•|04|•

318 31 24
                                    


            Είχα μείνει με το ποτό στο χέρι, να τον κοιτάω να την παίρνει μακριά μου. Έκατσα σε έναν καναπέ έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Κοιτούσα γυρω μου τον κόσμο που χόρευε και η ώρα πέρασε πριν καν το καταλάβω. Ένιωσα κάποιον να με σκουνταει και ένα δάκρυ έτρεξε ασυναίσθητα στο μάγουλό μου.

     "Rosie μήπως έχεις δει τον Soohyun ;Με παράτησε και είπε ότι θα μου φέρει λίγη πορτοκαλάδα. " μου είπε και κούνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα που ήταν αυτός ο κόπανος και ουτε ήθελα να ξέρω. Η Lisa έξισε το κεφάλι της μπερδεμένη και έφυγε από το σαλόνι.


Lɪsᴀ's POV~~




            Ανέβηκα στον επάνω όροφο και άρχισα να ψάχνω για τον Soohyun. Αλλά δεν ήταν πουθενά. Άνοιξα την πόρτα του μπανιου και αντίκρισα κάτι που με έφερε εκτός ορίων. "Soohyun ;"
είπα μπερδεμένη ενώ τον παρακολουθούσα να φασώνεται με μια άλλη κοπέλα.




           "Lalisa δεν είναι αυτό που νομίζεις! " μου είπε εκείνος και ήρθε προς το μέρος μου. "Μην με αγγίζεις! Ασε με, και μην διανοηθείς να με πλησιάσεις ποτέ ξανά! Φασώσου εδώ με την τσουλίτσα σου και άσε με ήσυχη. " του φώναξα και έφυγα από το μπάνιο κλείνοντας δυνατά την πόρτα πίσω μου.




         Εδώ και δυο μήνες έχει πάψει να μου αρέσει ο Soohyun αλλά αυτή την στιγμή νιώθω τόσο προδωμένη που...ξεσπασα σε κλάματα και κατεβηκα γρήγορα κάτω.





Cʜᴀᴇʏᴏᴜɴɢ's POV~~





            Μετά από κανένα δεκάλεπτο η Lisa κατέβηκε τα σκαλοπάτια κλαίγοντας και κατευθύνθηκε προς την πισίνα. "Lisa περίμενε! " της φώναξα και έτρεξα από πισω της. Ανάμεσα σε τόσο κόσμο ήταν λίγο δυσκολο να την βρω.






          Μετά από αρκετή ώρα την είδα να βρέχει τα ποδια της στην πισίνα και να σκουπίζει τα γεμάτα δάκρυα μαγουλά της. "Είσαι καλά ;" την ρώτησα πιάνοντας της τον ώμο. "Οχι Rosie δεν είμαι καλά."." Θέλεις να μιλήσεις ;"την ρώτησα βγάζοντας τα παπούτσια μου και έκατσα δίπλα της.







         " Οχι ακόμα, αλλά σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. "μου είπε και γέλασε ελαφρά. Ήμασταν και οι δυο σιωπηλές, καμιά δεν έκανε την κίνηση να μιλήσει πρώτη, έτσι το μόνο που ακουγόταν ήταν η μουσική και οι ήχοι τον συνομιλιών από κάποιες παρέες βρισκόταν από δίπλα.




              Την άκουσα να κλαίει και τότε δεν άντεξα, ένιωσα οτι αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να της το πω. "Lisa.. "της είπα κερδίζοντας την προσοχή της. " Ναι ;"είπε και σκούπισε τα δάκρυα της που έτρεχαν σαν ποτάμι στα μαγουλά της. Ακόμα και όταν έκλαιγε ήταν πανεμορφη. "Ξέρω ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να στο πω αλλά...












είμαι ερωτευμένη μαζί σου... "












( Επιτέλους το είπε :) 😂🎇🎆

Ποια λέτε η είναι η αντίδραση της Lisa; Και ο Soohyun;Θα μάθετε στο επόμενο κεφάλαιο που είναι και το τελευταίο.😉😉)







She likes girls > Chaelisa (√) Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt