Bölüm 45

6.7K 712 207
                                    

(Jungkook)

Sabaha kadar temizlik yapıp kendine gelince yorgunluktan bitap düşen Eun Mi'yi kollarımın arasında uyutmuş, onunla birlikte ben de bir miktar uyumuştum.

Uyumadan önce söyledikleri aklımı kurcalasa da, yorgun bedenin dinlendirmesi açısından üstelememiştim. 

Eun Mi, kişilik değiştirmesine sebep olan şeyin, gördüğü kabus olduğunu açıkça dile getirse de anlaşılan kabusunu anlatmaya hazır değildi.

Yataktan yavaşça doğrulup, Eun Mi'nin yanından usulca kalktığımda bakışlarım komodinde duran masa saatine düştü. Saat henüz 11:00'a geliyordu. Evden ayrılıp, bir şeyleri araştırmam için yeterince vaktim vardı.

Üzerime siyah hırkamı alarak odadan çıktığımda, koltukta uyuyan Jin Hyung'a baktım. O da bizim gibi saatlerce temizliğe dahil olduğundan top patlasa uyanmayacak kadar yorgun görünüyordu. 

Sessiz olmaya çalışarak, evden çıkıp kendi daireme geçtim. Benim odamda uyuduğunu düşündüğüm Taehyung ve Mi Cha'yı uyandırmak adına odamın kapısının önüne kadar geldim. Kapıyı usulca tıklattıktan sonra içeri girdiğimde birbirine sarılarak uyuyan Mi Cha ve Taehyung karşısında gülümsedim. 

''Mi Cha!''

Taehyung'un daha zor uyanacağını bildiğimden ilk işim Mi Cha'yı uyandırmaktı. Mi Cha gözlerini kırpıştırıp, zorlukla araladığında kendisini ahtapot gibi saran kollardan ayrılıp, dikkatini bana yönlendirdi.

''Bir sorun mu var Jungkook?''

''Dışarı çıkmam gerekiyor, ben dönene kadar Eun Mi ile ilgilenir misiniz?''

Mi Cha usulca başını sallayıp yataktan kalkarken, ben de dolabıma yönelip bir jean ve sarı bir hoddie seçtim.

''Jin Oppa ve Jae Hye sizinle değil miydi?''

Başımı olumsuzca sallayıp, olaya açıklık getirmek adına anlatmaya koyuldum.

''Jae Hye şu an içeride uyuyor. Gece Eun Mi kişilik değiştirince, rahat uyusun diye buraya gönderdim. Jin Hyung da bütün gece temizliğe yardım etti onun da uyanacağını sanmıyorum. Olur da Eun Mi kişilik değiştirirse diye birisi yanında kalmalı. ''

Mi Cha anladığına dair bir şeyler mırıldanırken, Taehyung da bizim sesimize uyanmıştı.

''Neler oluyor?''

Elimdeki kıyafetlerle banyoya ilerlerken, cevap verdim.

''Mi Cha sana açıklar, benim acilen çıkmam gerekiyor.''

......

Jeon Holding'e ulaştığımda, annem ile konuşmak için odasına yöneldim. Beni sevinçle karşılayan anneme sarıldıktan sonra karşısındaki koltuğa geçtim.

''Jungkook, böyle habersiz gelmezdin sen? Bir sorun mu var bebeğim?''

Annem endişeli bakışlarını bana yönlendirdiğinde dudaklarımı ıslatıp tüm dikkatimi ona verdim. 

''Senden önemli bir şey istemek için buradayım anne.''

Annem kaşlarını çatıp, merakla bakmayı sürdürürken lafıma devam ettim.

''Eun Mi'nin ailesi hakkında bilmediği bazı şeyler açığa çıktı. Eun Mi'nin hastalığını biliyorsun, ona zarar vermeden olayı kendim çözmek istiyorum. Bu yüzden de yardımına ihtiyacım var.''

The Truth Untold ❧ JkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin