x12x

976 36 6
                                    

Ethan nk.

Suutelen Olivian kaulaa jättäen siihen jälkiä minusta. Merkitsen hänet omakseni. Hän on minun. Himoitsen häntä. Haluan häntä ja tarvitsen häntä. Suutelen häntä intohimoisesti ja hän vastaa siihen myös.

Muistan yhtäkkiä, että hän on humalassa eikä varmastikaan tahdo, että rakastelemme hänen ollessaan humalassa. Lopetan suutelemisen ja nousen pois hänen päältään. Menen hänen viereensä makaamaan ja otan hänet kainalooni makaaman. Laitan yllemme peiton ja sanon hänelle hyvät yöt. Suljen silmäni ja nukahdan.

...

Herään yllättävään hyvän olon tunteeseen ja huomaan, että Olivia ei ole enää vieressäni. Olen nousemassa istumaan, mutta huomaankin voihkaisevani hyvän olon tunteesta, jolloin huomaan katsoa peiton alle. Jep, huomaan pienen tummatukkaisen tytön haarojeni välissä. Hän pitelee vasemmalla kädellään lantiostani kiinni, oikealla kädellä hän pitää miehuudestani ja suullaan hän leikittelee sen päällä. Hän huomaa katseeni hänessä ja katsoo minua viattomasti ja jatkaa hyväilyäni voimakkaasti niin, että minun on vaikea pysyä aloillani.

Nostan hänet rintakehäni päälle, jotta voin suudella häntä. Hän suutelee minua voimakkaasti vaikka, itse koitan pitää sen kauniina, suloisena ja pienenä.

Vien käteni hänen takareisilleen ja alan tuomaan niitä vähitellen ylös nostaen Olivian mekkoa. Hän ei näytä olevan asiastaan moksiskaan, joten otamme kyseisen valkoisen mekon pois hänen päältään. Hänellä on kauniit vaaleanpunaiset rintaliivit ja niihin sointuvat alushousut. Laitan käteni hänen selkänsä taakse ja avaan liivit. Ne tippuvat rintakehälleni, josta siirrämme ne lattialle.

Käännän meidät vauhdikkaasti ympäri ja alan suutelemaan ensin Olivian kaulaa, jonka jälkeen menen alas rinnoille. Hyväilen niitä hetken, kunnes siirryn alas kylkiin. Jätän kyljille tummansiniset merkit itsestäni ja jatkan matkaani vielä alemmas Olivian voihkiessa.

Nousen polvilleni Olivian haarojen väliin ja laitan käteni hänen lantiolleen. Vedän hänen alushousunsa hitaasti pois hänen yltään tahallani kiusoitellakseni häntä.

"Ethan", Olivia vaikertaa allani, kun suutelen häntä, herkistä kohdistaan. Jatkan hänen suuteluaan, mutta lopulta nousen hänen kasvojensa korkeudelle ja katson häntä.

"M-mä en ole e-ennen" Olivia aloittaa, mutta keskeytän häne suutelemalla, jonka jälkeen vastaan hänelle: "Ei se haittaa. Edetään niin hitaasti, kuin haluat."

Olivia katsoo minua ja nyökkää vastaukseksi minulle. Jatkan hänen suutelua. Laitan käteni hänen rinnoilleen, josta se lähtee hitaasti liukumaan alas. Kun olen tarpeeksi alhaalla alan hyväilemään häntä. Katson Oliviaa kysyvästi, kysyäkseni lupaa voinko jatkaa. Hän vain nyökkää minulle ja taittaa kaulaansa minun laittaessa sormeni hänen sisäänsä.

Kun minusta tuntuu, että Olivia olisi valmis lopetan hänen hyväilyn ja nousen suutelemaan häntä hänen päälleen. "Oletko valmis", kysyn häneltä katsoen häntä pitkään. Huomaan kuinka hänen humalatilansa alkaa hiipumaan, sillä hän alkaa empimään hiukan.

"Olen", hän sanoo ja kurottaudun avaamaan yöpöytäni laatikkoa, jotta saisin otettua kumin. Avaan laatikon ja huomaan sen sisältävän vain tyhmän kondomi paketin. Katson Oliviaa ja sanon: "Mulla ei ole kumia." Nousen pois hänen päältään. Ja menen viereen makaamaan.

Olivia kapuaa päälleni hajareisin ja sanoo: "M-mä en voi tulla raskaaksi. Jos sä olet puhdas, me voidaan tehdä se ilman." Hänen lause saa minun miehuuteni kovettumaan entisestään ja hänet punastumaan.

Kaadan hänet päältäni sängylle ja menen hänen haarojensa väliin. Suutelen häntä parikertaa kaulalta, jonka jälkeen kerran huulille. Katson häntä ja sanon: "Sano heti, jos tahdot lopettaa." Kokeilen häntä vielä hetken ajan kädelläni ennen, kun tungen vehkeeni hänen sisälleen ihan vain yhteisen hyvän vuoksi. En todellakaan halua säikyttää häntä tai saatikka satuttaa.

Life sucksWhere stories live. Discover now