4. "Smrtna kazna"

2.9K 141 14
                                    

Subota. Dva dana prije nove školske godine. Vani je sunčano s blagim povjetarcom. Ptice cvrkuću i sunce mi prodire u sobu......

Sve bi to bilo lijepo da se ne kuham od vrućine, da mi sunce ne piči u oči dok ležim u svom krevetu i da one ptice ne cvrkuću jer nemogu spavat.

"Budi se lijenčino soba nam je gotova.." Jenn je bacila jastuk na mene. Ko da će me to probudit.

Minutu poslije bila sam mokra. Voda mi se cijedila niz lice po kosi i jastučnici. Tenks Jenn. Otvorila sam oči i pogledala ju mrkim pogledom. Pogledala je u čašu, pa u mene, pa u čašu te ju je ispružila prema meni zaljevajući me s ono malo vode što je ostalo.

S kažiprstom i srednjim prstom sam maknula vodu s očiju no nje više nije bilo u sobi. E sad će me vidjet.

Izašla sam iz sobe i pogledala po hodniku. Da sam Jenn gdje bi se sakrili. Sinula mi je ideja. Pa gdje drugo nego kod svog "zaštitnika".

Krenula sam prema njihovoj sobi i pokucala na vrata.

"Baš me zanima što je sad naprav..." Jake mi je otvorio vrata i zamrznuo se kad me ugledao. Osjećaj je bio obostran. Bio je u sivoj trenirci bez majice. U la laaa.

Alex saberi se. Nismo po to došle.

Da da. U pravu si.

"Di je?" rekla sam mrtvo ozbiljno.

"Di je tko?" naslonio se na štok od vrata i sa zabavom me promatrao.

"Znaš ti dobro tko. Nemoj ju branit i ti ćeš nastradat"

"Ma nebi ti mene...." oćeš se kladit? Nasmijala sam se od uha do uha i zagrlila ga. Ako sam ja mokra bit će i on mokar. Pokušao se odvojit od mene ali mu nije išlo.

"A sad di je?" pustio me u sobu te sam naišla na Dyla u krevetu.

"Di ti je drugarica?"

"Znaš ti dobro?" polako sam se približila krevetu. Normalno da je s njim.

"Neznam o čemu govoriš?" mhmmm moš mislit. Približila sam se i otkrila ga. Pored njega je bila nakupina jastuka. Čekaj malo. Pa di je onda.

"Sadddd" čula sam vikanje iza sebe. Okrenula se i požalila. Na meni se našla ona ljigava smjesa. Slime il kak se već zove. Bio je tirkizne boje sa šljokicama. Nema gdje ga nema. U kosi, po faci, po piđami. Čak malo i u ustima. Odvratno.

"Upravo ste si potpisali smrtnu kaznu." Približila sam im se oboje ih zagrlila tako da je bilo i po njima i otišla. Ni riječi više.

Kako ću ja sad ovo skinut sa sebe. Fabio će garant umirati od smijeha kad me vidi večeras.

E da zaboravih vam reć. Prekjučer sam otišla do Fabia i dogovorila posao. Radim preko vikenda i ako njemu ikad zatreba pratnja za neki poslovni sastanak. Tako sam mu ujedno i pratnja i bodyguard.

Nije ni čudo što mu treba bodyguard kad vodi jedan od najvećih ako ne i najveći lanac noćnih klubova u državi.

Ušla sam u kupaonicu, svukla zmazanu odjeću i ušla u tuš kabinu. Prvo sam prstima maknula sav slime, a zatim šamponom. Trebala sam kosu oprat jedno 4 puta da se bar 2/3 maknu s moje kose.

Osušila sam se i krenula sušit kosu. Ostalo je još malo šljokica, al preživjet ću.

Pokupila sam ostale svoje stvari i zaputila se na zadnji kat. Danas se useljavamo mi, a oni novi učenici u ponedjeljak prije treninga.

Otvorila sam glavna vrata i ušla unutra. Našla sam se u predvorju gdje ostavljamo jakne i cipele, te je sa svake strane bio hodnik. S desne strane nalazi se hodnik sa sobama, a s lijeve hodnik koji vodi u dnevni i kuhinju. Krenula sam u desni hodnik, točnije labirint hodnika, i našla našu sobu. Nažalost sve imaju ista vrata tako da se lako izgubiti.

Boys around me ☑️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu