1.3 Book Cover Update

156 37 25
                                    

Vítám vás u sté části této knihy. V této fázi přemýšlím, kolik kapitol vlastně Wattpad do jedné knihy dovolí. Kdyžtak mi prosím poraďte :D.

Každopádně jsem uvažovala, že této kulaté kapitolce bych mohla připravit něco nového, co tu ještě nebylo. Jediné, co mě napadlo je resource pack. Jde o "balíček", kde vám poskytnu nějaké z mých zdrojů, obrázku a tak, co používám. Některe by byly mé vlastní, některé z internetu. Povídejte, měl by o to někdo zájem? (Navíc, nějaké ty obrázky navíc se vždycky hodí, ne?)

Konečně se dostáváme ke coverům. Zkoušela jsem takový nový styl, který velmi často vidím na grafice, hlavně u zahraničních grafiků. Jestli se mi to povedlo, to je otázka, avšak já jsem celkem spokojená. Dost dlouho jsem se plácala s ořezem postav, který tam nakonec není zas tak vidět. 

Opět jsem si pohrála se světlem i textem a nezapomněla jsem přidat můj oblíbený kouzelný prach. Tady máte výsledek! ^^

Preview

Zvolila jsem mou oblíbenou skupinu BTS

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Zvolila jsem mou oblíbenou skupinu BTS. Někteří z vás možná neví, ale jsem k-poper, i když v mé tvorbě to není zas tak vidět. (Ehm, můj profil, ehm.) Každopádně v zeleném provedení můžete vidět Hobiho a pózu z jeho tance k písničce Boy meets evil. V modré je leader RM, fotka je z letního photohootu.

Jinak tu písničku si rozhodně poslechněte, je skvělá. Poznala jsem ji díky jedné úžasné osůbce. :P

Co říkáte na tento styl?

Eve <3 

Reverie (FOREVER CLOSED)Kde žijí příběhy. Začni objevovat