•|05|•

364 34 58
                                    


•~Last chapter ~•




          Η Lisa με κοίταξε και χαμογέλασε γλυκά. Έβαλε τα δυο χέρια της στις άκρες του λαιμού μου και ένωσε τα χείλια μας. Γούρλωσα τα μάτια μου από την έκπληξη, αλλά μετά τα έκλεισα απολαμβάνοντας την στιγμή. Όταν σπάσαμε το φιλί της ανταπέδωσα εκείνο το χαμόγελο.





               Κάποιος όμως χάλασε εκείνη την στιγμή αρπάζοντας την Lisa από το μαλλί και την έσυρε κάτω. "Πως μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό! Ε; Υποτίθεται ότι ειμασταν μαζί. Πως μπόρεσες να με κάνει ρεζίλι και να πας με κάποια σαν αυτή ;" την φώναξε ενώ ανέβηκε πανω της και άρχισε να την χτυπάει δείχνοντας με.





            Η μουσικη πλεον είχε σταματήσει και όλοι είχαν κάνει έναν μεγάλο κυκλο γυρω απο την πισίνα σοκαρισμένοι. Βλέποντάς τον να την χτυπάει και να την βασανίζει έτσι σπαραζε η καρδιά μου, ενώ παράλληλα ο θυμός μου αυξανόταν όλο και πιο πολύ.







         Σηκώθηκα από εκεί που ήμουνα και έτρεξα προς το μέρος του. Τον κλώτσησα δυνατά και εφυγε απο πάνω της. Ανέβηκα από πανω του και άρχισα να τον χτυπάω με όλη την δυναμη που είχα. Τα δάκρυα κυλούσαν ασταμάτητα στα μαγουλά μου. Πλέον δεν μπορούσα να ελέγξω να συναισθήματά μου, το μόνο που ήθελα ήταν να πληρώσει για όλο το κακό που της έκανε.





             "Rosé! Φτάνει! " είπε η Lisa πιάνοντας τον καρπό μου. Σηκώθηκα από πάνω του έφτυσε αίμα. "Φυγετε όλοι από εδώ το πάρτυ τελείωσε! " φώναξε η Lisa στους υπόλοιπους και το μέρος άδειασε σε δευτερόλεπτα μαζί με τον Soohyun.





           Καθήσαμε στην πισίνα δίπλα δίπλα και βρεχαμε τα πόδια μας, ενώ μια αιώνια σιωπή διαρκουσε στον χώρο. "Συγγνώμη... " της είπα. "Για ποιο πράγμα ;" με ρωτησε εκείνη. "Που έφαγες τόσο ξύλο για χάρη μου και εγώ καθόμουν και σε κοιτουσα έτσι απλά...." της απάντησα έτοιμη να κλάψω.





           "Μην λες χαζομάρες Rosie, αν δεν ήσουν εσύ εκείνος ακόμα θα με έδερνε. " μου είπε και μου έπιασε το χέρι. "Υπάρχει κάτι που θέλω να κάνω εδώ και καιρό. " της είπα χαμογελαστή. " Τι ;"με ρωτησε με μια απορία ζωγραφισμένη στα μάτια της.






         "Αυτό." είπα και τυλιξα τα χέρια μου γυρω απο την μέση της και ένωσα τα χείλια μας. "Και γιατί δεν το έκανες ;" με ρωτησε σπάζοντας το φιλί μας. "Γιατί πίστευα ότι δεν θα ήθελες να με ξαναδείς μετά από αυτό. " της απάντησα. "Ε λοιπόν Rosie, λάθος πίστευες γιατί και εγώ είμαι ερωτευμένη μαζί σου. " είπε και χαμογελάσαμε αυτόματα και οι δυο.






           "Αρα ;"." Άρα Rosie εσυ και εγώ είμαστε πλέον ζευγάρι. "μου είπε και εγώ γέλασα ενώ εκείνη μου εδωσε ένα φιλάκι στο μάγουλο. Στήριξα το κεφάλι μου στον ώμο της και εκείνη πέρασε το χέρι της γυρω απο την μέση μου. "Σε αγαπω. " της είπα ενώ κοιτουσαμε τα αστέρια. "Και εγώ σε αγαπώ. " μου είπε και ξαναφίλησε στο μάγουλο.








~🇹‌🇭‌🇪‌ 🇪‌🇳‌🇩‌~






( Λοιπόν...
Η ιστορία τελείωσε ☹️
Ελπίζω να σας άρεσε το τέλος αν και βγήκε σκατα 😭. Συγγνώμη :(
Επίσης σκέφτηκα να κάνω και μια με Jensoo στο μέλλον 😂😉
Αλλά και αυτή χάλια θα βγει 😂😂😂
Τέλος πάντων. Αυτό ήταν ελπίζω να σας άρεσε έστω και λίγο. Γειαα💜)


She likes girls > Chaelisa (√) حيث تعيش القصص. اكتشف الآن