15. "Smiri se, oni mogu osjetiti strah"

2.2K 113 15
                                    

"Okej klinci, pola 4 je. Spremite se za lovvv" trener nas je pozvao s druge strane obale. Pokupili smo svoje stvari i zaputili se prema šatorima.

Šatori si bili složeni u krug, unutar kojeg su bila 4 drveta kao klupice složene u kocku, a u sredini kocke je gorila vatra.

Ušla sam u šator i dalje držeći ručnik oko sebe. Skinula sam badić i obukla crni čipkasti komplet donjeg rublja. Na to sam navukla maslinasto zelenu maskirnu trenirku, i duks koji je bio u kompletu. Ispod sam imala majicu na bretele ak mi bude vruće. Na noge sam obukla gojzerice jer su prikladne za šumu.

 Na noge sam obukla gojzerice jer su prikladne za šumu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Izašla sam van i protegnula se. Koliko god da je šator visok, ja sam bila u sagnutom položaju.

"Opaa, vidim netko nam se dobro pripremio" rekao mi je Mark kako sam se približila klupicama.

"Gle moraš bit spreman za svaku priliku. Ovo imam kad god idem u šumu" pokazala sam na svoju odjevni kombinaciju.

"I dobro da imaš" rekao je trener izlazeći iz šatora sa dva kofera. "za razliku od ovih idiota koji idu s nama." pokazao je na ekipicu koja se okupila oko nas. Svi su imali ili sportske majice, koje su uglavnom kričavih boja, ili svoje majice koje su čak bile ok. Trener je bio obučen skoro isto ko i ja, samo je on bio u pravoj vojnoj uniformi. Znači stvarno je bio u vojsci.

Sjeo je na klupicu i ispred sebe stavio dva kofera. Okupili smo se oko njega da nam da svari koje ćemo nositi.

Otvorio ih je i mi smo ostali u šoku. Ovakvih ljepotica od puški dugo nisam vidjela.

"Napravite malo mjesta za stvari" rekao im je na što su se razmaknuli i sjeli u krug, čekajući da nam počne dijeliti stvari.

"Alex ti prva" okrenuo se prema meni jer sam sjedila pored njega. "Ovo ti je.."

"Merkel Suhl model drilling s kombiniranim cijevimaaa" prekinula sam ga i primila ju u ruke.

"Vidi se tko zna" nasmiješio se zadovoljno i pogledao dečke koji su gledali u čudu.

"Uglavnom tu ti je pojas sa 20 metaka. " dao mi je pojas koji ide oko struka, i na njemu su bili crveni metci kao da su zalijepljeni na njega. Ovo je puška s dvije cijevi tako da moram stavljati dva metka od jednom, ali se svaki puca zasebno.

"U pojas ćeš još staviti..." otvorio je kolekciju noževa kao da odmata palačinku. Dao mi je dva mala nožića i pokazao mi da ih spremim, na to sam izvadila već dva prethodno spremljena noža iz gojzerica. U njima imam siguran džepić da se ne porežem. Umjesto meni, dao je jedan Dylu i jedan Alexu, za svaki sluačaj.

"Ovaj nož je pravi vojnički." dao mi je još jedan dosta veći, koji je bio u futroli. " Na dršci imaš kompas koji se može odšarafiti. Kad otvoriš. unutra ti se nalazi igla i malo konca, mala bočica amtiseptika i tableta protiv bolova." zakačila sam nož u pojas i vratila pozornost na trenera.

Boys around me ☑️Where stories live. Discover now