22. Plán Carcerau

116 27 7
                                    

Zdravím všechny zbloudilé duše. Po velice dlouhé době vám přináším další objednávku. Mám pro tuto odmlku více důvodů, avšak vám je zde nechci vypisovat, proto to velice zjednoduším. Sužoval mě nedostatek času. Žádám všechny lidičky, co si objednali cover ještě o nějaké to strpení a zároveň se všem omlouvám, ale cestovatel časem nejsem a naklonovat se taky ještě neumím (i když by to bylo boží :D). 

Autorce: Musím se omluvit, že jsem dodržela jen minimum tvých požadavků, avšak i přes to jsem s coverem spokojená. Dlouho jsem neuměla najít správný obrázek dívky, jež by se mi na cover hodil. Proto jsem trošičku pozměnila své vyhledávání a tím i cover. Avšak doufám, že se ti cover bude líbit i tak ^^ Pokud ano, pošli mi tvůj mail do zpráv :)

Preview

Upravená verze

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Upravená verze

Ano, uvědomuji si, že ty "Previews" neustále měním

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ano, uvědomuji si, že ty "Previews" neustále měním. Musím však vyzkoušet všechno možné, ne? :D Jako takový Fun fact budu přidávat dolů nějaké různé věci (wow *tléská si*) Nejčastěji to bude pravděpodobně písnička, která mne inspirovala ^^

Snad se vám cover líbí :)

Eve <3 

Reverie (FOREVER CLOSED)Where stories live. Discover now