x11x

759 32 0
                                    

----

Hei! Tosi pitkä aika, kun olen viimeksi kirjoittanut teille. Anteeksi! Kuitenkinnyt pienen tauon ja inspiraation etsinnän jälkeen olen viimein löytäyt aikaa kirjoittaa, sekä motivaation viedä tätä tarinaa eteen päin. Vaikka minulla on tietty suunta, mihin haluan tämän viedä. Ideoita ja aiheta saa ja (olisi toivottava) kommentoida mitä tässä voisi tapahtua jne.

Kuitenkin nyt päästän teidät lukemaan...

t. Ruusuja

----

Olivia nk

Makaan sängylläni katsoen samalla kattoa. Minua jännittää, mutta en ole varma kumpi jännittää enemmän. Se että olen menossa Cloen syntymäpäiville vai se, että olen menossa kyseisiin juhliin Ethan Smithin kanssa.

En tiedä mitä minun pitäisi odottaa tulevalta illalta. Pitäisikö minun olla varautunut kaikkeen vai mennä avoimin mielin? Vaikka pidänkin Ethanista paljon ja meillä on ollut mukavaa, silti mielessäni pyörii monta kysymystä häneen liittyen. Miksi hän edes pyysi minut sinne? Tai paremminkin onko Ethanilla, takaa ajatuksia illasta ja sen tapahtumista?

Nousen sängystäni vaivalloisesti ylös ja menen vaatekaapilleni etsimään sopivaa asua. En minä edes tiedä mitä syntymäpäiville kuuluu pukea päälle. Hetken tuijottelun jälkeen päätän mennä alakertaan äitini luokse.

"Äiti, m-mä en tiedä mitä minun pitäisi laittaa ylleni sinne juhliin", kerron nolona äidilleni laskien pääni alas, jotta hiukset peittävät kasvoni.

"Mm, tule mennään yhdessä katsomaan", äiti sanoo pirteästi ja johdattaa minut takaisin omaan huoneeseeni.

Istuudun sängylleni räpeltämään kynsiäni hermostuneesti äidin tutkiessa vaatekaappiani. Hän katselee vaatteitani ja hypistelee niitä käsissään.

"Miten olisi tämä", äiti kysyy ja kääntyy puoleeni henkari käsissään. Henkarissa roikkuu kaunis valkoinen mekko. Hän ottaa hylyltä mustan pandana-huivin ja laittaa ne sängylleni. Hän etsii vielä mustan nahkatakkini ja laittaa senkin sängylle.

"Kokeiles niitä", äiti sanoo ja saman tien kuuluu ovikellon ääni alakerrasta: "Ethan taisi tulla hakemaan sinua. Minä pidän hänelle seuraa sen aikaa, kun valmistaudut."

Äiti sulkee oven ja jättää minut huoneeseeni laittautumaan. Laitan ylleni vakoisen mekon ja nahkatakin. Harjaan hiukseni ja laitan huivin päähäni. Laitan ripsini hiukan ripsiväriä ja huuliini huulirasvaa. Laitan mustat nilkkasukat. Otan puhelimeni ja lompakkoni ja laitan ne takkini sisätaskuun.

Viimein kun olen valmis, lähden huoneestani suuntanani alakerta. Kävelen portaat alas ja olohuoneessa huomaan Ethanin. Ethan nousee sohvalta ja tulee luokseni sanoen: "Olet todella kaunis tuossa mekossa." Punastun.

..

Istumme Ethanin autossa Chloen pihalla. "Oletko valmis", Ethan kysyy minulta.

"E-en tiedä. Minua ei ole kutsuttu, enkä ole koskaan käynyt missään tällaisessa", kerron hermostuneena.

"Ei ole mitään hätää. Olet minun ja ystävieni luona koko ajan, ja heti kun tahdot kotiin vien sinut", Ethan sanoo lohduttaen.

Menemme etuovelle ja luulen, että Ethan koputtaa oveen, mutta hän astelee vain suoraan sisään. Vähän ajan päästä eteiseen ilmestyy Chloe täydessä tällingissä kultaisen glitter mekkonsa kanssa kiittämään saapumisesta ja toivottaa Ethanin tervetulleeksi ja sen jälkeen hän katsoo minua hymyillen ja sanoo: "Olivia, todella kaunis mekko se sopii sinulle todella hyvin. Toivottavasti viihdyt. Juo niin paljon, kun tahdot." Sen jälkeen hän lähtee purjehtien pois.

Katson Ethania hämmentyneenä ja hän vastaa minulle: "Sanoinhan sinulle, että tästä tulee ihan mukava ilta."

...

Äiti antoi minulle vain yhden säännön ja se oli, että pitää kivaa. Hän myös sanoi, että jos tahdon juoda saan tehdä niin, mutta huumeisiin ei tarvitse kuulemma koskea.

Olemme keittiössä Ethanin, Harperin, Briannan, Rayanin ja Liamin kanssa. Kädessäni on hopeisen värinen tölkki boolia. Sen maku on mansikkainen mutta samalla voin maistaa siinä olevan viinan kielelläni.

Minulla on ollut hauskaa. Olemme jutelleet porukalla kaikesta ja olen saanut tutustua Chloeen paremmin. Olemme jopa jutelleet kahden kesken ja hänen humalatilansa vuoksi hän kertoi, että ei pidä Miasta yhtään eikä tahtoisi olla mukana kiusaamisessa, mutta hän ei uskalla sanoa vastaan. Kerroin hänelle, että en ole hänelle asiasta vihainen.

Oloni on kevyt ja onnellinen. Kasvoni punoittavat ja vatsaani sattuu kaiken nauramisen vuoksi. Olen rohkaistunut, jopa Ethanin kanssa. Roikun hänen kaulassaan ja samalla flirttailen hänelle hieman. Ethan ei ole juonut itse yhtään, mutta antaa minulle silti saman kaltaista huomiota.

Istumme sohvalla laulamassa karaokea, tai oikeastaan minä ja Ethan katsomme, kun muuta seurueestamme laulelevat ja nauravat. Chloe, Sophia ja Noah ovat liittyneet myös seuraamme.

Istun Ethanin sylissä ja hän pitää vasemmalla kädellään kiinni lantiostani ja oikealla kädellä hän silittelee reittäni.

Katselen Sophiaa ja Noahia jotka suutelevat intensiivisesti seinää vasten. Samalla tunnen kuinka, Ethanin käsi menee mekkoni alle silittämään reittäni. Käännän nopeasti katseeni häneen ja hän ottaa kätensä nopeasti pois. En minä niin tahtonut! Mutta en kehtaa pyytää häntä laittamaan kättään takaisin sinne...

...

Kello on lähemmäs kolmea ja päätän kuiskata Ethanin korvaan: "Lähdetään teille." Hymyilen hänelle samalla pientä flirttailevaa hymyä, jotta hän ymmärtää mitä tarkoitan. Ilmoitamme muille lähtevämme ja lähdemme eteiseen.

"Laita Andélle viestiä, että tulet luokseni yöksi", Ethan sanoo minulle.

"Laitan", sanon nopeasti ja kaivan puhelimeni takkini taskusta. Naputan viestin äidilleni, johon hän pian vastaakin: "Okei. Toivottavasti oli mukava ilta. Tulkaa Ethanin kanssa huomenna päivälliselle meille?"

Automatka tuntuu kestävän ikuisuuden, vaikka se kestää n. 10 minuuttia. Pian kuitenkin olemme perillä ja menemme sisälle Ethanin kotiin ja sieltä suoraan Ethanin huoneeseen. Hän nakkaa takkinsa mustalle nojatuolille ja alkaa napittamaan kaulusaitaansa auki.

Heitän takkini lattialle ja kävelen Ethanin luokse ja kosketan hänen paljasta ihoa kädelläni, jätän siihen pieniä merkkejä minusta, kuitenkin joudun pian lopettamaan, kun tunnen hänen vahvan otteensa minussa. Hän vie minut suureen sänkyynsä, jossa on harmaat lakanat. Hän kaataa minut selälleni siihen ja tulee päälleni.

Jos en olisi humalassa pelkäisin tätä tilannetta, mutta nyt en pelkää. Tahdon Ethanin tahdon häntä. En välitä siitä, että jos emme seurustelisi tai, että tämän jälkeen hän heittäisi minut pois kuin roskan ainakin olisin kerran saanut nauttia hänestä lähelläni. 

---

815 words

---

Life sucksWhere stories live. Discover now