MV-25(Defterden parçalar2)

23 4 0
                                    

Every nights in my dream
I see you
I feel you

Dün seni bekliyordum. Belki camdan bakarsında yüzünü bir kez daha görürüm diye. Öylede oldu. Perdeyi çektin ve camı açtın.

Bana asırlar boyunca yetebilecek kadar bir süre gökyüzüne baktın. Derin derin nefesler aldığın belliydi. O sırada kapın açıldı ve annen de yanına geldi. Bağırdınız birbirinize ve koşarak aşağı indin.
Ağlıyordun bal.

Dayanamadım bal kokulum sana gelecektim neredeyse. Göz yaşlarını silmeye, sıkı sıkı sarılmaya "ağlama"demeye gelecektim. Ama korktum cennettim. Affet beni.

Sen parka giderken gizlice arkandan geldim. Salıncağa  bindin ve kendini yavaş yavaş sallamaya başladın. Rüzgar esti o an. Saçların savruldu ve rüzgar o muhteşem kokuyu getirdi bana. Bu şarkıyı açtın ve yavaşça söylemeye başladın. Hıçkırıkların karışıyordu şarkıya.

Daha fazla dayanamadım ve çıktım saklandığım ağacın arkasından. Yanına gelip kulağına fısıldadım yavaşça, gözlerini açmaman için. Bir an açıcak gibi olsan da kabul ettin. Göz yaşlarını usulca sildim. Bal benim elim tenine değdi. Ve ben kalpten gidiyordum az daha.

Yanındaki salıncağa geçtim ve senin gibi yavaşça sallanmaya başladım. Şarkıyı tekrar başa sardığında eşlik etmeye başladım. Sesimi tanıyacaksın diye korkarken anlamadın. Sende şarkıyı söylemeye başladın. Sesin o kadar güzeldi ki bütün gece seni dinleyebilirdim. Ve sonra gittin bal. Ben orada yapayalnız kaldım. Eskisi gibi... Bilmeden beni 2.kez terketti. Mutluluk bir kez gelir ve sonra gider benim başıma gelende buydu bal.


(Her gece rüyamda
Seni görüyorum
Seni hissediyorum)

Második Világ/textingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin