά για αυτό ελπίζω να μην χάσετε το ενδιαφέρον σας. Τέλος πάντων πολλα είπα. Ελπίζω να σας άρεσε. Μπαιι)






°•°•°

She likes girls > Chaelisa (√) Onde histórias criam vida. Descubra agora