•|02|•

370 40 7
                                    



Sᴛɪʟʟ ᴄʜᴀᴇʏᴏᴜɴɢ's POV ~~




           Η βρυση σταμάτησε να τρέχει και η Lisa βγήκε από το μπάνιο με μια ροζ πετσέτα τυλιγμένη γυρω της. Ανοιγοκλεισα τα μάτια μου και τινάχτηκα. Ήξερα πως καρφώνομαι και πως για την ώρα έπρεπε να το παιζω τελείως αδιάφορη. "Λοιπόν ε... τι έλεγα πριν ;Α ναι έλεγα ότι αυτό θα είναι το πάρτι της χρονιάς. Να φανταστείς θα έρθει όλο το σχολείο συν κάποιοι παιδικοι μου φίλοι από την Ταϊλάνδη. Για αυτό πρεπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. " είπε βγάζοντας δυο φορέματα από την ντουλάπα.




        Το ένα ήτανε κόκκινο και το άλλο ήτανε μαυρο. Είμαι σίγουρη ότι το μαύρο είναι δικό της, ξέρω ποσο λατρευει το μαυρο. "Είναι πολυ όμορφα... ποιο από τα δυο θα βάλεις ;" ρώτησα προσποιούμενη ότι δεν ξέρω. "Το μαυρο φυσικά. Το κόκκινο το πηρα για εσένα, γιατί είμαι σίγουρη ότι θα είσαι μια θεά μέσα σε αυτό. "."Lisa... δεν ξέρω τι να πω... αλήθεια... ε σε ευχαριστώ.." της είπα χαμογελαστη.



            "Μα για αυτό είναι οι φίλες " είπε και μπήκε μέσα στο μπάνιο να ντυθεί. "Ναι φίλες... " μουρμουρισα. "Είπες κάτι Rosie ;"φωναξε, βγαίνοντας από το μπάνιο με το πιστολάκι στο χέρι.





Οχι αλλά μακάρι να μπορουσα να σου πω ότι σε θέλω, θέλω να σε κολλήσω στον τοίχο και να σε ταράξω στα φιλιά, ότι σε θέλω μόνο για εμενα και ποσο με πονάει που σε βλεπω με αυτόν τον SooHyun...Ποσο τον ζηλευω που εκείνος μπορεί να τα έχει όλα αυτά ενώ εγώ όχι..





         " Οχι δεν είπα κάτι "της απάντησα καταπίνοντας για άλλη μια φορά τα συναισθήματα μου. " Α εντάξει. Ελα τώρα να με βοηθήσεις να στεγνώσω τα μαλλιά μου και μετά θα κάνουμε μανικιουρ η μια στην άλλη."είπε χτυπώντας παλαμακια σαν το πεντάχρονο.





Μετά από μια ώρα...




           "Ξέρεις Rosie..θελω να σου πω κάτι αλλά μην το πεις στον SooHyun. "μου είπε βάφοντας το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μου. " Δεν πρόκειται να του πω τίποτα. Στο ορκίζομαι. " την καθησησυχασα, περνώντας τα νυχια του αριστερου χεριου της με μια στρώση από μαυρο μανό.




       "Να τους τελευταίους μήνες μου αρέσει ένα άλλο άτομο και θέλω να του το πω, αλλά... δεν με αφήνει." είπε και εγώ ξεροκαταπια. "Ξέρεις καλό είναι να του το πεις. Θέλω να πω..δεν είναι σωστό να παιζεις μαζι του. Βρες την κατάλληλη ευκαιρία και πες του το. Σίγουρα θα καταλάβει. " τις είπα ρίχνοντας ένα καθησυχαστικό χαμόγελο.




           "Σε ευχαριστώ Rosie! Το ήξερα ότι μπορώ να βασίζομαι σε εσένα!" μου είπε και ανταπέδωσε το χαμόγελο πεφτοντας πάνω μου, χαρίζοντας μου μια σφιχτή αγκαλιά..









( χευυ καινουριο κεφάλαιο 🙂. Σκοπεύω να τα ανεβασω όλα τα κεφάλαια αυτή την εβδομάδα γιατί μετά θα παω στο χωριό μου και δυστυχώς δεν θα πιανω καθόλου ιντερνετ. :( Τέλος πάντων ελπίζω να σας αρέσει η ιστορία μου και τα λέμε στο επόμενο κεφάλαιο :))

She likes girls > Chaelisa (√) Where stories live. Discover now