UKONČENO a ZAČÍNÁME ZNOVU

122 22 6
                                    

Přišly prázdniny a já se vrhla do zrekonstruování mých příběhů. Avšak neustále do mne drbalo svědomí: Tak už to udělej, buď to předělej nebo s tím sekni. Jakmile jsem si sepsala a prošla všechna pro a proti, vyhrálo ukončení na celé čáře. A proto jsem tedy dneska tady.

Nechte mne vše vysvětlit, ukázat vám má pro a proti a také nastínit, jak to vlastně bude vypadat.

Začněme tedy tím, proč vlastně tuto knihu ukončuji. Má to mnoho důvodů. Nepřehlednost, různorodost kapitol, ale asi hlavně ten, že mne grafika v této knize již dostatečně necharakterizuje. Myslím, že jsem se v grafice již dosti posunula, avšak první věc, kterou člověk uvidí, když otevře tuto knihu, jsou covery z mých začátků, na které se pomalu nemůžu ani podívat. Přijde mi pozoruhodné, že člověk může sledovat můj grafický vývoj. Třeba jej to nějakým způsobem i inspiruje, nebo zvedne sebevědomí. To je jeden z důvodů, proč kniha zůstane publikovaná, avšak uzavřená. Další důvod je ten, že tato kniha obsahuje mou skoro tříletou práci. A to se jen tak nedá smazat. 

Vrátila bych se k té nepřehlednosti a různorodosti. Mám pocit, že když člověk otevře tuto knihu, je zmatený jak včela na Marsu. Myslím, že označení kapitol, rozdělení a vlastně samotné kapitoly se dají shrnout jedním slovem, a to nepořádek. Jelikož předělávat celou knihu by bylo velmi časově náročné a vyčerpávající. Ze svých chyb jsem se poučila a začneme znovu, od začátku.

A co tedy ta nová kniha? 

Zanedlouho by se měla objevit na mém profilu. Musím se avšak ujistit, že je všechno správně a srozumitelně sepsáno a také, že jsem na tu novou éru připravená. Postavíme velkou cihlovou zeď za mou starou grafikou a vydáme se po nové stezce. Chci zkoušet nové věci, učit se a hlavně mít jistotu v tom, co dělám. 

Žádné začátky nejsou jednoduché, ale je to něco nového. A už jen ta představa je velmi lákavá.

Jako vždy jsem otevřená jakýmkoliv názorům. Ať kladným či záporným. Avšak s ukončením této knihy si jsem jistá a pravděpodobně nic můj názor již nezmění. Věřím tomu, že se chystám vydat správnou cestou a že mě čeká další skvělá část mého Wattpadového života.

Moc děkuju, jestli jste to dočetli až sem a snad se mnou a mou grafikou setrváte. Uvidíme se v další knížce!

- Eve 

Reverie (FOREVER CLOSED)Kde žijí příběhy. Začni objevovat