2. Bölüm (Joonmyeon)

156 14 3
                                    


Yeni rp grubuma ilk girdiğimde tedirgindim. Tanımadığım insanlarla ne konuşabileceğimi bilmiyordum.

Herkesin hayran kurgularda olduğu gibi çift olması eğlenceliydi. Bir kısıtlama da yoktu. Herkes kimle anlaşırsa onunla oluyordu.

O gün şakalaşırken birine eşim olmasını söyledim. Joon Myeon.. Tabi nasıl biri olduğundan o zamanlar habersizdim. Yapabilecekleri konusunda bir fikrim yoktu. Daha doğrusu insanların kötülük yapabilmelerinin de bir limiti oluğunu düşünürdüm onu tanıyana kadar.

O grupta birkaç hafta geçirdim. Joomyeon biraz tuhaf biriydi. Pek çok grupta, çok sayıda eşi vardı. Sohbetlerine yetişemediğinde beni engelliyordu. Sonra da gruba, bana trip yaptığını yazıyordu.

Başta ona uyum sağlayıp oyuna devam ettim. Tribine karşılık gönlünü almaya çalıştım. Fakat baş edilecek gibi değildi.

Bir süre interneti olmadığını söyleyerek uzaklaştı. Fakat onun en yakın arkadaşı Hyunmin de grubumuzdaydı. Bir gün bana başka gruplarda vakit geçirdiği için gelmediğini anlatmıştı. Ben de o gün bunu öğrendiğimde ona arkadaşıyla bir mesaj gönderdim. Artık onun rp eşi olmayacağımı iletmesini istedim.

Sanırım en kötü kısım burada başlıyordu. Joonmyeon bana aşık olduğunu söylüyordu. Erkeklerden hoşlanmayan ve sadece rp denen oyunu oynamak için orada olan birine.. Bana.. Bu durum bir dizi olayın başlamasına sebep olmuştu. Hayatımın en büyük ikinci hatasıydı o anda oyunu bırakmamak. Bunun için gerçekten pişmanlık duyuyordum.

What's Up 10 ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin