17. Posledný úsmev

161 37 16
                                    

Zdravím již v novém roce! Doufám, že jste si všichni užili Silvestr a dneska jste neměli šílenou kocovinu :D Mno, i když jsem vám už jednou přála, tak vám přeji všechno nejlepšejší :P 

Taky bych vám chtěla poděkovat za obrovskou podporu. Nevím, kdo by mi dělal v tom jinak šíleném roce 2018 radost. Představte si, že jsme dosáhli hranice 9K oček (shlédnutí) a přesáhli hranice 1,2K votes! Také jste mě dostali do různých žebříčků a dokonce jsme byli jednou i druzí v "kategorii" cover, kde je přes 80 příběhů! Obdržela jsem 3. místo v grafické soutěži a rozhodně se posunula v mé grafice. A za to vše děkuji vám. Jste taková pohonná hmota pro mne <3 :P 

Mno, ale dosti těchto dramatických řečí. I přes to, že mám radost jak tříleté děcko z toho, že snědlo žížalu, mám pro vás jeden spíše smutný cover. Je pro autorku Alex1138 a její příběh Posledný úsmev, který se má odehrávat ve válce. 

Preview

Preview

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mockup

Hrozně dlouho jsem si lámala hlavu s pozadím, které je nakonec složeno asi z 4 různých obrázků

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hrozně dlouho jsem si lámala hlavu s pozadím, které je nakonec složeno asi z 4 různých obrázků. Cover je velmi tmavý, až mám strach, že je až moc tmavý, takže kdyby jsi jej chtěla zesvětlit, určitě napiš :) 

Krásný Nový rok!

Eve <3 

Reverie (FOREVER CLOSED)Where stories live. Discover now