MV14

33 7 10
                                    

Saçmalıktı. Sadece saçmalık. Duyguların o kadar karışmıştı ki... Ne yaptığımı veya nasıl davrandığımı ben bile anlamıyordum. Beynimdeki ses bir türlü düşmüyordu. Kendimi karanlıkta ve kaybolmuş hissediyorum.

Alarmını sesiyle yerinden yavaşça kalktım. Bütün gece uyumayıp sadece düşünmüştüm, beynimin sesini susturmaya çalışmıştım. Ve her konuda beceriksiz olduğum gibi nu konuda da öyle olmuştu. Başaramamıştım... Aynanın karşısına geçip kendime bakmaya başladım. Kelimeler ağzımdan ok misali çıkıyor. Kalbime saplanıyordu.

"Zavallısın Sadece bir zavallı. Güzel değilsin, tatlı değilsin. Herkes sana acıyor o yüzden senle konuşmak istemiyorlar. Sadece bir salaksın. Derslerinin iyi olması zeki olduğun anlamına gelmez sadece fazla çalışıyorsun. Bir köle gibi."

Aynadan gözlerime baktım. Kızarmışlardı. Çirkin biriyim hatta fazla çirkin. Gözlerimi kapatıp derin bir nefes aldım. Gözlerimi açıp tekrar yüzümü incelemeye başladım. Kendime bakıp güldüm ve o an sadece bir deli olduğumu düşündüm. Masanın üstündeki telefonun titriyordu.

Umursamadan hazırladım. Telefonumu çantama attıktan sonra evden çıktım. İçimde o kadar değişik duygular vardı ki... Hiçbir şey yapmak istemiyordum. Hiçbir şey... Yaşamak bile istemiyordum. Servise binip her zaman ki yerime geçip oturdum. Okulda ne yapacağımı düşündüm. Çok saçmaydı bu düşündüğüm. Her zaman olduğu gibi yerime geçip test çözecektim. Servis durunca hemen çıktım. Hızlı adımlarla sınıfa geçtim. Kimseye bakmadan yerime geçip testimi çıkardım ve çözmeye başladım. Çantamdan telefonun tekrar titredi. Bu durumdan kaçamazdım. Telefonu alıp gelen mesajlara baktım.

maynakbirioldugumdogrudur:
Günaydın bal gözlüm

Nasılsın?

Hey uyanmadın mı daha?

Bal neden yazmıyorsun?

Özür dilerim bal

Lütfen böyle yapma bal hadi konuşalım

Tamam sana kötü hissettirdim biliyorum

Lütfen affet beni bal lütfen

İnterneti kapattıktan sonra telefonu tekrar çantama attım.

###

Okuldaki sıkıcı günden sonra hala interneti açmamıştım. Saat akşamın 8'i olmuştu. Bir yandan da maynak beyin ne yazdığını merak ediyordum.

Sonunda interneti açtım. Sadece 3 mesaj vardı. Garip...

maynakbirioldugumdogrudur:

https://youtu.be/Lhxf32aqy94

And If I could I'd get you the moon
And give it you.

Bal biliyor musun bir insanın kalbi günde bir arabanın 20 km gitmesine yetecek kadar atarmış. Ve ömrü boyuncada aya gidip gelmeye yetecek kadar. Bal ben seni aya gidip gelene kadar seveceğim. Ömrümün sonuna dek...


\#\#\#\
Yine çok sevdiğim ve baya bir anlam yüklediğim bir şarkı var💜(son söz bir webtoon dan uyarlama)

Biraz konuşmak istiyorum aslında...

Kendimize karşı şu ana dek hep acımasız olduk. Kusurlarımızı kendimize hatırlatıp kendimizden nefret ettik. Ama insanlardan bizi sevmelerini bekledik. Kısacası saçmaladık. Kendinize değer verin ve kusurlarınızı sevin. Kusurlarınıza ne kadar çok takarsanız iki katı fazla bir şekilde gözünüze batar. Böyle yaratıldık ve buyuz. Herkesi oluşturan tek bir ressam var. Ve bazen en yetenekli ressam bile kötü bir yüz çizebilir ama eminim ki harika bir kalp ve harika bir gülüş hediye etmiştir.

İlk önce biz kendimizi sevelim💓

Második Világ/textingDonde viven las historias. Descúbrelo ahora