MV-3

43 10 0
                                    

Bu saçmalıktı evet sadece saçmalık. Daha fazlası olamaz. Biri sadece benle alay edip eğlenmeye çalışıyordu.

Hemen hesapı engelledim. Ve ufak bir değişiklik yaptım. Takip etmediğim bloglar bana mesaj atamazdı.

Laptop'ın kapağını kapatıp yatağıma uzandım. Bu da neydi şimdi? Okuldan biri miydi? Sınıftan dışarı bile çıkmıyorum.  Kiminle ne gibi bir sorunum olabilir ki..? Rahatlamak için kahve içmeye karar verdim. Mutfağa girdikten sonra cezveyi çıkardım. Süt kaynarken hala olanlar hakkında düşünüyordum. Birden gelen cızırtıyla irkildim. Kahve taşmıştı. Panik yaparak ocağı kapattım. Elime cezveye atınca hissettiğim acıyla inledim.

"YANDI YANDI VALLA YANDI. OFFF! HAY BEN BÖYLE İŞİ!"

Elimi suya tuttum daha sonra da buzdolabını açıp içine kurdum bir yandan da acıdan zıplıyordum. Ocağa bakıp iç geçirdim. Şimdi o felaketi ben temizleyecektim. Hay böyle işe!

Kapının çalmasıyla açmaya gittim. Kapıyı sol elimle açtıktan sonra etrafa baktım. Kimse yoktu. Bugün neler oluyor böyle! Elime üfleyip içeri geçeceğim sırada yerdeki zarfı gördüm. Cidden mi?

Zarfı sol elimle aldım ve açtım. İçinde küçük bir kağıt vardı. Çıkarıp kağıtta yazanları okumaya başladım. Okudukça yutkunma isteğim artıyordu. Biri beni böyle seviyor olamazdı.

"Ben seni seviyorum... Bunu anla ve bu gerçeği kabullen. Beni görmeni istiyorum Bal gözlüm. Lütfen bana bunu yapma... İnan bana zamanı geldiğinde karşına çıkacağım ama bunu şimdiden benim için bu kadar zorlaştırma. Lütfen. Bana bunu yapma Bal'ım. O engeli kaldır lütfen."

Şaşkınlıkla içeri girdim ve ağzımı kapattım.

Beynim her ne kadar bunun bir oyun olduğunu ve inanmamam gerektiğini söylesede kalbim beni seveceğine... birinin beni sevebileceğine inanmak istiyordu. Bu belirsizliğe kendini kaptırmak...

Odama çıkıp laptop'ı açtım. Engeli kaldırdım. Ardındanda ayarlardan ufak bir değişiklik yaptım artık bana ileti gönderebilirdi. Öylece ekrana bakarken ileti geldi

maynakbirioldugumdogrudur:
Eline ne oldu öyle? İyi misin?

Benim için endişelenmişti galiba... Elim tam klavyeye giderken yeniden yazdı.

maynakbirioldugumdogrudur:
Hızlı yaz.

Ardından bir tane daha

"Hadi ama çabuk"

MásodikVilág:
Elimi yaktım. Mutfak kazası.

maynakbirioldugumdogrudur:
Dikkat etsene kendine. Neden hep sorumsuz bir şekilde davranıyorsun. Biraz daha dikkatli olamaz mısın!?

Második Világ:
Sanane. Beni bu şekilde azarlayamazsın. Kim olduğunu bile bilmiyorum ve sen gelmiş bana azar çekiyorsun.

maynakbirioldugumdogrudur:
Sabrediyorum Bal kokan kadın. Sabrediyorum... Avuç içlerini öpeceğim,yaralarını teker teker saracağım günler için sabrediyorum.







Aylar hatta belki 1 yıl önce bir söz okumuştum. "Sizi, avuç içinizi öperek seven adamı sevin."diyordu. "Çünkü onlar size kıyamaz" diye de eklemişti. Velhasıl kelam avuç içlerinizden öperek seven adamı sevin. Çünkü siz üzüldüğünüzde o adam ölür.

Második Világ/textingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin