Contest entries for @GraphicSquadCZ

128 33 4
                                    

Mno. Doufám, že na mne nezačnou lítat kameny a na nich přilepeny nálepky s nadávkami, jelikož jsem tu dneska s dalším coverem do soutěže, místo toho abych pracovala na objednávkách T_T Omlouvám se, ale nějak mi to úplně nepracuje. Abych vás však zbrytečně nezatěžovala dvěma kapitolkama s contesty, nacpu dva covery do této kapitoly xD Ale ještě předtím bych si chtěla vylít srdíčko T_T

Anebo raději ne :D Jenom bych chtěla říci, že kniha s tutoriály se pravděpodobně bude konat. Mám ještě pár dalších nápadů, které bych chtěla uskutečnit, ale to zatím nechávám v klídku ležet na poličce :P 

Cover #1 

Cover na téma posmrtný život. Nejen, že jsem jej poslala ohromně pozdě (za což se musím ještě jednou omluvit a asi se budu omlouvat do nekonečna), ale nakonec jsem se s ním umístila na 2. místě. Ano, vidíte dobře, 2. MÍSTĚ.

Cover #2

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

Cover #2

Tentokrát je to MODRÝ COVER, jak PřeKvAPivÉ.Když mě se modrá tak líbí, ale slibuju, že další cover už modrý nebude. Nebo raději neslibuju, beztak bude modrý. Ale což.

Chtěla jsem něco napsat, ale karma se mi směje a dala Zrušit akci

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

Chtěla jsem něco napsat, ale karma se mi směje a dala Zrušit akci. To mám určitě za to, že jsem dlouho nepřidala žádnou objednávku. Omlouvám se všem čekajícím, ale nevím, co s tím dělat.

T_T

Reverie (FOREVER CLOSED)Where stories live. Discover now