16. "Ledena kupka"

2K 109 8
                                    

Uhh kako je dobro otuširati se hladnom vodom nakon treninga. Iskreno, najbolji osjećaj ikad. Uzela sam ručnik sa vješalice i ogrnula se njime. Izašla sam iz tuša i osušila se te obukla donje rublje i veliku crvenu majicu.

Vratila sam se s treninga prije pola sata. Još bi bilo oke da prije treninga nismo imali školu i tjelesni. E tu nas je trener izmorio. Prema nama koji treniramo je trener uvijek stroži nego prema ostalima i nije nam jasno zašto. Imamo svoje treninge, ne trebaju nam još satovi tjelesnog.

Izašla sam iz kupaonice i bacila se na krevet.

"I kak je bilo za vikend? Ništa mi nisi pričala. Nisi me ni nazvala?'' Jenn se okrenula prema meni još uvijek ležeći na svom krevetu.

"Prvo zvala sam te, al se nisi javljala. Ili si spavala ili nije bilo signala i to sam ti već rekla zašto"

"Oke možda sam zaboravila" napravila je onu ups facu.

"A kao drugo nisam ti ni mogla ispričati kad se skoro cijeli tjedan nismo vidle"

"Tebi su dva dana cijeli tjedan?" osjetim sarkazam Jenn, nepotrebno. "Došla si u nedjelju navečer, a danas je srijeda? To nije cijeli tjedan."

"Oke oke, pola tjedna, imala sam stvari za obavit." rekla sam joj iskreno.

"A kakvih to stvari?" vragolasti smješak joj se stvorio na licu.

"Umm bila sam u teretani?" oke fakat jesam.

"Mhmmmm, ti misliš da ću ti povjerovati da te već dva dana nema doma jer si u teretani?" pogledala me pogledom reci mi sad ili ćeš nadrapati. I reći ću joj.

"Da Jenn bila sam. Zato što u subotu idem van s Fabiom" okej I spilled the tea.

"Uuuuuuuuu iii?" nasmijala se ko malo dijete govoreći ovaj 'uuuuuuuu' po glazbenoj ljestvici.

"Nemoj ti meni takve zvukove, nije ništa takvo. S njime idem na večeru kao njegov bodyguard. Jer sam mu tako i pratilja i bodyguard." mrak mi se pojavi na očima kad se sjetim koju mi je haljinu odabrao.

"Iiiii šta ćeš obući?" legla si je na trbuh i podbočila glavu rukama.

"Uhhh. Ni ne spominji. Ček poslao mi je sliku."

Otvorila sam mobitel i pokazala joj sliku koju mi je jučer poslao.

Otvorila sam mobitel i pokazala joj sliku koju mi je jučer poslao

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"On stvarno očekuje da to nosiš?" potvrdno sam klimnula. "I šta ćeš na to?"

"E to još moram smisliti" vratila mi je mobitel te smo obije opet legle.

"Eeee znaš što bi mogle?" pogledala sam ju pogledom što, "otić na manikuru. Ionako se moraš srediti za subotu, a sad nemamo pametnijeg posla."

"Ali moram zadaću napisat, za test iz povijesti učit, još u teretanu danas. Ne stignem" zapravo bi i stigla al mi se neda.

"Zadaću i ovako ne pišeš jer smatraš da ti nije potrebna. Test iz povijesti je tek sljedeći tjedan i dovoljno ti je da jedanput pročitaš da zapamtiš" pogledala me sumljivo " iako sam sigurna da imaš fotografsko pamćenje. A što se tiče teretane, odi sad pa ćemo poslije na nokte." ovo ima smisla.

Boys around me ☑️Where stories live. Discover now