1. Bölüm (Role Play)

177 14 8
                                    


Kendi halinde yaşayan, müzik dinlemeden nefes alamayan ve yazmayı çok seven biriyim. Her zaman insanlara karşı bağışlayıcı biri oldum. En azından içten bir özrün her zaman affedilmesi gerektiğini savundum. Maalesef ki hayatımın hiçbir yerinde içten bir özür duymadım.

Yıllarca batılı sanatçıların role play gruplarına katıldım. Aslında ülkeme fazlasıyla bağlıyım. K-pop dinlemeyi gerçekten seviyorum. Fakat role play gruplarında dönen şeyleri bildiğim için istemiyordum.

Bir gün en sevdiğim gruplardan birinin, Facebook üzerindeki grubuna davet edildim. Fakat grup o kadar boştu ki, hemen vazgeçtim.

Bir dizi olay sonucunda hayran kurgu yazmaya başladım. Wattpad ilk hayatıma girdiğinde sadece yazan ve insanlarla iletişim kurma konusunda daha girişken olan biriydim. Fakat her şey zamanla değişirdi. Benim için de böyle oldu. Zaman beni değiştirdi.

Bir gün Wattpad üzerinden biriyle tanıştım. Kyungsoo.. Belki de değişimimin başlamasındaki ilk adımdı o.

Yazdığım bir hayran kurguyu okuyordu. Bir şekilde arkadaş olup konuşmaya başlamıştık. O kadar hevesle okuyordu ki, ilham perilerimi harekete geçiriyordu.

Arkadaşlığımız ilerlediğinde bir gün bana bir teklifle geldi. İkimiz de Super Junior hayranıydık. WhatsApp üzerinde bir role play grubu olduğunu ve gelmek isteyip istemediğimi sordu. Daha önce istesem de, bıraktığım günden beri hiçbir role play grubuna katılmıyordum. Belki de artık vakti gelmişti.

Ona attığım mesajda yalnızca Teuk olabileceğimi yazdım. Grupta Teuk'un boş olması şansım mıydı bilmiyordum. O gruba girmek hayatımın hatası da olabilirdi. Bu adımı atarken her şeyden habersizdim..

What's Up 10 ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin