•|03|•

318 33 27
                                    




          Πλέον βρισκόμασταν σε απόσταση αναπνοής. Ένιωθα την καυτή ανάσα της να μου χτυπάει το πρόσωπο και για μια στιγμή νόμιζα ότι θα με φιλούσε.


    
              Αντί για αυτό, εκείνη απλώς τραβήχτηκε και σηκώθηκε όρθια σαν το ελατήριο. "Καλε ,έχουμε μόνο δυο ώρες στην διάθεση μας! " ούρλιαξε και έβγαλε έξω όλα τα αξεσουάρ και τα παπούτσια της. "Εσυ Rosie έχεις βάλει κανέναν στο μάτι ;" με ρωτησε από το πουθενά και έμεινε κάγκελο με την ερώτησή της. "Εμ...οχι... εξάλλου, δεν είμαι εγώ για τέτοια." της απάντησα γελώντας αμηχανα.





          "Κρίμα " μουρμούρισε και έβγαλε την μπλούζα της και έπειτα το σορτσάκι της. "Άντε τι περιμένεις, ξεντύσου γιατί δεν θα προλάβουμε! Εξάλλου, κορίτσια είμαστε. " μου είπε και έβγαλα ντροπαλα την μπλούζα μου. Με κοίταξε χαμογελαστή και γύρισε την πλάτη της.




            Έβγαλα το σορτσάκι μου και έβαλα κατευθείαν το φόρεμά μου, όταν γύρισα το κεφάλι μου, είχε ήδη κουμπώσει το δικό της. "Εμ...ξέρεις δεν μπορώ να το κουμπώσω, μήπως θα μπορούσες να..."." Φυσικά! "με διέκοψε κάνοντας στην άκρη τα μαλλιά μου και κούμπωσε το φόρεμά μου.




           Η καυτή ανάσα της χτυπούσε την άκρη του λαιμού μου για μια ακόμα φορά. Κοιταχτήκαμε στα μάτια για μια ακόμη φορά, αλλά εκείνη τραβήχτηκε, σαν κάτι να την ενοχλούσε.






                ~•Μια ώρα μετά •~



        Το πάρτυ είχε αρχίσει. Όλοι έπιναν και χόρευαν όπως γίνεται στα περισσότερα πάρτυ του λυκείου. " Η Lisa που είναι ;"με ρωτησε ο Soohyun. "Πάνω, προσθέτει τις τελευταίες πινελιές. " του απάντησα. "Αχ έλεος αυτή η Lisa, είναι πολύ υπερβολική. "   "Μπα εμένα μου αρέσει που περιποιείται και αγαπά τον εαυτό της... " τον διέκοψα.





            " Ω ναι εξάλλου αυτό δεν είναι το μόνο πραγμα που σου αρέσει πάνω της... "μου ψιθύρισε στο αυτί και ένιωσα την γη να χάνεται κάτω από τα πόδια μου.




          Τότε την πρόσεξα να κατεβαίνει την μεγάλη σκάλα. Φορούσε ένα μαύρο φόρεμα, όπου εφάρμοζε τέλεια στο κολογυμνασμένο σώμα της, μαύρα μποτάκια και ένα έντονο κόκκινο κραγιόν. Δεν μπορούσα να μην την θαυμάζω.





            Είχε τόση χάρη και γοητεία πάνω της, καμιά αμφιβολία γιατί ελκύει και τα δυο φυλα. Μέρα με την μέρα ο έρωτας μου για αυτήν μεγαλώνει. "Lisa είσαι πανέμορφη απόψε. " την θαύμασε ο Soohyung και τύλιξε το χέρι του γύρω από την μέση της. "Σε ευχαριστώ. " του απάντησε χαμογελώντας. "Ελα να σου γνωρίσω κάποια παιδιά... " είπε παίρνοντάς την μακρυά μου και μου έριξε ένα βλέμμα γεμάτο μίσος.








(Χευυυ. Δεν ανέβασα εκείνη την εβδομάδα όπως υποσχέθηκα γιατί πηγαινα περα δώθε. Σκοπεύω να ανεβάσω τα δυο τελευταία κεφάλαια σήμερα για να τελειώνουμε. Ελπίζω να σας άρεσε μέχρι εδώ 😂🙂❤)

She likes girls > Chaelisa (√) Where stories live. Discover now