MV-32

8 1 0
                                    

Hayırsız yazarınız geri döndüüüğğ

Günümün geri kalanını sürekli melihle geçirmiştim. Oğuz karşı sınıftaydı ve sunıftaki dedikoducu kızlardan duyduğuma göre bizim sınıfa geleceğini söylemişti.

Her ne kadar yanımda melih ve maynak var diye korkmamaya çalışsam da geçmişim  kalbimdeki o inanılmaz korkuyu ortaya çıkarıyordu. Tekrar okul değiştirip daha çok dikkat çekmek istemiyordum.

"Yine daldın be çıfıt." Melih ellerini cebine kurmuş ne düşündüğümü gözlerinden anlamaya çalışıyormuş gibi bakıyordu. Bakışları tuhaf olunca ben de haliyle çekindim tabii.

"Çıfıt mı? O ne demek?"

meraklı çıkan sesime karşı bir elini cebinden çıkarıp 'boşver' dermiş gibi havada salladı. Ben de ona aldırmadan telefonumun ekran kilidini açtım.

Gönderen:Másodikvilág
Naber maynak?

Hemen cevap vereceğini düşünmüştüm ama öyle olmadı. Zilin çalmasıyla telefonu çantama atıp derse hazırladım kendimi.

🌈🌈🌈

Okuldan yorgun bir şekilde çıkıp eve kadar tek başıma yürümüştüm. Eve geldiğimde çantamı odama atıp üstümü değiştirdim ve bilgisayarın başına geçip tumblrı açtım. Kesinlikle bilgisayardan açınca daha zevkli oluyordu.

Mesaj kutumun üstünde 1 belirince yine heyecanlanmıştım.

Anonim sana şunu sordu:
Eski okulundan neden ayrıldığını biliyorum geri zekalı

Gözlerim yerinden fırlayacaktı resmen. Bu yazdığına cevap veremezdim asla. Olanları nerden biliyordu ki ? Beni nasıl bulabilmişti?

Derin bir nefes alıp Melih'in numarasını tuşladım.

Második Világ/textingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin