Anunț 2019

338 23 12
                                    

Bunaaaa!

În primul, rând voi începe cu o precizare: nu mă prea aștept să citească cineva cartea, deci dacă ești aici, înseamnă enorm pentru mine! Nici măcar nu știu cum să îți mulțumesc!

Voi continua prin a-mi cere scuze. Ultimele trei capitole au fost oribil scrise și sincer, chiar dacă văd progresele fața de prima varianta a cărții, nu sunt mândră de ea. Din contră, am schimbat atât de mult ideea față de cea inițială încât am rescris mai mult de 70% din carte. Și cred că m-am pierdut iarăși in idei și m-am forțat in ciuda lipsei de timp de a scrie sa o fac, pentru a duce cartea la final.

Din acest moment anunț ca "Regulile Nemuririi" va fi repostata, editata și rescrisă in vacanța intersemestriala, după sesiune. Capitolele cu peste 10.000 de cuvinte vor fi secționate in doua părți, pentru a fi mai ușor citite, iar capitolele 5 , 6, 7 vor fi editate sever. Îmi propun sa aduc cartea in cea mai buna varianta a sa. Aceasta carte înseamnă mult pentru mine și dacă nu am abandonat-o ani de zile, nu o voi face acum.

Însă m-ar ajuta enorm o părere. Nu aici, nu vreau  sa spuneti ca singurul meu scop este sa primesc comentarii și sa ridic cartea in top, ci atât in privat pe acest cont sau pe contul meu de Facebook. Cartea va fi rescrisă, însă vreau sa țin cont și de părerile voastre. Ce vă place pana acum la acțiune și ce detestati? Pentru cei care au citit prima varianta, ce a-ți vrea sa păstrez din ea? Pe ce personaje credeți ca ar trebui sa pun accentul și pe cine\ ce simțiți ca neglijez in procesul scrierii mele?

Va multumesc enorm pentru timpul acordat! Precum știți, Regulile au fost șterse și repostate foarte des. Nu am vrut sa fiu unul dintre scriitorii care face drame pe baza crizelor sale scriitoresti sau a blocajelor sale, deoarece am văzut in comunitatea Wattpad cum sunt privite asemenea persoane. Însă nu am avut puterea și nu o voi avea vreodată sa renunț le Reguli: am crescut povestea aceasta in mine ani de zile, iar acum este timpul sa ii dau cea mai buna forma a sa. Totodata 2018 m-a învățat cu adevărat ca nu este o rusine sa ceri ajutorul. Iar in 2019 vreau sa dau tot posibilul ca "Regulile Nemuririi" sa prindă cea mai frumoasa forma a sa!

O seara frumoasa, dragilor și ah, da... la mulți ani!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 01, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Regulile Nemuririi (I) ÎN CURS DE RESCRIEREWhere stories live. Discover now