20."Sad ili nikad"

1.7K 108 6
                                    

"Ummm vi se znate?" iz misli me trznuo Fabio. Brzo sam se uspravila, skrivajući šok, i nasmješila.

"Pa da... Ovaj sreli smo se par puta" rekla sam, na što je Louis samo potvrdno klimnuo glavom sa velikim osmjehom.

"Dobro, sad kad smo se upoznali možemo početi" Fabio mi je izvukao stolac ispod stola i ja sam se lijepo smjestila nasuprot Louisove pratnje.

....

Večerali smo i Louis i Fabio su dovršlili posao koji su trebali. Meni pitanja nisu bila postavljana. Louis me cijelo vrijeme gledao zadovoljavajuće, kao da mu je drago što sam tu.

Louisova pratnja i ja smo si malo popričale. Ženska je bila baš simpa. Isto je bila lijepo obučena u dužu smaragdnu haljinu koja joj je išla uz tijelo.

"Ispričavam se, morala bih nakratko do toaleta" ustala sam se sa svojim stvarima i uputila prema wc-u. Obavila sam ono što sam trebala dok se nečije ruke nisu našle oko mene.

Naglo sam se okrenula i ugledala jednog od Louisovih bodyguarda. Kako je samo ušao u ženski wc. Okrenuo se i zaljučao vrata.

(A/N. Ovdje malo postaje prosto, pa ako ste pre mlađi od 15, preporučujem da preskočite nastavak, u suprotnom čitate na vlastitu odgovornost)

"Kuda ćeš ljepotice? Mogli bi se malo zabaviti." približio mi se i poljubio me po vratu.

"Makni se od mene!!" Pokušala sam ga odgurnuti sa sebe, no on mi je još jače istisnuo struk i pribio uz obližnji zid. Pokušala sam se osloboditi i doći do torbice koja je bila pored umivaonika, no bila je malo pre daleko da ju dohvatim.

Polako mi je počeo dizati haljinu kako bi došao do gaćica, koje nisu bile toliko daleko s obzirom na duljinu haljine. Pokušala sam vrisnuti al mi je stavio nekakvu krpu u usta. Trzala sam se no nije ništa poduzeo. Pribio me s obje ruke i oslonio se na mene, ostavljajući poljubce po mome vratu.

Kako bi si oslobodio jednu ruku, stavio je moje u križ iznad glave i primio ih jednom rukom. S drugom je prošao po mome vratu, pa polako prstom kroz moje grudi, šaljući mi odvratne trnce kroz tijelo. Spustio je ruku na jednu od mojih prijateljica i strastveno ju stisnuo. Jako me zaboljelo. Onda je krenuo na drugu i napravio isto. Spustio je glavu i stavio ju u rupicu između mojih grudi te ih počeo ljubiti i gristi. To će tako ostaviti modrice i crvenilo.

Očito je uživao u ovome jer ja sigurno nisam. Već osjetim kako mi se suze formiraju u očima od nemoći. Nisam ni zamišlala da mi se ovako nešto može dogoditi. Bit ću silovana u wc-u preskupog restorana.

Ruku mi je spustio na kuk kako bi se još više pribio uz mene. Osjetila sam kako je njegov frend polako otvrdnuo i počeo me bosti s unutarnje strane bedra. Kako mu je ruka klizila niz moje tijelo do guze, tako mi je njegov frend sve više i više smetao.

Ovo je stvarno bio loš dan da obućem ovu kratku haljinicu. Zavukao mi je ruku pod haljinu i podigao haljinu prema gore. Tako da mi je cijeli dolji dio do pupka bio izložen. Odvojio se od mene na što sam ja iskoristila priliku da se izbavim, no ruke mi je još jače stisnuo tako da se nisam mogla maknuti.

"Kako si prokleto prelijepa!" odmjerio me od glave do pete dok mu se oči nisu zaustavile na remenčićima s nožićima oko mojih bedara.

"Ohoooo, ovo će samo olakšati stvari" izvadio je nož jednom rukom, a drugom me i dalje držeći uz zid. Polako ga je stavio na moju kožu pored crvenih čipkastih gaćica tako da sam se stresla na kontakt hladnog nožića sa mojom kožom. Samo ga je polagano povukao prema dolje i rasjeko gaćice. Promijenio stranu i učinio isto. Brzo sam skupila noge kako mi nebi pale no prekasno. Sad sam mu bila kompletno izložena.

"Šta to radiš?! Raširi ih kak spada!" naredio mi je no nisam ga poslušala.

Više nisam imala kontrolu nad vlastitim tijelom. Bila sam potpuno ukočena i u nemogućnosti da se obranim. Suze su samo tekle i tekle te ih nisam mogla zaustaviti. To je to. Izgubit ću nevinost u ovom zahodu.

Polako se već vidla ljutnja u njegovim očima. Ponovno se pribio uz mene, ovog puta puštajući mi ruke i primajući me za kukove.

Pokušala sam ga odgurat no bio je veći i jači od mene. Polako je spustio svoje ruke prema mojoj guzi i stisnuo ju. Malo jače, te me sa rukama privukao k sebi i prema gore. Njegov frend mi je sve više smetao u području između bedara, da sam morala raširiti noge. Nasmijao se i pustio me te se malo odmaknuo od mene i dalje imajući me na vidiku. Na brzinu je otkopčao svoje hlače i skinuo ih. Krenuo je skidati i bokserice te je maknuo pogked s mene.

Oke, ako se želim spasiti, onda je sad ili nikad. Krenula sam se spasiti ali me s rukom pribio, a s dugom uhvatio za guzu pribijajući sebi. Raširila sam noge u nadi da ga mogu udariti dok me nije prekinulo kucanje.

"Alex, idemo. Jesi gotova?" čula sam Fabia s druge strane.

Počela sam se naglo trzati i vrištati no ništa. Samo me ušutkao poljubeći me u usta. Nisam mu odgovorila i nisam ga mogla maknuti sa sebe. Iskoristila sam trenutak ne pažnje i nabila ga u međunožje. Odmaknuo se od mene j primio za bolno mjesto.

"FABIO!! POMOĆ!!" zaderala sam se i počela spuštati haljinu. Počeli su udarci na vratima kako bi se ista i srušila. Ja sam si brzo pokupila torbicu i izvadila pištolj. Stavila prigušivač i upucala ga na mjestu.

Fabio je razvalio vrata i ugledao prvo mene, a onda mrtvog lika na podu.

"Jesi dobro? Što se dogodilo?" priletio mi je upomoć i počeo me voditi prema van.

"O...on-n....m-me... pok-kušao-o-o si-l-l....sil-l....silovat-ti" rekla sam mu zamuckujući. Mogu mu vidjet ljutnju u očima.

"MOLIMM?? Kako se to dogodilo?" samo sam zašutila. Ne želim sad pričati o tome. Očito je shvatio moju poruku te je prestao s pitanjima.

Odveo me do auta i posjeo na suvozačevo mjesto. Pogledala sam na sat i već je bilo pola 12.

"E ovaj, htio sam te pitat, želiš li kod mene prespavati? Imam sobu viška, pa ćeš bar imati malo mira" ponudio je Fabio.

Potvrdno sam klimnula i poslala Jenn poruku da me neće bit do sutra.

Kad smo došli u stan, pokazao mi je moju sobu s wc-om i ormarom s dodatnom odjećom te sam se odmah otišla otuširati.

Moram prvo maknuti taj njegov odvratan dodir sa svoje kože te sam uskočila u tuš i otuširala se. Izribala sam se 4 puta sapunom, ali još uvijek osjećam njegove poljupce po mome vratu.

Iskreno kad malo bolje razmislim, moguće da mu je to Louis naredio. Kako kaznu kad sam ga napustila tijekom svoje borbe u ringu. Bila sam najbolji borac i donosila mu najviše para. Iskreno, nebi me ni čudilo da je ovo Louis ovo djelo.

napokonnn. Znam da ovakav tip nikad nisam pisala, ali od početka prošle sezone do sad sam "sazrijela" tako da mislim da bi bilo u redu da pišem takve scene, a i da se dotaknem teme u kojoj su žene objekti i u kojoj je silovanje mladih cura brojno u nekim državama.

P.S. jel bi željeli da pišem ovakve scene malo više ili da ih ne pišem i samo preskočim?

Do sljedećeg poglavlja

Lysm

Boys around me ☑️Where stories live. Discover now